Βαρέθηκες να βλέπεις τις ίδιες #christmasmovies κάθε χρόνο; Ορίστε 6 εναλλακτικές επιλογές!

Ιωάννα Τζανή
Βαρέθηκες να βλέπεις τις ίδιες #christmasmovies κάθε χρόνο; Ορίστε 6 εναλλακτικές επιλογές!

Ξέφυγε από τα συνηθισμένα και δώσε μία ευκαιρία σε αυτές τις ξεχασμένες και υποτιμημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες!

Νομίζω πως συμβαίνει σε όλες μας αυτή την εορταστική περίοδο, να καθόμαστε στον καναπέ και να μας έρχεται αυτόματα η διάθεση να χουχουλιάσουμε βλέποντας μια χριστουγεννιάτικη ταινία.

Ωστόσο, σχεδόν πάντα δυσκολευόμαστε στην επιλογή, αφού τις περισσότερες χριστουγεννιάτικες ταινίες τις έχουμε δει δεκάδες φορές - πολλές από εμάς έχουμε μεγαλώσει με αυτές!

Υπάρχουν τόσες πολλές #christmasmovies στο Netflix, που πλέον υπάρχει σαφής διαχωρισμός μεταξύ των mainstream που έχουν δει όλοι στο παρελθόν και εκείνων που αποτελούν... κρυφά διαμαντάκια και πραγματικά αξίζουν να τους δώσουμε μια ευκαιρία.

christmas movies

It's Christmas Time! 7 χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Netflix για να μπεις σε γιορτινό κλίμα

Αν και πραγματικά απολαμβάνω να βλέπω ξανά και ξανά κλασικές χριστουγεννιάτικες ταινίες, όπως το «The Holiday» και το «Μόνος στο σπίτι», υπάρχουν φορές που λαχταράω κάτι διαφορετικό - και νομίζω πως δεν είμαι η μόνη!

Γι΄ αυτό, λοιπόν, συγκέντρωσα για εσένα 6 από τις καλύτερες υποτιμημένες και ξεχασμένες ταινίες που υπάρχουν στις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες, ώστε να μπορέσεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και να δεις επιτέλους κάτι εναλλακτικό που θα σε βάλει 100% στο χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Φτιάξε μια ζεστή σοκολάτα, πάρε αγκαλιά την πιο απαλή και ζεστή κουβέρτα σου, φόρα τις πιο festive πιτζάμες σου και χαλάρωσε παρακολουθώντας μία από τις παρακάτω χριστουγεννιάτικες ταινίες:

#1. Operation Christmas Drop



Η Kat Graham, γνωστή για τον εμβληματικό ρόλο της στο «The Vampire Diaries», πρωταγωνιστεί σε αυτή την υπέροχη χριστουγεννιάτικη ρομαντική κομεντί. Μια βοηθός του Κογκρέσου αναλαμβάνει να ερευνήσει μια βάση της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στο Γκουάμ και ένας καπετάνιος της Πολεμικής Αεροπορίας επιλέγεται για να της δείξει τη βάση και να την πείσει ότι πρέπει να παραμείνει ανοιχτή. Αν ψάχνεις για μια γλυκιά ταινία σε στιλ «Hallmark», το «Operation Christmas Drop» είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσένα.

#2. Christmas with the Kranks



Εντάξει, ίσως έχεις ξαναδεί αυτή την ταινία, αλλά επιμένω στο ότι είναι ένα πραγματικά κρυμμένο διαμάντι - και ίσως το έχεις ξεχάσει μετά από τόσο καιρό! Οι Kranks (Tim Allen και Jamie Lee Curtis) είναι επιτέλους μόνοι για τις διακοπές των Χριστουγέννων μετά την αναχώρηση της κόρης τους για το Σώμα Ειρήνης και θέλουν να το γιορτάσουν! Οπότε τι καλύτερο από το να πάνε μια κρουαζιέρα στην Καραϊβική; Ωστόσο, όταν οι γείτονές τους - οι οποίοι έχουν εμμονή με τα Χριστούγεννα - ανακαλύπτουν ότι οι Kranks θα λείπουν φέτος τα Χριστούγεννα, κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν τον ετήσιο διαγωνισμό «καλύτερης διακόσμησης δρόμου».

#3. The Holiday Calendar



Όταν μια φωτογράφος (Kat Graham) ανακαλύπτει ότι το παλιό ημερολόγιο Advent που κληρονόμησε φαίνεται να προβλέπει το μέλλον της, όλα στη ζωή της αρχίζουν να αλλάζουν, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου, εκκολαπτόμενου ειδυλλίου. Η χημεία μεταξύ της Kat Graham και του Ethan Peck είναι τόσο έντινη, που κάνει την ταινία ακόμα καλύτερη. Πρόκειται για μία ακόμη υποτιμημένη ταινία του Netflix που αξίζει περισσότερη αγάπη!

#4. Deck the Halls



Η ζωή του Steve, ενός μπαμπά των προαστίων και λάτρη των Χριστουγέννων, ανατρέπεται με τον ερχομό του νέου του γείτονα (Danny DeVito). Ο γείτονάς του θέλει να φωτίσει το σπίτι του με αρκετά γιορτινά φώτα προκειμένου να το κάνει ορατό από το διάστημα, αλλά ο Steve είναι αποφασισμένος να τον ξεπεράσει. Αυτή είναι μία υπέροχη ταινία για να παρακολουθήσεις με την οικογένειά σου, και σίγουρα θα σας κάνει να γελάσετε πολύ!

#5. Love The Coopers



Με ένα καστ που αποτελείται από μερικούς από τους σπουδαιότερους stars του Hollywood, συμπεριλαμβανομένων των Diane Keaton, John Goodman και Olivia Wilde, το «Love The Coopers» είναι μια ρομαντική κομεντί που δε θέλεις με τίποτα να χάσεις. Για τον ετήσιο εορτασμό της παραμονής των Χριστουγέννων, οι Coopers καλωσορίζουν τέσσερις γενιές μιας μεγάλης οικογένειας. Κάθε άτομο έχει τα δικά του προβλήματα, αλλά γρήγορα ανακαλύπτουν ξανά τη σημασία της συγγένειας και το πνεύμα των γιορτών.

#6. A Very Country Christmas



Μια πολυάσχολη μητέρα που μεγαλώνει μόνη το παιδί της (Deana Carter), δεν ξέρει ότι ο άντρας που μόλις γνώρισε είναι στην πραγματικότητα ένας διάσημος σούπερ σταρ της κάντρι! Αν και αυτή η ταινία μπορεί να θεωρηθεί μία κλισέ χριστουγεννιάτικη ρομαντική κομεντί, εξακολουθεί να αποτελεί μία πολύ συγκινητική επιλογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

10 ταινίες που ανέδειξαν το μεγαλείο της αγάπης για κάθε ρομαντική ψυχή εκεί έξω

And Just Like That: Το trailer έλυσε το μυστήριο για τη σχέση του Mr Big και την Carrie

Το Maid του Netflix σε κάνει να εκτιμάς την αξία μίας «ζεστής» αγκαλιάς