«Oh My God»: To νέο τραγούδι της Adele είναι τόσο μαγικό όσο και το video clip του

Sabine Camhi
«Oh My God»: To νέο τραγούδι της Adele είναι τόσο μαγικό όσο και το video clip του

Το «30» έχει γίνει 3 φορές πλατινένιο στην Αμερική και 2 φορές πλατινένιο στην Αγγλία!

Στις 9 Ιανουαρίου η Adele ενθουσίασε τους θαυμαστές της αφού μοιράστηκε μαζί τους στο Instagram ένα υπέροχο στιγμιότυπο στο οποίο φορούσε μια κόκκινη, σατέν τουαλέτα, ένα διαμαντένιο κολιέ και κομψά σκουλαρίκια. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της επιβεβαίωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου της video clip, γράφοντας «Oh My God Video - 12 Ιανουαρίου».


https://www.instagram.com/p/CYeskOkOAa0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ασπρόμαυρο video clip της 33χρονης σούπερ σταρ για το «Oh My God» απέδειξε ότι η τραγουδίστρια έχει αλλάξει για τα καλά. Το τραγούδι, σε σκηνοθεσία του Sam Brown (σκηνοθέτησε και το video του «Rolling In The Deep» το 2010), είναι ένα από τα πιο αισιόδοξα τραγούδια της Adele. Η τραγουδίστρια περιγράφει ότι θέλει να βάλει τον εαυτό της σε προτεραιότητα αλλά αμφιταλαντεύεται. Συνειδητοποιεί για πρώτη φορά ότι είναι ελεύθερη και διαθέσιμη για νέες γνωριμίες.

adele1.jpg

Η Adele αποκαλύπτει: Είχα παράνομη σχέση όσο ήμουν παντρεμένη!

Στους στίχους ακούγεται το εξής: «Ξέρω ότι είναι λάθος. Αλλά θέλω να διασκεδάσω», ενώ λίγο παρακάτω τραγουδά: «Δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω τον εαυτό μου. Είμαι μια μεγάλη γυναίκα και κάνω αυτό που θέλω να κάνω».



Οι δηλώσεις τις Adele

Η Adele δήλωσε για το «Oh My God»: «Αναφέρεται στην πρώτη φορά που ουσιαστικά έφυγα από το σπίτι μου μετά το άγχος μου και άλλα τέτοια πράγματα που πλέον άρχισαν να υποχωρούν. Οι φίλες μου λένε, "Είσαι 30 και είσαι single, έτοιμη να συναναστραφείς με νέους ανθρώπους" και είπα, "Δεν είμαι έτοιμη να συναναστραφώ με κόσμο καθόλου…". Ήμουν τρομοκρατημένη, δεν ήμουν έτοιμη να αρχίσω να βγαίνω ούτως ή άλλως, αλλά φοβόμουν ότι αν το έκανα, πιθανότατα θα έπαιρνα κάποιες πολύ κακές αποφάσεις επειδή δεν ήμουν έτοιμη. Θυμάμαι την πρώτη φορά [κάποιος με φλέρταρε] και είπα, "Σε πειράζει; Είμαι παντρεμένη" και οι φίλοι μου είπαν, “Μα δεν είσαι”. Και είπα, “Ωχ, εντάξει, ω Θεέ μου”».

Όσα βλέπουμε στο βίντεο

Το music video, το οποίο συγκέντρωσε μέσα σε τρεις ώρες πάνω από 1,6 εκατ. προβολές, ξεκινά με ένα πλάνο όπου βλέπουμε έναν προβολέα να ρίχνει φως επάνωσε μια καρέκλα, στην οποία είναι τοποθετημένο ένα μήλο. Η Adele αρχίζει να τραγουδά καθώς περιβάλλεται από καρέκλες. Καθώς το βίντεο συνεχίζεται, η Adele αλλάζει πολλά outfits και περιτριγυρίζεται από χορευτές που χορεύουν σε έναν industrial πρόχειρο χώρο γεμάτος με καρέκλες... Το Video όλο σε ασπρόμαυρο mood αποθεώνει την Adele , η οποία πιο όμορφη από ποτέ, στο τέλος ... δαγκώνει με λαχτάρα το μήλο σαν άλλη χιονάτη!

Η επιτυχία του «άλμπουμ «30»

Η Adele βρέθηκε το 2021 στην κορυφή των chart με το κομμάτι «Easy On Me». Το μουσικό άλμπουμ «30», το τέταρτο studio album της Adele, κυκλοφόρησε στις 19 Νοεμβρίου 2021 και είναι επίσημα 3α πλατινένιο στην Αμερική και 2α πλατινένιο σε Αγγλία, Ιρλανδία, Γαλλία και Κορέα. Μάλιστα, έσπασε ρεκόρ καθώς σημείωσε τις περισσότερες μεταδόσεις σε μία μέρα παγκοσμίως στην ιστορία του Spotify. Ως αποτέλεσμα της επιτυχίας της, κέρδισε 28 εκατομμύρια λίρες σε ένα χρόνο.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @adele

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Adele φόρεσε το αγαπημένο παπούτσι της Carrie Bradshaw! Το θέλουμε και εμείς

Τα κλάματα της Adele στη νέα της συναυλία στο Λονδίνο - Η έκπληξη που την έκανε να λυγίσει