Η Adele επιβεβαίωσε το γάμο της με τον Rich Paul όμως αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Adele επιβεβαίωσε το γάμο της με τον Rich Paul όμως αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά

Η Adele παραδέχθηκε το μυστικό γάμο της με τον Rich Paul με τον πιο fun και ακομπλεξάριστο τρόπο.

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει η Adele στο πλευρό του Rich Paul, με την ίδια να παραδέχεται επιτέλους δημόσια αυτό που όλα τα ξένα μέσα είχαν υποψιαστεί: το γάμο τους.

Η Βρετανίδα σταρ ήταν πριν λίγα 24ωρα καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή του φίλου της, Alan Carr και κατά τη διάρκεια του live έκανε την απρόσμενη αποκάλυψη.

H Adele παραδέχθηκε το γάμο της με τον πιο fun τρόπο

«Η Adele επιτέλους επιβεβαιώνει ότι είναι παντρεμένη με τον Rich Paul με μια πολύ χαριτωμένη ανακοίνωση στο show του Alan Carr», ανέφερε ένας fan της εκπομπής στη σελίδα «Deuxmoi» που δημοσιεύει νέα που αφορούν το Hollywood.

Screenshot-2023-11-20-180022.png

Ένας θεατής εξήγησε χαρακτηριστικά: «Ήμουν στην κωμική εκπομπή του Alan Carr στο Los Angeles απόψε και η Adele ήταν στο κοινό. Ο παρουσιαστής ρώτησε το κοινό αν κάποιος παντρεύτηκε πρόσφατα και η τραγουδίστρια φώναξε: «Εγώ παντρεύτηκα».

Τι δήλωνε ο Rich Paul

Τον περασμένο μήνα, ο Paul Rich απάντησε διπλωματικά στις φήμες περί γάμου εξηγώντας πώς αυτός και η Adele, «βοήθησαν ο ένας τον άλλον» κατά τη διάρκεια της διετούς σχέσης τους.

Καλεσμένος της εκπομπής «CBS Mornings», ο 41χρονος ανέφερε για την τραγουδίστρια: «Ήταν υπέροχη, νομίζω ότι θα συμφωνούσε ότι σίγουρα βοηθήσαμε ο ένας τον άλλον. Είμαι σε μια καλή κατάσταση, είμαστε σε μια καλή κατάσταση. Ευτυχισμένος. Είναι υπέροχη. Είναι υπέροχη για μένα. Έχουμε υπάρξει υπέροχοι ο ένας για τον άλλον».

Λίγο αργότερα, όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για το αν μπορεί να αναφέρεται στην Adele ως «κυρία Paul» εκείνος απάντησε: «Μπορείς να λες ό,τι θέλεις».

Η Adele είχε παραδεχθεί έμμεσα το γάμο της κατά τη διάρκεια συναυλίας

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η τραγουδίστρια αποκάλεσε τον Rich σύζυγό της κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Las Vegas , πυροδοτώντας τις φήμες ότι οι δυο τους έχουν ενωθεί κρυφά με τα δεσμά του γάμου.

Μια γυναίκα που βρισκόταν στο κοινό φώναξε με χιούμορ στην Adele: «Θα με παντρευτείς;» με την τραγουδίστρια να απαντά όλο νόημα: «Δεν μπορείς να με παντρευτείς. Είμαι straight και ο σύζυγός μου είναι εδώ απόψε».

H Adele ετοιμάζει δυναμική είσοδο στο χώρο της ομορφιάς και ένα μικρό διάλειμμα από την καριέρα της

H διάσημη τραγουδίστρια είχε μιλήσει παλαιότερα στο Βρετανικό ELLE για τη σχέση της με τον Rich Paul, τον οποίο αποκάλεσε τον έρωτα της ζωής της.

«Δεν έχω ερωτευτεί ποτέ έτσι. Έχω εμμονή μαζί του. Σίγουρα θέλω περισσότερα παιδιά” είπε η Adele. Είμαι νοικοκυρά και μητριάρχης και μία σταθερή ζωή με βοηθά στη μουσική μου. Αλλά αυτήν τη στιγμή το μυαλό μου είναι επικεντρωμένο στο Vegas», δήλωσε η Adele.

Τον Δεκέμβριο του 2022 η 35χρονη απέφευγε να σχολιάσει τις φήμες αρραβώνα λέγοντας στο Βρετανικό περιοδικό ότι θέλει οπωσδήποτε να ξαναπαντρευτεί αλλά όταν ρωτήθηκε αν το δαχτυλίδι που φορούσε ήταν αρραβώνων δήλωσε: «Λοιπόν, καλά, καλά, δεν είμαι παντρεμένη».

Kαι είχε προσθέσει: «Είμαι τόσο ερωτευμένη! Είμαι πιο χαρούμενη από ποτέ. Μπορεί και να είμαι παντρεμένη».

Η καλλιτέχνης έχει εκφράσει επανειλημμένα την επιθυμία να γίνει ξανά μητέρα, καθώς όπως εξήγησε το να αποκτήσει κι άλλα παιδιά θα την κάνει ακόμη πιο ευτυχισμένη.

«Σίγουρα θα ήθελα δύο ακόμη παιδιά. Θα ήταν υπέροχο αν μπορούσαμε. Αν δεν συμβεί, έχω τον Angelo. Θέλω απλώς να είμαι ευτυχισμένη», δήλωσε η Βρετανίδα σταρ.

Πηγή κεντρικής: adele