No Time To Die: Πρεμιέρα για τον James Bond - Daniel Craig και Kate Middleton τους επισκίασαν όλους

Νατάσσα Σχοινά
No Time To Die: Πρεμιέρα για τον James Bond - Daniel Craig και Kate Middleton τους επισκίασαν όλους

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκε και η Kate Middleton που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με το εντυπωσιακό της φόρεμα.

Μετά από μία εκνευριστική, λόγω πανδημικών συνθηκών καθυστέρηση δύο ετών, ο James Bond επιστρέφει με την 25η ταινία του franchise. Ο πάντα πιο κομψός πράκτορας της μεγάλης οθόνης που έχει κάνει μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου να λαχταρούν για μία ευκαιρία να τον υποδυθούν και να φαντάζονται τον εαυτό τους στη θέση του μετά την αποχώρηση του Daniel Craig είναι ξανά εδώ για μία φορά - φινάλε πριν την επόμενη γενιά.

Το «No Time To Die», μετά από αλλεπάλληλες καθυστερήσεις και τη βιομηχανία του θεάματος σε κρίση, έκανε τελικά την παγκόσμια πρεμιέρα του χτες, 28 Σεπτεμβρίου, στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο.




Ο
Daniel Craig για τελευταία φορά James Bond

Η περίσταση ήταν πολύ ιδιαίτερη για τον Daniel Craig. Όχι μόνο λόγω του λανσαρίσματος της ταινίας, αλλά λόγω του ότι αυτή ήταν και η τελευταία φορά που ο ηθοποιός βρίσκεται στα παπούτσια του 007, σηματοδοτώντας έτσι μία νέα εποχή στο franchise και στον μύθο που κρύβεται πίσω από το όνομά του (σ.σ. Έχουμε μεγάλη περιέργεια να δούμε ποιος θα είναι ο νέος James Bond).

Αυτή είναι η συμβουλή του Daniel Craig στον επόμενο James Bond

no time to die premiere5

Ο Craig εμφανίστηκε, λοιπόν, όχι με το καθιερωμένο για James Bond black & white κοστούμι -που θα περίμενες να έχει επιλέξει για το φινάλε του- αλλά με ένα πιο εναλλακτικό pink suede σακάκι. Στο πλευρό του βρέθηκαν οι συμπρωταγωνιστες του, Rami Malek, Lea Seydoux, Lashana Lynch, Ana de Armas, Ben Whishaw and Naomie Harris, καθώς επίσης και ο σκηνοθέτης του «No Time To Die», Cary Joji Fukunaga με την Billie Eilish που ερμηνεύει το τραγούδι τίτλων της ταινίας -και έχει ήδη έχει βραβευτεί με Grammy-.

grande premiere567

Από την πρεμιέρα δεν έλλειψαν, φυσικά, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton ήταν οι μόνοι που κατάφεραν να κρατήσουν τα βλέμματα έστω και λίγο μακριά από τον Craig. Η Δούκισσα του Cambridge φόρεσε ένα χρυσό φόρεμα με κάπα από Jenny Packham συνδυάζοντάς το με σκουλαρίκια Onitaa.

https://www.instagram.com/p/CUYKw9ltOEJ

«Υπέροχο που βλέπουμε τον 007 να επιστρέφει ξανά στη μεγάλη οθόνη!», έγραψαν λίγο μετά στον λογαριασμό τους στο Instagram. Σημείωσαν, μάλιστα, ότι τα έσοδα από την πρεμιέρα της ταινίας θα δοθούν στους οργανισμούς που στηρίζουν τα εν ενεργεία αλλά και τα πρώην μέλη των τριών υπηρεσιών πληροφοριών, Secret Service Intelligence, Security Service και GCHQ (Government Communications Headquarters).

Μαζί τους βρέθηκαν και ο πρίγκιπας Κάρολος με την Camilla Parker Bowles.



Τα clips και τα τρέιλερ του Mr. Bond

Το πρώτο τρέιλερ του «No Time To Die» κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2019, ακολουθούμενο από το τηλεοπτικό spot του Super Bowl τον Φεβρουάριο του 2020. Ένα δεύτερο τρέιλερ για να εξάψει το ενδιαφέρον των θεατών κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2020, πραγματοποιώντας και τα αποκαλυπτήρια του κακού της ταινίας, Safin (Rami Malek). Σχεδόν έναν χρόνο μετά, στις 26 Ιουλίου 2021, έφτασε ακόμα ένα, το «Bond Is Back», με το τελικό τρέιλερ να παρουσιάζεται στις 31 Αυγούστου 2021.

No Time To Die: Αυτός είναι ο Safin του Rami Malek



Το «No Time To Die» κάνει επίσημα την πρεμιέρα του στην Ελλάδα στις 30 Σεπτεμβρίου, ωστόσο σε κάποιους κινηματογράφους προβάλλεται από σήμερα μεταμεσονύκτια.

Συνέχισε για περισσότερες φωτογραφίες από τη λαμπερή πρεμιέρα του «No Time To Die»: