Στo νέο post του Κωνσταντίνου Αργυρού ένα σχόλιο πρόδωσε την «ατέλειά» του

Στo νέο post του Κωνσταντίνου Αργυρού ένα σχόλιο πρόδωσε την «ατέλειά» του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μοιράστηκε φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές του διακοπές και προκάλεσε αναστάτωση στις διαδικτυακές του φίλες.

Ένα από τα ωραιότερα καλοκαίρια της ζωής του βιώνει φέτος ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος συνεχίζει επιτυχώς τη περιοδεία του, «Elpida Tour» ενώ παράλληλα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας.

Μαζί με τον 37χρονο βρίσκονται διαρκώς οι συνεργάτες του καθώς και η φημολογούμενη σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα με την οποία ζει ένα πολύ τρυφερό ειδύλλιο, μακριά από τα media.

Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Αργυρού και η «αποκάλυψη» της Νάνσυς Παραδεισανού

Πριν από λίγες ημέρες ο δημοφιλής τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα φωτογραφικό άλμπουμ με αυθόρμητα στιγμιότυπα χωρίς ωστόσο να μας αποκαλύψει την τοποθεσία του.

https://www.instagram.com/p/CwX-tynN74x/

Το post συγκέντρωσε αμέσως χιλιάδες likes και δεκάδες σχόλια, με τις fans του τραγουδιστή να σχολιάζουν: «Πόσο όμορφος», «Θεός», «Αχ αγόρι μου».

«Βρήκα μια ατέλεια!!! Πετάει το τσουλούφι 😂😍», έγραψε με χιούμορ η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού, υπονοώντας ότι ο τραγουδιστής είναι αψεγάδιαστος.

sxolio1.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Όχι στην Αθήνα του αλλά στην Κύπρο: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνάντησε τον πρίγκιπα Αλβέρτο

Η τρυφερή (φημολογούμενη) σχέση με την Αλεξάνδρα Νίκα

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων μηνών ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή και βρίσκεται σε σχέση με την 24χρονη Αλεξάνδρα Νίκα.

Η φημολογούμενη σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού είναι κόρη του Γιώργου Νίκα που δραστηριοποιείται στον χώρο των αλλαντικών. Μητέρα της είναι η Μιράντα Πατέρα, της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας. Μαμά και κόρη μοιάζουν πολύ και δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που ο φωτογραφικός φακός τις έχει απαθανατίσει σε κοσμικές τους εμφανίσεις.

https://www.instagram.com/p/Cu913I3tQei/

Το ζευγάρι διατηρεί σιγή ιχθύος και αποφεύγει να επιβεβαιώσει το ειδύλλιο όμως οι κοινές τους διακοπές με φίλους, σε συνδυασμό με τις αναρτήσεις από τα ίδια μέρη φανέρωσαν το love story τους.

Πηγή κεντρικής: argiros_konstantinos