Η Rihanna έρχεται με νέο trailer για το Super Bowl γεμάτο μυστήριο, στυλ και ανυπομονησία

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Η Rihanna έρχεται με νέο trailer για το Super Bowl γεμάτο μυστήριο, στυλ και ανυπομονησία

Η Rihanna μάς χαρίζει μυστηριώδες trailer για την επερχόμενη εμφάνισή της στο ημίχρονο Super Bowl.

Με γλαφυρό και μυστηριώδη τρόπο ταυτόχρονα αποφάσισε η Rihanna να προωθήσει την επερχόμενη εμφάνισή της στο Super Bowl, δίνοντάς μας ένα teaser trailer που όχι μόνο μας κάνει να ανυπομονούμε για το live, αλλά και να αναρωτηθούμε αν είναι κάποιο hint για κάτι άλλο.

Rihanna: Νέα εμφάνιση. Νέος δίσκος;

Το teaser trailer των 30 δευτερολέπτων ανοίγει με έναν προβολέα σε μαύρο φόντο, ενώ ακούμε ένα mash-up από ανυπόμονες φωνές των media: "Έχουν περάσει 2.190 ημέρες… Έχουν περάσει πάνω από έξι χρόνια… Η Rihanna είναι αυτή που όλοι περιμένουν… Το τελευταίο άλμπουμ που πήραμε από τη Rihanna ήταν το "Anti" το 2016… RiRi, πού έχεις χαθεί;" μέχρι που αυτές οι φωνές σωπαίνουν και βλέπουμε την πολυβραβευμένη τραγουδίστρια να περπατάει αργά σε ένα άδειο πλατό, με μόνο έναν προβολέα να την φωτίζει. Φτάνει πιο κοντά μας και σηκώνει αργά το δάχτυλο στα χείλη της σχηματίζοντας "Σσσσς". Αμέσως μετά, το ρεφρέν του single του 2016, "Needed Me", ακούγεται καθώς αρχίζει να χορεύει.

Το νέο αυτό teaser δίνει τροφή σε fans και media να αρχίσουν να ρωτάνε επίμονα ξανά: Τελικά θα έχουμε νέα κομμάτια της ή όχι; Γιατί πλέον τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι κάπως ανάμεικτα. Το τηλεοπτικό σποτ αναφέρεται μόνο στο Super Bowl ή και σε κάτι άλλο που ετοιμάζει; Η Rihanna απάντησε στην ερώτηση αυτή κατά το show εσωρούχων Savage x Fenty τον Νοέμβριο, λέγοντας "Το Super Bowl είναι ένα πράγμα. Η νέα μουσική είναι ένα άλλο πράγμα. Το ακούτε αυτό, θαυμαστές; Τη στιγμή που το ανακοίνωσα, είπα: 'Ω, Θεέ μου, θα νομίζουν ότι έρχεται το άλμπουμ μου. Πρέπει να πιάσω δουλειά".

Τα 10 άλμπουμ που σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή μας το 2023

Rihanna: Γεμάτη στυλ ακόμη μία φορά

Ο τελευταίος δίσκος της ποπ σταρ από τα νησιά Μπαρμπέιντος ήταν το υποψήφιο για Grammy "Anti" που κυκλοφόρησε το 2016. Το μουσικό αυτό διάλειμμα το έσπασε το 2022, με την μπαλάντα της "Lift Me Up" να ακούγεται στο soundtrack της ταινίας της Marvel, "Black Panther: Wakanda Forever", που βγήκε στις αίθουσες τον περασμένο Οκτώβριο. Ένα κομμάτι που ήταν και υποψήφιο για βραβείο στην κατηγορία Καλύτερου Τραγουδιού, στις φετινές Χρυσές Σφαίρες.

https://www.instagram.com/p/CnRj7WZoazM

Χρυσές Σφαίρες 2023: Οι νικητές του σινεμά και της τηλεόρασης σε μια άβολη (αλλά δίκαιη) τελετή

Να σημειώσουμε πως η Apple Music θα είναι για πρώτη φορά χορηγός στο ημίχρονο του Super Bowl (τελικός αγώνας πρωταθλήματος αμερικανικού ποδοσφαίρου NFL), αντικαθιστώντας την Pepsi, η οποία ήταν χορηγός για τα προηγούμενα δέκα ημίχρονα.

Το Σεπτέμβριο που μας πέρασε ανακοινώθηκε πως η Rihanna θα είναι η headliner του halftime show, κάτι που σηματοδοτεί την πρώτη της ζωντανή εμφάνιση μετά από πάνω από πέντε χρόνια μποϊκοτάζ της εκδήλωσης (προς ένδειξη αλληλεγγύης για τον ποδοσφαιριστή quarterback, Colin Kaepernick)

To Super Bowl είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ετήσια αθλητικά γεγονότα στον κόσμο, προβάλλεται σε πάνω από 130 χώρες και 30 γλώσσες, με τον τελικό του να είναι η εκπομπή με την ασύλληπτα μεγαλύτερη τηλεθέαση στις ΗΠΑ, κάθε χρόνο. Ο φετινός τελικός αγώνας Super Bowl LVII αναμένεται στις 12 Φεβρουαρίου και θα λάβει χώρα στο στάδιο State Farm στο Γκλέντεϊλ της Αριζόνα.