Ο Bruno Mars ακύρωσε τη συναυλία του στο Tel Aviv - «Στεκόμαστε στο πλευρό των κατοίκων του Ισραήλ»

Τζένη Ντεμιράι
Ο Bruno Mars ακύρωσε τη συναυλία του στο Tel Aviv - «Στεκόμαστε στο πλευρό των κατοίκων του Ισραήλ»
Invision

Η εταιρεία διοργάνωσης των εμφανίσεων του Bruno Mars ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, ότι «Στεκόμαστε στο πλευρό των κατοίκων του Ισραήλ».

Η συναυλία του Bruno Mars, η οποία θα πραγματοποιούταν στην πρωτεύουσα του Ισραήλ, Tel Aviv, το βράδυ του Σαββάτου 7 Οκτωβρίου, ακυρώθηκε λόγω των φονικών συγκρούσεων μεταξύ των Ισραηλινών δυνάμεων και των μαχητών της Χαμάς.

Η ακύρωση έγινε αφότου ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Benjamin Netanyahu, δήλωσε ότι η χώρα βρίσκεται σε πόλεμο.

«Στεκόμαστε στο πλευρό των κατοίκων του Ισραήλ»

«Η συναυλία του Bruno Mars που ήταν προγραμματισμένη για απόψε ακυρώνεται», ανέφερε η Live Nation, η διοργανώτρια εταιρεία ψυχαγωγίας, σε ανακοίνωσή της μέσω Instagram νωρίτερα το Σάββατο.

Η ανάρτηση έγραφε ακόμα: «Όλες οι αγορές εισιτηρίων για την παράσταση θα λάβουν αυτόματη επιστροφή χρημάτων στην πιστωτική κάρτα μέσω της οποίας έγινε η αγορά. Στεκόμαστε στο πλευρό των κατοίκων του Ισραήλ, των μαχητών των IDF (Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων) και των δυνάμεων ασφαλείας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής πραγματοποίησε την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου την πρώτη συναυλία της καριέρας του στο Tel Aviv. Βρέθηκε στο Park HaYarkon και αποθεώθηκε από ένα κοινό 60.000 ατόμων.

Μάλιστα, ο Bruno Mars γιόρτασε την πρώτη του νύχτα στο Ισραήλ με μια ανάρτηση στο Instagram, την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, που τον έδειχνε να αγναντεύει ένα μεγάλο πλήθος με τα χέρια του ορθάνοιχτα. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε «Last night».

https://www.instagram.com/p/CyBarNaKU79/

Από εχθές, οι Ισραηλινοί θαυμαστές του Mars του γράφουν στο Instagram σχόλια ενθάρρυνσης και υποστήριξης.

«Λυπάμαι πολύ που πρέπει να περάσεις όλο αυτό το δράμα αυτή τη στιγμή κατά την επίσκεψή σου εδώ στο Ισραήλ σε αγαπάμε τόσο πολύ να προσέχεις», έγραψε κάποιος.

Ενώ ένα άλλος τόνισε ακόμα: «Λυπούμαστε που πρέπει να γίνεις μάρτυρας αυτού του πολέμου Bruno ελπίζουμε να είσαι καλά».

Εκατοντάδες νεκροί από τις αιματηρές συγκρούσεις στο Ισραήλ

«Η Χαμάς εξαπέλυσε αιφνιδιαστική επίθεση στα εδάφη μας, βρισκόμαστε σε πόλεμο. Όχι σε μια επιχείρηση ή σε μια κλιμάκωση. Βρισκόμαστε σε πόλεμο και θα νικήσουμε. Ο εχθρός θα πληρώσει ένα τίμημα που δεν έχει γνωρίσει ποτέ ξανά στο παρελθόν» δήλωσε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Benjamin Netanyahu, με ανάρτησή του στο Twitter, ζητώντας παράλληλα από τους πολίτες να ακολουθούν τους κανόνες ασφαλείας.

 Israel

Μέχρι νωρίς το πρωί της Κυριακής 8 Οκτωβρίου είχαν χάσει τη ζωή τους πάνω από 480 Ισραηλινοί και Παλαιστίνιοι από τις αιματηρές συγκρούσεις ενώ περισσότερα από 1.700 άτομα είχαν τραυματιστεί, σύμφωνα με το Reuters.

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP