Τη στρουμφίσαμε

Τη στρουμφίσαμε

Το trailer της νέας ταινίας «The Smurfs» μόλις κυκλοφόρησε.

Θυμάστε εκείνα τα πρωινά του Σαββάτου, όταν ήμασταν παιδιά, που ο μόνος λόγος που σηκωνόμασταν αυτόματα από τα άγρια χαράματα ήταν για να δούμε τα Στρουμφάκια στη τηλεόραση;

Λοιπόν, οι αγαπημένοι μπλε λιλιπούτειοι ήρωες επέστρεψαν, στη μορφή κανονικής ταινίας για την μεγάλη οθόνη. Το σενάριο θέλει τον Δρακουμέλ να κυνηγά τα Στρουμφάκια, όπως πάντα, αυτή τη φορά όμως καταφέρνει να διώξει τα Στρουμφ από το μαγικό χωριό τους και να τα στείλει στην Γη. Όλη η ταινία ακολουθεί την προσπάθεια των μπλε πλασμάτων να επιστρέψουν στον κόσμο τους από την καρδιά της Νέας Υόρκης, πριν ο Δρακουμέλ προλάβει να τα αιχμαλωτίσει.

Μερικοί από τους ηθοποιούς που θα δανείσου τις φωνές τους στα Smurfs είναι οι: Jonathan Winters (Papa Smurf), Anthon Yelchin (Clumsy Smurf), George Lopez (Grouchy Smurf), Alan Cumming (Gutsy Smurf), Fred Armisen (Brainy Smurf), ο τρομερός Hank Azaria ως Δρακουμέλ και η έκπληξη της ταινίας, η ποπ σταρ Katy Perry ως, φυσικά, Στρουμφίτα. Σε κανονικούς ρόλους, θα πρωταγωνιστήσουν επίσης στη ταινία ο Neil Patrick Harris και η Jayma Mays. Την ταινία σκηνοθέτησε ο Raja Gosnell.

Δείτε το πρώτο επίσημο trailer που κυκλοφόρησε.