«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μας απογοήτευσες έτσι» έγραψε fan στην Adele για έναν απρόσμενο λόγο

Τζένη Ντεμιράι
«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μας απογοήτευσες έτσι» έγραψε fan στην Adele για έναν απρόσμενο λόγο
2022 Invision

Μία ανάρτηση της Adele για την υγεία της πυροδότησε ένταση στα σχόλια.

Αφήνοντας πολλά αναπάντητα ερωτήματα, η Adele ανέβαλε όλες τις συναυλίες που είχαν προγραμματιστεί για τον Μάρτιο, ανακοινώνοντας ότι είναι άρρωστη.

Συγκεκριμένα, η Βρετανίδα τραγουδίστρια έκανε μία ανάρτηση στο Instagram μέσω της οποίας γνωστοποίησε ότι οι γιατροί της είπαν να ξεκουραστεί, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει λεπτομέρειες που αφορούν την ασθένειά της.

undefined

«Δυστυχώς, πρέπει να πάρω μια ανάσα και να διακόψω τις εμφανίσεις μου στο Λας Βέγκας. Ήμουν άρρωστη στο τέλος του τελευταίου σκέλους και καθ’ όλη τη διάρκεια του διαλείμματος», ανέφερε, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε ότι δεν είχε προλάβει να αναρρώσει πλήρως πριν συνεχίσουν οι συναυλίες της τον Νοέμβριο.

https://www.instagram.com/p/C3wp2mWOxxH/

Όπως επισήμανε, τότε δεν είχε την ευκαιρία να επανέλθει πλήρως πριν από την επανέναρξη των εμφανίσεών της, στις 19 Ιανουαρίου. Από τον Ιανουάριο μέχρι την εκπνοή του Φεβρουαρίου, η Adele εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Οι νέες ημερομηνίες για τις 10 αναβληθείσες συναυλίες δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, αλλά όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια θα λάβουν τις σχετικές πληροφορίες το συντομότερο δυνατό.

https://www.instagram.com/p/C33waGtPcfV/

Η custom λεπτομέρεια στο κοστούμι της Adele από τον οίκο Schiaparelli είχε έναν ιδιαίτερο συμβολισμό

Οι αντιδράσεις των fans

Η ανάρτηση της Adele πυροδότησε κύμα αντιδράσεων από fans που είχαν κλείσει εισιτήρια για τις συναυλίες της.

Ένας από αυτούς έγραψε στα σχόλια της ανάρτησής της «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι απογοητεύεις τους οπαδούς σου με αυτόν τον τρόπο», δείχνοντας την ενόχλησή του για την απόφαση της τραγουδίστριας.

«Η Adele παράτησε τους οπαδούς της ξανά από καθαρή τεμπελιά και δικαιολογίες. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που δουλεύουν σκληρά και έκλεισαν διακοπές για να τη δουν τώρα να τους ξεγράφει», τόνισε κάποιος άλλος.

Πέρα από το συναίσθημα της προδοσίας, αρκετοί ήταν και εκείνοι που έκαναν λόγο για την οικονομική διάσταση των ακυρώσεων. Άνθρωποι άρχισαν να αναρωτιούνται αν θα μπορέσουν να πάρουν πίσω τα χρήματά τους, ενώ άλλοι έδειχναν να έχουν απογοητευτεί που αποφάσισαν να δώσουν τις οικονομίες τους για μία συναυλία που δεν θα δουν.

«Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η συναυλία ακυρώνεται μέρες πριν πάμε. Και οι δύο φορές ήταν δώρο γενεθλίων για την έφηβη κόρη μου. Είμαστε εκτός αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων κ.λπ. Επιστρέφονται τα εισιτήρια; Τελευταία φορά δεν επιστρέψαμε τα χρήματα και περιμέναμε την ημερομηνία επαναπρογραμματισμού. Ήταν παραμονή Χριστουγέννων και δεν μπορέσαμε να πάμε», σχολίασε κάποιος εξηγώντας τις συναυλιακές εμπειρίες που τον συνδέουν με την Adele.

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP