Ολική μεταμόρφωση για τη Renée Zellweger - Γίνεται στυγερή δολοφόνος στη νέα σειρά του NBC

Νατάσσα Σχοινά
Ολική μεταμόρφωση για τη Renée Zellweger - Γίνεται στυγερή δολοφόνος στη νέα σειρά του NBC
Η ηθοποιός έχει μελετήσει καλά τον χαρακτήρα της και αυτό φαίνεται ακόμα και σε μερικά δευτερόλεπτα στο τρέιλερ.

Τον επόμενο ρόλο της ετοιμάζεται να αναλάβει η Renée Zellweger στη νέα limited σειρά του NBC «The Thing About Pam», στην οποία θα υποδυθεί την καταδικασμένη δολοφόνο Pam Hupp. Η ηθοποιός που έχει κατακτήσει δύο Όσκαρ στην καριέρα της μέχρι σήμερα (σ.σ. Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Cold Mountain» και Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Judy»), ετοιμάζεται να εμφανιστεί στη μικρή οθόνη με ολική μεταμόρφωση για να μοιάζει στη γυναίκα που εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για το έγκλημα που διέπραξε το 2016.

Για να φτάσει όσο πιο κοντά γίνεται στην πραγματική εικόνα της Hupp, η Zellweger έχει προσθετικά τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, αφήνοντας τον συγκεκριμένο ρόλο να της χαρίσει και μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές της στο σύνολο της καριέρα της.



«Ήταν από πάνω μέχρι κάτω. Είχε προσθετικά, είχε ενισχυμένο κοστούμι, ήταν η επιλογή των ρούχων, ήταν η ψύχρα της βήμα-βήμα, ήταν το περπάτημά της. Όλα αυτά τα πράγματα ήταν πολύ σημαντικά, γιατί όλα αυτά τα κομμάτια ‘χτίζουν’ τον άνθρωπο στον οποίο προβάλλουμε τα συμπεράσματα και τις υποθέσεις μας», είπε η ηθοποιός στο Variety Fair.

Πέρα από το καθαρά εμφανισιακό κομμάτι για το οποίο ευθύνεται η ειδική ομάδα της παραγωγής, η ίδια η Zellwegger μελέτησε πολύ καλά τον ρόλο της για να ολοκληρωθεί η μεταμόρφωση. Η υπεύθυνη της σειράς, Jenny Klein, είπε για τη δουλειά της ηθοποιού: «Είχα μελετήσει τόσες πολλές ώρες την Pam, τον πραγματικό άνθρωπο, σε βίντεο της αστυνομίας, και μετά περπατούσε στη σκηνή μπροστά μου. Δεν ήταν μόνο η φυσική μεταμόρφωση. Ήταν ο τρόπος που υπάρχει η Pam, το πεσμένο της πόδι, οι τρόποι της γενικά, οι ανάσες της, ακόμα και ο τρόπος που μιλάει με τα χέρια».

https://www.instagram.com/p/CZfiHRMvers
https://www.instagram.com/p/CVF9x8OqcxM


Ποια είναι η Pam Hupp

Η Pamela Marie Hupp, που τότε ασχολούταν με ασφάλειες ζωής, σκότωσε το 2016 τον Louis Gumpenberger, έναν άνθρωπο που έπασχε από σοβαρά ψυχικά και σωματικά προβλήματα. Το έγκλημα διαπράχθηκε στο σπίτι της Hupp στο Missouri, με την ίδια να ισχυρίζεται πως συνέβη πάνω σε αυτοάμυνα, γιατί εκείνος την κυνηγούσε με ένα μαχαίρι. Η αστυνομία δε αποδέχτηκε αυτήν την εξήγηση.



Το όνομα της Hupp, ωστόσο, συνδέθηκε και με τη δολοφονία της Betsy Faria το 2011, μίας καρκινοπαθούς συζύγου και μητέρας δύο παιδιών, για την οποία είχε κάνει ασφάλεια ζωής, πάνω στην οποία ξαφνικά βρέθηκε το όνομά της, καθώς, όπως ισχυρίστηκε, η Faria ήθελε να τα κρατήσει εκείνη μέχρι να μεγαλώσουν οι κόρες της. Το πτώμα της Faria βρέθηκε στο σπίτι της λίγο μετά από μία χημειοθεραπεία γεμάτο μαχαιριές και με κομμένες τις φλέβες, ένα έγκλημα για το οποίο αρχικά καταδικάστηκε ο σύζυγος της Betsy, Russ, αλλά αθωώθηκε στη νέα δίκη, ενώ οι κατηγορίες στράφηκαν στην Hupp.



Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά που πρόκειται να κυκλοφορήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Crash Test στα αγόρια του «Manifest»: Ben, Jared ή Zeke;

Όχι, Sam, πάρτο απόφαση! Δε μας άρεσε το τέλος του Game of Thrones και δε θα αλλάξουμε γνώμη

4 σειρές - ντοκιμαντέρ του Netflix με φαγητό για να σου ανοίξει η όρεξη