I love streaming! Η νέα μου εμμονή είναι αυτές οι 5 σειρές (να τις δεις κι εσύ!)

Sabine Camhi
I love streaming! Η νέα μου εμμονή είναι αυτές οι 5 σειρές (να τις δεις κι εσύ!)

Ελπίζω να αρέσουν σε σένα όσο αρέσουν και σε εμένα! Με τέτοιο καιρό είναι η καλύτερη παρέα για την Κυριακή στο σπίτι. 

Εάν δεν έβλεπες πολύ τηλεόραση παλιά, τώρα με την πανδημία και την καραντίνα στοιχηματίζω πως βλέπεις! Στο τέλος της ημέρας είμαι τόσο κουρασμένη, και το αγαπημένο μου πράγμα είναι να ξαπλώνω στο κρεβάτι με μια κούπα τσάι και να με παίρνει ο ύπνος βλέποντας 1-2 επεισόδια από τις αγαπημένες μου σειρές. Αυτό θα κάνω και σήμερα, Κυριακή, που βρέχει όλη μέρα και δεν μπορώ να κατέβω στην παραλία...

Μου αρέσει πάρα πολύ να παρακολουθώ σειρές, αλλά αυτές οι 5 βρίσκονται στην κορυφή της λίστας μου. Από το The Handmaid’s Tale έως το Raised by Wolves, δεν είμαι σίγουρη τι λέει αυτή η λίστα για μένα, αλλά είναι λίγο σκοτεινό δεν θα πω ψέματα.

Αν πάλι προτιμάς τις ταινίες.. σου έχω ιδέες για θερινό στο μπαλκόνι, σε αυτό το link

1. The Handmaid’s Tale

Αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μου σειρές. Πρέπει να είδα τις πρώτες τρεις σεζόν μέσα σε ένα μήνα, και τώρα ανυπομονώ να δω την τέταρτη που βγήκε πρόσφατα. Το σενάριο της σειράς Handmaid’s Tale, το οποίο είναι βασισμένο στο βιβλίο της Margaret Atwood και κυκλοφόρησε από το τηλεοπτικό δίκτυο Hulu, είναι το εξής:

Μεγάλη πλειοψηφία του παγκοσμίου πληθυσμού έχει χάσει την γονιμότητα του. Η Αμερική (η οποία τώρα έχει μετονομαστεί σε Gilead) πλέον κυβερνάται από μια άκρως συντηρητική ομάδα που πιστεύει ότι ο μόνος σκοπός ζωής των γυναικών είναι να κάνουν απόγονους στους άντρες.

Πρωταγωνίστρια είναι η εξαιρετική Elisabeth Moss, η οποία υποδύεται την June ή αλλιώς Offred (μια από αυτές τις «υπηρέτριες), που χωρίστηκε από τον σύζυγό και το παιδί της.



2. Raised by Wolves

Στην sci-fi σειρά 10 επεισοδίων Raised by Wolves του HBO Max, ο Ridley Scott υπογράφει τα δύο πρώτα επεισόδια. Χρόνια μετά από την ολοκληρωτική καταστροφή της Γης, δύο ανδροειδή προσγειώνονται στον πλανήτη Kepler 22b. Αποστολή τους είναι να αναθρέψουν μια ολόκληρη γενιά παιδιών στη νέα κοινότητα.

Α! Έχω κι άλλες προτάσεις πολλές για την Κυριακή σου! Κλίκαρε στο link



3. The Undoing

Η μίνι σειρά μυστηρίου του HBO, «Undoing», αποτελείται από έξι επεισόδια με πρωταγωνιστές τους Nicole Kindman ως Grace Fraser και Hugh Grant ως ο Jonathan Fraser.

Μη μου πεις ότι τρελαίνεσαι για video games! Μπες στο link asap!

Οι ρωγμές στην σχέση του ευτυχισμένου παντρεμένου ζευγαριού της καλής κοινωνίας εμφανίζονται σιγά σιγά στη σχέση τους όταν δολοφονείτε μια γοητευτική νεαρή μητέρα. Ύποπτος είναι ο Jonathan Fraser.



4. Why Women Kill:

Σε αυτήν την μαύρη κωμωδία θα παρακολουθήσεις τη ζωή τριών γυναικών σε τρεις διαφορετικές δεκαετίες που έζησαν στο ίδιο σπίτι και αντιμετωπίζουν την απιστία στους γάμους τους.

Δημιουργός της σειράς είναι ο σεναριογράφος των Desperate Housewives και Devious Maids. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της πρώτης σεζόν βλέπουμε τις ηθοποιούς Lucy Liu, Ginnifer Goodwin και Kirby Howell-Baptiste. Η δεύτερη σεζόν κυκλοφόρησε στις 3 Ιουνίου με άλλους χαρακτήρες.



5. X Files:

Μέσα στην καραντίνα άρχισα να βλέπω και παλιές ταινίες και σειρές. Μία από τις αγαπημένες μου είναι το ιστορίκο X Files. Η αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας προβαλλόταν από το 1993 μέχρι το 2002 και αρχικά ολοκληρώθηκε σε εννέα κύκλους. Όμως τον Ιανουάριο του 2016, ξεκίνησε να προβάλλεται ο 10ος κύκλος με τους ίδιους ηθοποιούς. Ο 11ος κύκλος έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2018.

Οι ειδικοί πράκτορες Fox Mulder (David Duchovny) και Dana Scully (Gillian Anderson) κλήθηκαν να διαλευκάνουν μια σειρά από ανεξήγητες υποθέσεις, που έχουν σχέση με απαγωγές από εξωγήινους και εμφανίσεις ΑΤΙΑ.



Θα περάσουμε τέλεια, κορίτσια!