Binge-watching: 10 streaming σειρές του 2021 που θεωρούνται ήδη επικές

Sabine Camhi
Binge-watching: 10 streaming σειρές του 2021 που θεωρούνται ήδη επικές

Ανάμεσα στις χιλιάδες σειρές που κυκλοφόρησαν φέτος, τα επεισόδια των The Investigation, Succession, The North Water και άλλων ξεχώρισαν.

Το 2021, η τηλεόραση επέστρεψε δυναμικά.

Μετά τις καθυστερήσεις στην παραγωγή και τις επαναπρογραμματισμένες πρεμιέρες και ημερομηνίες κυκλοφορίας πολλών ταινιών και σειρών λόγω της πανδημίας COVID-19 το 2020, αυτή η χρονιά ήταν κάπως πιο φυσιολογική στη μικρή οθόνη. Η παραγωγή συνεχίστηκε και οι υπηρεσίες μετάδοσης δικτύων εκπομπής κυκλοφόρησαν τις φθινοπωρινές σειρές τους έγκαιρα.

Αν λοιπόν αναζητάς περισσότερες τηλεοπτικές σειρές που έχουν εγκριθεί από τους κριτικούς για να προσθέσεις στην λίστα σου, τότε ήρθες στο σωστό μέρος. Συνέχισε παρακάτω για να δεις τις 10 προτάσεις μας. Θα προλάβεις να τις δεις πριν τελειώσει ο χρόνος;

streaming_agapimenes_mou_seires.jpg

I love streaming! Η νέα μου εμμονή είναι αυτές οι 5 σειρές (να τις δεις κι εσύ!)

Allen v. Farrow: Miniseries

Η σειρά Allen v. Farrow φέρει στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση του γνωστού σκηνοθέτη Woody Allen. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, αυτό το σκάνδαλο δεν μπορεί να σβήσει – η Dylan Farrow κατηγορεί τον Woody Allen εδώ και χρόνια πως κακοποίησε την κόρη τους.

Πρωταγωνιστούν: Mia Farrow, Alissa Wilkinson, Ronan Farrow, Tisa Farrow

Σκηνοθεσία: Nancy Abraham, Maiken Baird, Dan Cogan, Kirby Dick



The Investigation

Τα πεπραγμένα της σειράς βασίζονται σε αληθινή ιστορία που συνέβη το 2017 – την φρικτή δολοφονία της δημοσιογράφου Kim Wall, η οποία επιβιβάστηκε στο υποβρύχιο του επιχειρηματία Peter Madsen και από τότε χάθηκαν τα ίχνη της.

Πρωταγωνιστούν: Søren Malling, Pilou Asbæk, Pernilla August, Rolf Lassgård

Σκηνοθεσία: Tobias Lindholm



Dopesick

To tagline της νέας μίνι σειράς του Hulu γράφει «Εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία του πώς η Αμερική εθίστηκε σε ένα ψέμα». Το «Dopesick» μας τοποθετεί στην περίοδο της κρίσης των οπιοειδών στις ΗΠΑ, με αφετηρία την παραγωγή του Oxycontin από την Purdue Pharma, την φαρμακευτική εταιρεία που έμελλε να προκαλέσει μια από τις χειρότερες επιδημίες ναρκωτικών στην ιστορία της χώρας

Πρωταγωνιστούν: Michael Keaton, Rosario Dawson, Peter Sarsgaard, Kaitlyn Dever
Σκηνοθεσία: Beth Macy, Warren Littlefield, Danny Strong, John Goldwyn



The White Lotus

H σειρά «The White Lotus» διαδραματίζεται σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο της Χαβάης και ακολουθεί τις διακοπές διάφορων επισκεπτών κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας όσο αυτοί χαλαρώνουν στον παράδεισο. Κάθε μέρα που περνάει, μια πιο σκοτεινή πολυπλοκότητα αναδύεται σε αυτούς τους φαινομενικά τέλειους ταξιδιώτες, τους ευχάριστους υπαλλήλους του ξενοδοχείου και το ειδυλλιακό μέρος.

Πρωταγωνιστούν: Murray Bartlett, Connie Britton, Jennifer Coolidge, Alexandra Daddario
Σκηνοθεσία: David Bernad, Nick Hall



Music Box: Woodstock 99: Peace, Love, and Rage

Το ντοκιμαντέρ αφηγείται την ιστορία του Woodstock '99, ένα τετραήμερο μουσικό event τον Ιούλιο του 1999 που θα γιορτάζει τα τριάντα χρόνια από το original Woodstock του 1969. Όλοι ελπίζουν σε μια μεγαλειώδη συναυλία, η οποία όμως εξελίχθηκε σε μια σειρά από ταραχές, λεηλασίες και σεξουαλικές επιθέσεις. Το ντοκιμαντέρ καταγράφει την κατάρρευση του φιλόδοξου event που έμεινε στην ιστορία ως «η ημέρα που πέθανε η δεκαετία του '90».

Σκηνοθεσία: Garret Price, Bill Simmons, Jody Gerson, Marc Cimino



Cruel Summer

Τοποθετημένη στην διάρκεια τριών καλοκαιριών στα μέσα της δεκαετίας του 90, το «Cruel Summer» ακολουθεί δυο νεαρά κορίτσια, την Kate Wallis, το δημοφιλές κορίτσι με την τέλεια ζωή που μια μέρα εξαφανίζεται μυστηριωδώς και την Jeanette Turner, την φύτουκλα που θα κατηγορηθεί πως είχε σχέση με την εξαφάνιση της

Πρωταγωνιστούν: Olivia Holt, Chiara Aurelia, Froy Gutierrez, Harley Quinn Smith
Σκηνοθεσία: Jessica Biel, Tia Napolitano, Michelle Purple, Max Winkler



Maid

Η Margaret Qualley πρωταγωνιστεί ως Alex, μια νεαρή μητέρα που ξεφεύγει από μια κακοποιητική σχέση και προσπαθεί να ορθοποδήσει στην κοινωνία μαζί με τη δίχρονη κόρη της. Η σειρά εμπνέεται από το best seller βιβλίο της Στέφανι Λαντ «Maid: Hard Work, Low Pay and a Mother's Will to Survive», και μεταφέρεται σε δέκα επεισόδια στο Netflix.

Πρωταγωνιστούν: Margaret Qualley, Nick Robinson, Anika Noni Rose, Tracy Vilar
Σκηνοθεσία: John Wells, Margot Robbie, Tom Ackerley, Brett Hedblom



The North Water

Το North Water είναι εμπνευσμένo από το ομότιτλο βιβλίο του Ian McGuire, το οποίο διαδραματίζεται στα μέσα του 19ου αιώνα. Ο Patrick Sumner είναι ένας πρώην χειρουργός του στρατού που αναλαμβάνει την θέση του ιατρού σε ένα φαλαινοθηρικό που έχει ως προορισμό τον Αρκτικό Κύκλο. Στο πλοίο συναντά τον Henry Drax, έναν κακοποιό και σκληρό δολοφόνο.

Πρωταγωνιστούν: Jack O’Connell, Colin Farrel, Sam Spruell, Roland Moller
Σκηνοθεσία: Andrew Haigh



Succession: 3η σεζόν

Το «Succession» αφηγείται την ιστορία της οικογένειας ενός μεγιστάνα των media ο οποίος βρίσκεται λίγο πριν το τέλος της καριέρας και της ζωής του και η εκτεταμένη οικογένεια του, ονειρεύεται ήδη την διαδοχή. Ποιο από τα παιδιά του Logan θα κάτσει στον θρόνο; Μήπως θα είναι τελικά η πιστή του βοηθός; Μήπως ο ξάδερφος της οικογένειας ή ο γαμπρός του;

Πρωταγωνιστούν: Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Hiam Abbass
Σκηνοθεσία: Adam McKay, Frank Rich, Kevin Messick, Will Ferrell



Reservation Dogs

Στο Reservation Dogs, μια μαύρη κωμωδία ενηλικίωσης από τους σκηνοθέτες Taika Waititi και Sterlin Harjo, τέσσερις έφηβοι αυτόχθονων Αμερικανών (Ινδιάνων) ανυπομονούν να εγκαταλείψουν τον καταυλισμό τους στην Οκλαχόμα για την Καλιφόρνια - αλλά πρώτα, πρέπει να εξασφαλίσουν τα χρήματα για την απόδρασή τους.

Πρωταγωνιστούν: D'Pharaoh Woon-a-Tai, Devery Jacobs, Paulina Jewel Alexis, Lane Factor
Σκηνοθεσία: Garrett Basch, Sydney Freeland, Blackhorse Lowe



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @succession

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαββατοκύριακο με βροχή! 5 ιδέες για να την παλέψεις

Οκτώ τάσεις της μόδας που προέρχονται από δημοφιλείς σειρές

10 ταινίες του 2021 που πρέπει να δεις - Πάνε κατευθείαν για Όσκαρ