Bridgerton: Ο Rege Jean Page πρόδωσε την επιστροφή του ως Δούκας του Χέιστινγκς

Πατούλια Κατερίνα
Bridgerton: Ο Rege Jean Page πρόδωσε την επιστροφή του ως Δούκας του Χέιστινγκς

O Rege Jean Page άφησε ένα παραθυράκι στην οριστική έξοδο από τη σειρά του Netflix.

Όταν την περασμένη άνοιξη, έπρεπε να αποχαιρετήσουμε τον Rege-Jean Page μετά από μόλις μια σεζόν στο Bridgerton κανείς δεν χάρηκε.
Ο 31χρονος ηθοποιός είχε προκαταβολικά κάνει συμβόλαιο για μια σεζόν και δεν διαπραγματευόταν την επιστροφή του, παρά την μεγάλη επιτυχία της σειράς του Netflix.

Η επόμενη σεζόν:

Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν έχουν ήδη λάβει χώρα και μια νέα συνέντευξη του ηθοποιού που ενσάρκωσε τον δούκα του Χέιστινγκς, άλλαξε τα δεδομένα σε όσα πιστεύαμε.

Τι είχε δηλώσει η Phoebe

Η συμπρωταγωνίστρια του Page και τηλεοπτική του σύζυγος Phoebe Dynevor είχε αποκαλύψει πώς ο Simon, ο Δούκας του Χέιστινγκς, θα εξακολουθήσει να είναι παρών στην σειρά την επόμενη σεζόν, χωρίς όμως να τον δούμε:

«Νομίζω ότι θα αναφερθεί σίγουρα αρκετές φορές» είχε πει η ηθοποιός, προσθέτοντας ότι οι θαυμαστές θα δουν το μωρό που απέκτησε το ζευγάρι στο τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν.

Η Phoebe είχε πει ότι η δεύτερη σεζόν θα «εστιάσει περισσότερο στη σχέση της με την οικογένεια Bridgerton».

Τι άλλαξε;

Μιλώντας στη Βρετανική έκδοση του GQ, ο δούκας του Hastings άφησε να εννοηθεί πως μπορεί να επιστρέψει τελικά στη δημοφιλή σειρά του Netflix, αν όχι στη δεύτερη σεζόν, στις επόμενες δύο που θα ακολουθήσουν.

Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές! Ανακοινώθηκαν απίθανα νέα για το Bridgerton



«Ξέρετε πως δεν θα μπορούσα να σας αποκαλύψω κάτι τέτοιο. Δεν είναι υπέροχο το να ξαφνιάζεσαι από κάτι που δεν υποπτευόσουν», τόνισε ο Page που ούτε επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε την επιστροφή του.


https://www.instagram.com/p/CTUPQMfD007/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Regé-Jean Page: Ο αληθινός λόγος που έφυγε από το Bridgerton

Ο Page είχε εξηγήσει πως ήθελε εξαρχής το συμβόλαιό του να είναι για μια σεζόν αλλά το ρεπορτάζ τον θέλει να έχει δεχτεί πρόταση για να κάνει μια εμφάνιση μιας σκηνής έναντι 50.000 λιρών.

Ο ηθοποιός είχε προταθεί και για βραβείο Emmy σε δραματική σειρά και θα μάθουμε σε λίγο καιρό αν θα κερδίσει τελικά για τον ρόλο του αυτόν.