Justin Timberlake και Mila Kunis στο κρεβάτι

Justin Timberlake και Mila Kunis στο κρεβάτι

Το δεύτερο επίσημο trailer της ταινίας «Friends with Benefits» κυκλοφόρησε και σίγουρα η χημεία των δύο πρωταγωνιστών δεν θα μείνει ασχολίαστη.

Ακολουθώντας τα βήματα της συμπρωταγωνίστριάς της στο «Black Swan», Natalie Portman, η οποία αμέσως μετά την ταινία που της χάρισε το Όσκαρ πρωταγωνίστησε στο «No Strings Attached» όπου κάνει φιλικό σεξ με τον Ashton Kutcher, η Mila Kunis παίζει κι αυτή τώρα σε μια παρόμοιου στυλ ταινία, το «Friends with Benefits».

Στην ταινία, η Kunis πρωταγωνιστεί μαζί με τον Justin Timberlake, παίζοντας δύο χαρακτήρες που τους έχουν χωρίσει οι σύντροφοί τους και, μετά από αυτό, αποφασίζουν πως δεν θέλουν να ακούσουν ποτέ ξανά για αγάπες και έρωτες. Μόνο για σεξ. Έτσι συμφωνούν να γίνουν «φίλοι με οφέλη», όπερ μεθερμηνευόμενον, φίλοι που απλά κάνουν σεξ και τίποτα περισσότερο. Φυσικά κάπου στην πορεία τα πράγματα παίρνουν διαφορετική τροπή, αλλά καλύτερα να μάθετε τα υπόλοιπα βλέποντας την ταινία.

Παραβλέποντας το γεγονός πως αυτή η κομεντί θα έπρεπε να είναι κανονικά ταινία επιστημονικής φαντασίας, μιας και στον πραγματικό κόσμο δεν χωρίζεις έτσι εύκολα την Kunis ή τον Timberlake, το trailer παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον και προσφέρει πολλές στιγμές γέλιου, τουλάχιστον για μια ταινία τέτοιου «ανάλαφρου» περιεχομένου.

Βέβαια, οι φήμες πως οι πρωταγωνιστές δεν είναι ζευγάρι μόνο στο φιλμ αλλά και στη ζωή έχουν αρχίσει ήδη να διαδίδονται, δεν είναι όμως κάτι που δεν περιμέναμε ή που, σε κάθε περίπτωση, δεν έχουμε βαρεθεί να ακούμε κάθε φορά που δυο ηθοποιοί έχουν καλή χημεία μεταξύ τους.

Η ταινία θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 18 Αυγούστου 2011. Μέχρι τότε πάρτε την πρώτη γεύση στο trailer ακολουθεί.