10 streaming σειρές που θα δεις όσο είσαι αποκλεισμένη από το χιόνι!

Sabine Camhi
10 streaming σειρές που θα δεις όσο είσαι αποκλεισμένη από το χιόνι!

Ανάμεσα στις χιλιάδες σειρές, ξεχώρισα επεισόδια των Upload, The Capture, Defending Jacob και άλλων. Για να περάσεις καλά στο σπίτι όσο η κακοκαιρία Ελπίδα περνάει από την περιοχή σου! 

Χιόνι σημαίνει μπότες, γάντια, ζεστή σοκολάτα και streaming - tv streaming! Ίσως φτάνεις στο τέλος της «to-watch» λίστας σου – αλλά εμείς έχουμε να σου κάνουμε μερικές καινούργιες προτάσεις. Ρίξε λοιπόν μια ματιά στις 10 σειρές παρακάτω, τις οποίες μπορείς να στριμάρεις αμέσως για να κάνεις αυτές τις χιονισμένες μέρες super cozy. Enjoy!

via GIPHY

Upload

Η σειρά του Amazon Prime Video μας μεταφέρει στο 2033, όπου οι άνθρωποι με χρήματα που βρίσκονται κοντά στο θάνατο μπορούν να «φορτωθούν» σε ξενοδοχεία εικονικής πραγματικότητας. Όταν ο 27χρονος προγραμματιστής Nathan Brown ( Robbie Amell ) τρακάρει με το αυτοκίνητό του, η πλούσια κοπέλα του Ingrid Kannerman ( Allegra Edwards ) τον κάνει Upload στην πιο διάσημη μετά θάνατον εικονική ζωή, «Lakeview».

seires_streaming-n25.jpg

Binge-watching: 10 streaming σειρές του 2021 που θεωρούνται ήδη επικές



The Flight Attendant

Η Cassie (Kaley Cuoco) είναι μία αεροσυνοδός. Στο πρόσφατο ταξίδι της στην Μπανγκόκ, γνωρίζει έναν επιβάτη και μαζί βγαίνουν για δείπνο στην Ταϋλανδέζικη πρωτεύουσα. Το επόμενο πρωί ωστόσο, ξυπνάει δίπλα στο πτώμα του κι εκεί όλα παίρνουν την κάτω βόλτα.



Only Murders in the Building

Τρεις άγνωστοι άνθρωποι - τους οποίους υποδύονται οι Steve Martin, Martin Short και Selena Gomez - κάτοικοι ενός εντυπωσιακού κτηρίου στο Upper West Side της Νέας Υόρκης, μοιράζονται μια εμμονή με αληθινά εγκλήματα και ξαφνικά εμπλέκονται σε ένα, με απρόβλεπτες συνέπειες.



The North Water

Το North Water είναι εμπνευσμένo από το ομότιτλο βιβλίο του Ian McGuire, το οποίο διαδραματίζεται στα μέσα του 19ου αιώνα. Ο Patrick Sumner είναι ένας πρώην χειρουργός του στρατού που αναλαμβάνει την θέση του ιατρού σε ένα φαλαινοθηρικό που έχει ως προορισμό τον Αρκτικό Κύκλο. Στο πλοίο συναντά τον Henry Drax, έναν κακοποιό και σκληρό δολοφόνο.



Defending Jacob

Tο Defending Jacob επικεντρώνεται στον Andy Barber (Chris Evans), έναν βοηθό εισαγγελέα που βλέπει τον γιο του Jacob, έναν δυσπρόσιτο έφηβο κλεισμένο στον εαυτό του, να κατηγορείται για τον βίαιο φόνο ενός συμμαθητή του.



Dickinson

Σε αυτήν την σειρά της Apple TV, η Hailee Steinfeld υποδύεται την εμβληματική ποιήτρια Emily Dikinson. Η σειρά εξελίσσεται στη Μασαχουσέτη του 19ου αιώνα. Ταξιδεύει τους θεατές στον κόσμο της Emily, η οποία θέλει να σπάσει τους πιεστικούς κοινωνικούς κανόνες που την κρατάνε δέσμια των σπιτικών ευθυνών και παλεύει για να ακουστεί η φωνή της.



The Capture

Ο Βρετανός στρατιωτικός Shaun Emery βρίσκεται σε δίκη για ανθρωποκτονία στο Αφγανιστάν. Η αθώωσή του αποτελεί μόνο την αρχή σε μια υπόθεση εξαπάτησης, συνωμοσίας και διαπλοκής, την οποία θα αναλάβει να ξεσκεπάσει η ντετέκτιβ Rachel Carey.



Search Party

Όλα ξεκινούν όταν η Dory (Alia Shawkat) μαθαίνει για την εξαφάνιση της Chantal, μιας από τις συμφοιτήτριές της στο κολέγιο. Η Dory είναι τόσο απελπισμένη για λίγο νόημα στη ρουτίνα της καθημερινότητάς της - αποφασίζει να βρει την Chantal και θα παρασύρει τους διστακτικούς φίλους της σε αυτή την αναζήτηση που θα έχει απρόσμενες τροπές κι εξέλιξη.



Chernobyl

Η σειρά-φαινόμενο είναι βασισμένη στη χειρότερη πυρηνική καταστροφή στην ιστορία της ανθρωπότητας, την έκρηξη στον Πυρηνικό Σταθμό Παραγωγής Ενέργειας του Τσέρνομπιλ της Σοβιετικής Ένωσης στις 26/4/1986. Μέσα στα πέντε επεισόδια αυτής της σειράς, θα δεις τις πρώτες κινήσεις που ακολούθησαν μετά το ατύχημα, τόσο για τον περιορισμό της καταστροφής όσο και για τη συγκάλυψή της.



The Leftovers

Βασισμένη στο βιβλίο του 2011 από τον Tom Perrotta, το «The Leftovers» λαμβάνει χώρα σε ένα κόσμο που προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική εξαφάνιση 140 εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο (το 2% του πληθυσμού) μια τυχαία ημέρα, στις 14 Οκτώβρη. Οι Εναπομείναντες, προσπαθούν να συνεχίσουν την ζωή τους. Μπορούν;



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @_aesthetically_vibing

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

I love streaming! Η νέα μου εμμονή είναι αυτές οι 5 σειρές (να τις δεις κι εσύ!)

10 ταινίες του 2021 που πρέπει να δεις - Πάνε κατευθείαν για Όσκαρ