Η Καίτη Γαρμπή άνοιξε το δικό της e-shop και έχει το κάτι που θέλεις

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Η Καίτη Γαρμπή άνοιξε το δικό της e-shop και έχει το κάτι που θέλεις

Kaiti- Kati σημειώσατε Χ (εξάλλου ένα Α τα χωρίζει!).

«Αυτό το κάτι που θέλω...», τραγουδούσε η Καίτη Γαρμπή το 2000 σε στίχους και μουσική του Φοίβου και γινόταν πανικός σε ραδιόφωνα, clubs και νυχτερινά μαγαζιά. Τότε θεωρούνταν ο ύμνος κάθε ανεξάρτητης γυναίκας που ήξερε τι ήθελε και πώς να το αποκτήσει. Αυτά είδε και η Ελένη Φουρέιρα και το 2017 έκανε μια άκρως dance διασκευή του τραγουδιού, φέρνοντας στο προσκήνιο αντί για τον «άσο στο κρεβάτι», το «χρυσό piercing στη μύτη» και όλα τα σχετικά που έρχονται με την πάροδο του χρόνου (17 χρόνια μετά, δεν τα λες και λίγα).

Τα χρόνια πέρασαν, αυτό «το κάτι» έμεινε, το ίδιο και η αγάπη μας για την Καιτούλα!

Καίτη Γαρμπή: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τον Σχοινά και η τρυφερή αφιέρωση

Εμείς που διασκεδάσαμε με το «Μπες μες στο καμπριολέ», «Το τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι», το «Gucci φόρεμα» και το «Κάτι», εκτιμούμε τα διαχρονικά τραγούδια και το αποτύπωμά τους τόσο στην εγχώρια δισκογραφία όσο και στο marketing. Γιατί πώς μπορείς ν' αγνοήσεις την αγορά και τη συνείδηση του καταναλωτή όταν θέλεις να κάνεις επιτυχία;



Η Καίτη Γαρμπή φαίνεται πως όχι μόνο ξέρει όλα αυτά τα χρόνια πώς να βρίσκεται στην κορυφή των charts (πρωτίστως όμως στην αγάπη του κόσμου) αλλά με το ιδιαίτερο χιούμορ της (δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν της το αναγνωρίζει) και το ανοικτό της μυαλό έχει τον τρόπο να πηγαίνει μπροστά από την εποχή της.

Απτό παράδειγμα; tokati.gr, που αποτελεί τον απόλυτο προορισμό shopping της αγαπημένης μας Καίτης Γαρμπή. Αυτό το kati που θέλεις!


https://www.instagram.com/p/CYoN1lCAIdV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όχι, δεν αποφάσισε ξαφνικά η Καίτη να γίνει επιχειρηματίας (θα μπορούσε να το κάνει με εξαιρετική επιτυχία χρόνια τώρα), απλώς η «diva της καρδιάς μας» κάνει ακόμα ένα μεγάλο της όνειρο πραγματικότητα, ανοίγοντας το δικό της e-shop που είναι γεμάτο Καίτη, χιούμορ και φαντασία! Το ηλεκτρονικό κατάστημα, που ετοιμάστηκε με πολλή αγάπη και ενθουσιασμό, είναι γεμάτο με αντικείμενα και αξεσουάρ που αγαπά η Καίτη και που θέλει να μοιράζεται πλέον με το κοινό. Αυτό το interaction με το κοινό της εξάλλου είναι που αγαπά η τραγουδίστρια και το αποδεικνύει συνεχώς (θυμήσου ακόμη και στην καραντίνα, η Καίτη έκανε live και επικοινωνούσε μέσω video με τους θαυμαστές από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram).


https://www.instagram.com/tv/CJcGIdxgg4K/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Προϊόντα για το σπίτι, κεριά 100% φυτικά από σόγια και καρύδα με φίνα αιθέρια έλαια διαλεγμένα από την Καίτη, βελούδινες θήκες μαξιλαριών με print και χειροποίητο κέντημα με κρύσταλλα Swarovski, κούπες, συλλογές με μαγνητάκια, τετράδια με kaitoji (πόσο χιούμορ έχεις βρε Καίτη μου!), και πολλά ακόμα μικρά κομψά αντικείμενα που έχουν σημείο αναφοράς- τι άλλο- «το kati» από την Καίτη που αγαπάτε. Το σημαντικό δεν στο είπα:όλα έχουν ονομασία από τραγούδια της. Κεριά με ονομασία «Μια καρδιά από ατόφιο χρυσάφι», μαγνητικά σετ «Ευαισθησίες», κούπα με κωδικό «Τζίνι»,

Μιας και τα εγκαίνια του e-shop έγινα λίγο πριν τα Χριστούγεννα, δεν θα μπορούσαν να λείπουν επιλεγμένα απο την ίδια Χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά ενός πολύ αγαπημένου της brand.

unnamed

Όπως γράφει και η ίδια στο blog της (μέσα στο site): «Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου κι ένα μεγάλο μου όνειρο γίνεται πραγματικότητα! Το eshop μου, το μαγαζάκι μου που το ετοίμασα με τόση αγάπη και ενθουσιασμό και το γέμισα με όλα τα όμορφα πραγματάκια που αγαπώ και που θέλω να μοιράζομαι πλέον μαζί σας! Η συλλογή όμορφων αντικειμένων, ξεκινάει από τα παιδικά μου χρόνια. Θυμάμαι στα μαθητικά μου άρχισα να συλλέγω γραμματόσημα και καρτ ποστάλ απ' όλο τον κόσμο. Παράλληλα πήγαινα με τη μαμά μου στα μαγαζιά που πούλαγαν είδη σπιτιού και αγοράζαμε συλλογές από πορσελάνινα μπιμπελό. Ανθρώπινες φιγούρες, ζώα και πουλιά, που κάποια τα έχω μέχρι και σήμερα! Μετά μπήκαμε στις συλλογές πιάτων από το μουσείο φυσικής ιστορίας (1 πιάτο το μήνα) με λουλούδια και πουλιά και μεγαλώνοντας η κάθε μια πλέον πήρε το δρόμο της. Η μαμά άρχισε να γεμίζει το σπίτι με αντίκες, μικροέπιπλα, μπιμπελό και σερβίτσια για την προίκα των κοριτσιών της κι εγώ άρχισα να συλλέγω βιβλία παλιά, μαξιλάρια με παραστάσεις ζώων, αντικείμενα από ήρωες αγαπημένων ταινιών, πορσελάνινες φιγούρες κι άλλα πολλά πραγματάκια, όλα σε μορφή συλλογών! Το πάθος μου αυτό το συμμερίστηκε κατά ένα μέρος ο Διονύσης οπότε απ όλα τα ταξίδια μας κουβαλούσαμε διακοσμητικές φιγούρες, με τις βαλίτσες μας να έχουν επάνω μόνιμα κολλημένη την ετικέτα “fragile”», γράφει με συγκίνηση.

Η Καίτη Γαρμπή αποκάλυψε και την μεγάλη της λατρεία: «Το γλέντι το μεγάλο, γινόταν στη Disneyland όπου είμαστε λάτρεις και οι δυο και της Disneyland και των Disney αντικειμένων! Παράλληλα μάζευα και χριστουγεννιάτικα στολίδια, -άλλη τρέλα κι αυτή- έχοντας παιδικό ενθουσιασμό με τα Χριστούγεννα, όπως οι περισσότεροι από σας φαντάζομαι. Και φτάνουμε στο σήμερα όπου η ενασχόληση μου αυτή με γεμίζει χαρά και αισιοδοξία γιατί ακόμα μπορώ να φτιάχνω όνειρα!».

Μπες στο e-shop της Καίτης για να βρεις κι εσύ αυτό tokati.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καίτη Γαρμπή: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τον Σχοινά και η τρυφερή αφιέρωση

Κι όμως στη φωτογραφία αυτή είναι η Καίτη Γαρμπή. Μπορείς να την αναγνωρίσεις;