Ξέχνα την τηλεργασία στο σπίτι σου! 10 Airbnb διαμερίσματα για να δουλεύεις… like a queen

Μαρία Ροδίτη
Ξέχνα την τηλεργασία στο σπίτι σου! 10 Airbnb διαμερίσματα για να δουλεύεις…  like a queen

Αφού μπορείς να πάρεις το laptop σου και να δουλεύεις από όποιο μέρος εσύ επιθυμείς, γιατί να μη βρεθείς σε ονειρικά σημεία;

Η τηλεργασία μπήκε δυναμικά στη ζωή μας το 2020 και με την έναρξη του πρώτου lockdown για την προστασία από τον κορονοϊό. Τότε, η αλήθεια είναι πως δεν ξέραμε πώς ακριβώς είναι να εργάζεσαι σε καθεστώς τηλεργασίας.

Ήταν κάτι άγνωστο, πρωτόγνωρο για όλους. Τελικά, σιγά-σιγά βρήκαμε όλες τους ρυθμούς μας, τα Zoom meetings έγιναν καθημερινότητα, το messenger έγινε… ο καλύτερός μας φίλος για την επαφή με συνεργάτες και κάπως έτσι – δυο χρόνια μετά- πορευόμαστε όταν χρειαστεί.

zoom

Δε χρειάζεται να πας στο γραφείο για να εντυπωσιάσεις - Tips για να μαγνητίσεις τα βλέμματα στο Zoom

Γιατί πια η τηλεργασία έγινε μέρος της ζωής μας. Δεν νιώθουμε πολύ καλά; Έχει ισχυρή χιονόπτωση (βλέπε «Ελπίδα), χάλασε το αυτοκίνητό μας; Έχουμε πλέον την ευχέρεια να ζητήσουμε από τον εργοδότη μας να δουλέψουμε από το σπίτι χωρίς… γκρίνιες.

Τώρα, λοιπόν, θα σε πάω ένα level παραπέρα. Γιατί να δουλεύεις από το σπίτι σου και να μη βρίσκεσαι – εφόσον έχεις το ελεύθερο και τη δυνατότητα- σε ένα ονειρικό Airbnb; Να αλλάξεις παραστάσεις, να γνωρίσεις έναν νέο τόπο μετά το τέλος της δουλειάς και να μη νιώθεις εγκλωβισμένη στο σπίτι σου!



Αν… ψήθηκες με την ιδέα, δες παρακάτω 10 Airbnb, που πήραν πολλή αγάπη από 5 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram το 2021, και που μπορείς να μετατρέψεις στο WFH place σου! Είναι καιρός για ένα ταξιδάκι, άλλωστε!

Τα 10 ωραιότερα Airbnb για… τηλεργασία

#1 Hermosa Cabaña

Mineral del Chico, Hidalgo, Μεξικό

https://www.instagram.com/p/CIJwSIZjO4V/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έτοιμη να ανακαλύψεις το δάσος του κεντρικού Μεξικού; Κλείσε το Hermosa Cabaña και απόλαυσε την τηλεργασία σε ένα μαγικό σκηνικό!

#2 Historic Guesthouse and Gardens

Marietta, GA

https://www.instagram.com/p/CRuB1aSr1-R/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Περιτριγυρισμένη από βελανιδιές και μανόλιες, αυτή η καμπάνα βρίσκεται δίπλα σε πισίνα, ενώ το υπνοδωμάτιό της ήταν στα 1840 καπνιστήριο.

#3 Maison Lafleur

Le Vignau, Γαλλία

https://www.instagram.com/p/CSEWVTEgF9Z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτή η ανακαινισμένη αγροικία στη νοτιοδυτική Γαλλία, που περιβάλλεται από βελανιδιές, χρονολογείται από τον 18ο αιώνα. Το Maison Lafleur φιλοξενεί έως και 10 ενοίκους, ενώ πρόσφατα αναβαθμίστηκε με μια θερμαινόμενη ιδιωτική πισίνα στο πίσω μέρος.

#4 Mariner Boathouse

Βελιγράδι, Σερβία

https://www.instagram.com/p/CTNeinLq6rQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Δούναβης και ο ποταμός Σάβα ενώνονται στην ιστορική πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι. «Αγκυροβολημένο» στον ποταμό Sava, ακριβώς έξω από την Ada Ciganlija — ένα εξαιρετικά δημοφιλές αθλητικό και ψυχαγωγικό συγκρότημα στην πόλη- θα βρεις το πλωτό σπίτι Mariner!

#5 Villa Amalfi

Tulum, Μεξικό

https://www.instagram.com/p/CVFrIWTrplY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτή η μοντέρνα βίλα προσφέρει έναν μοναδικό εσωτερικό/εξωτερικό χώρο διαμονής στη χερσόνησο Γιουκατάν. Αν μείνεις εδώ, θα βρεθείς σε ένα προνομιακό σημείο ανάμεσα σε μερικές από τις πιο διάσημες παραλίες του Μεξικού με λευκή άμμο και την μποέμ κοινότητα Aldea Zama της Tulum.

Μη φύγεις! Στην gallery θα δεις άλλα 5 wow Airbnb διαμερίσματα ιδανικά... για να απολαύσεις την τηλεργασία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ