O Rich Paul έγινε 43 ετών και το γιόρτασε αγκαλιά με την Adele στο πιο ξεχωριστό πάρτι

Τσακιρίδου Χριστίνα
O Rich Paul έγινε 43 ετών και το γιόρτασε αγκαλιά με την Adele στο πιο ξεχωριστό πάρτι

Η Adele γιόρτασε τα γενέθλια του Rich Paul και οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Η νέα φωτογραφία του ζευγαριού και το ξεχωριστό πάρτι.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή και η λάμψη της Adele είναι ένας λόγος για να πειστούμε. Η τραγουδίστρια διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους τόσο σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο, με τα ξένα μέσα να τονίζουν πως πριν λίγους μήνες παντρεύτηκε μυστικά τον εκλεκτό της καρδιάς της, Rich Paul.

Οι δυο τους δεν έχουν προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση ή παραδοχή του ευτυχούς γεγονότος ωστόσο ζουν σαν παντρεμένοι και ετοιμάζονται να περάσουν τις ημέρες των γιορτών παρέα με αγαπημένα πρόσωπα.

O Rich Paul έγινε 43 ετών και το γιόρτασε με τη γυναίκα της ζωής του

Η Adele και ο Rich Paul γιόρτασαν πριν από λίγες ημέρες τα γενέθλια του 43χρονου με στυλ και ένα θεματικό πάρτι, στο οποίο έδωσαν το παρών στενοί φίλοι και συνεργάτες.

https://www.instagram.com/p/C1GFGBwpB2d/

Πριν από λίγα 24ωρα ο sports agent έκανε ένα νέο post στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του. Στο καρουζέλ που μοιράστηκε ο ίδιος με τους διαδικτυακούς του φίλους, βλέπουμε τον Paul να ποζάρει αγκαλιά με την Adele, να ρίχνει ζάρια και να οδηγεί ένα fancy αυτοκίνητο.

1703244550964-658296950-richpaul4.jpg

«Χαμογελάστε και απολαύστε τη βόλτα στη ζωή, αυτοί που κάνουν κριτική θα κριτικάρουν πάντα ό,τι είναι μοναδικό. Δεν χρειάζεται να επενδύσετε στο φλας της κάμερας, δεν διαρκεί, απλώς αφήστε τα ζάρια να ρίξουν, ο κύκλος των νικητών είναι χρωματισμένος με απώλειες και επιστροφές, το βάρος βαρύνει την πλάτη του πνευματικά δυνατού και εκλεκτού του Θεού, υπάρχει σοφία μεταξύ των νέων και των μεγάλων», έγραψε ο Rich Paul.

Και πρόσθεσε: «Έχω πάει από τα ψηλά στα χαμηλά περίπου 43 φορές, και αυτό που έμαθα περισσότερο είναι ΠΟΤΕ ΜΗ ΠΕΦΤΕΙΣ!!! Ευχαριστώ για όλες τις ευχές και την υποστήριξη».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Η Adele επιβεβαίωσε το γάμο της με τον Rich Paul όμως αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Adele ευχαρίστησε δημόσια τη μητέρα του Paul στο ετήσιο γκαλά του «The Hollywood Reporter's Annual Women in Entertainment» για τον τρόπο που μεγάλωσε τον γιο της.

«Στην πραγματικότητα, έχω πολλούς άντρες στη ζωή μου που αγαπώ και που με αγαπούν, αλλά στο πνεύμα του σημερινού πρωινού και υπό το φόβο ότι θα καούν τα σουτιέν, θα ευχαριστήσω τις μητέρες τους και όχι αυτούς», είπε η Adele.

Και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Minerva Martin. Την ευχαριστώ που μεγάλωσε ένα καλό άνθρωπο που δεν πιστεύει ότι η δύναμη μιας γυναίκας μειώνει τη δική του. Αυτός είναι ένας σωστός άνδρας. Σ’ ευχαριστώ».

H Βρετανίδα σταρ είχε μιλήσει στο Βρετανικό ELLE για τη σχέση της με τον Rich Paul, τον οποίο αποκάλεσε τον έρωτα της ζωής της.

«Δεν έχω ερωτευτεί ποτέ έτσι. Έχω εμμονή μαζί του. Σίγουρα θέλω περισσότερα παιδιά. Είμαι νοικοκυρά και έχω μια σταθερή ζωή που με βοηθά στη μουσική μου. Αλλά αυτήν τη στιγμή το μυαλό μου είναι επικεντρωμένο στο Vegas», είχε τονίσει η Adele για τον άντρα της ζωής της.

Πηγή κεντρικής: richpaul