Ποιος θα γίνει ο νέος James Bond μετά τον Daniel Craig; Τα στοιχήματα δίνουν τον νικητή

Νατάσσα Σχοινά
Ποιος θα γίνει ο νέος James Bond μετά τον Daniel Craig; Τα στοιχήματα δίνουν τον νικητή

Πολλοί ηθοποιοί έχουν έρθει στο προσκήνιο για τον ρόλο του επόμενου 007.

Το αντίο του Daniel Craig στον ρόλο του James Bond ήταν συγκινητικό. Ήταν ηρωικό. Ήταν μία τίμια και άξια έξοδος του ηθοποιού από το σύμπαν του 007, ακόμα κι αν φαντάζει περίεργο που κάποιος άλλος θα βρίσκεται από την επόμενη ταινία στα «παπούτσια» του.

Αυτό το τελευταίο θέμα είναι που έχει έρθει στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα. Ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond; Ποιος ηθοποιός μπορεί να ενσαρκώσει τη γοητεία, την κομψότητα και τον δυναμισμό που απαιτεί ένας τόσο εμβληματικός ρόλος;



Αρκετοί είναι οι ηθοποιοί που έχουν δηλώσει ακόμα και δημόσια πως θα ήθελαν να πάρουν σειρά. Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι ο Tom Holland -γνωστός για τον ρόλο του Spiderman στις ταινίες της Marvel- θέλει πολύ να γίνει ο επόμενος πράκτορας 007. Και δεν είναι και καθόλου παράλογο για οποιονδήποτε ηθοποιό να έχει θέσει τον στόχο του στον Bond.

Ο Henry Cavill επόμενος Bond;

Ο Henry Cavill είναι το hot όνομα των τελευταίων ετών. Μία υποδυόμενος τον Superman και μία τον Witcher, ο σταρ απέδειξε πως η περιπέτεια είναι ένα είδος που σίγουρα τον κολακεύει. Οπότε, γιατί να μη γίνει και Bond; Ο ίδιος, πάντως, δήλωσε: «Τίποτα δεν είναι εκτός τραπεζιού. Είναι τιμή ακόμα και το ότι είμαι μέρος αυτής της συζήτησης. Νομίζω ότι θα ενθουσιαζόμουν να κάνω αυτήν τη συζήτηση με τους παραγωγούς»



Τα στοιχήματα

Έρευνα που έκανε το Oddschecker κατέληξε στο ότι o Henry Cavill βρίσκεται ψηλά στις ψήφους στο Ηνωμένο Βασίλειο συγκεντρώνοντας 15% των στοιχημάτων και αφήνοντας πίσω με μεγάλη διαφορά τους υπόλοιπους, όπως ο Rege-Jean Page -6%- και ο Richard Madden -7,6%-. Ωστόσο, ο Tom Hardy παραμένει η πιο αγαπημένη επιλογή συνολικά στην Αμερική.

next james bond8

Όσον αφορά στις πιθανότητες που έχει ο καθένας να γίνει James Bond, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι Landbrokes έδειξαν τον Page και τον Hardy πρώτους, ενώ έπειτα ακολουθεί ο Madden, o Tom Hopper, ο James Norton και ο Jamie Bell.

Το Betfair τοποθετεί στις πρώτες θέσεις τον Cavill με τον Idris Elba, τον James Norton και τον Jamie Bell, ενώ αγαπημένη επιλογή τους είναι ο Tom Hopper.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις τους ηθοποιούς που ακούγονται στα στοιχήματα για τον ρόλο του επόμενου James Bond.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

House of Gucci: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν δεις τη νέα ταινία του Ridley Scott

Η Angelina Jolie μεταμορφώθηκε για τους Eternals - Τα παιδιά της σάστισαν: «Τι δουλειά κάνεις;»

Reboot για το Pretty Little Liars - Θα επιστρέψει το αρχικό cast; Τι δήλωσε η Lucy Hale