Mad Max Fury: Η απάντηση του Tom Hardy στις κατηγορίες της Charlize Theron για κακή συμπεριφορά

Νατάσσα Σχοινά
Mad Max Fury: Η απάντηση του Tom Hardy στις κατηγορίες της Charlize Theron για κακή συμπεριφορά
Οι σχέσεις των δύο ηθοποιών στα γυρίσματα της ταινίας του 2015 ήταν απλώς άσχημες.

Καιρό πια οι φανς γνωρίζουν πως η συνεργασία της Charlize Theron με τον Tom Hardy το 2015 για την ταινία «Mad Max: Fury Road» δεν ήταν και η καλύτερη. Η ηθοποιός έχει κατηγορήσει τον Hardy για κακή συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, κάτι που, από τη μία, την έβγαζε εκτός εαυτού και, από την άλλη, τη φόβιζε.

Επτά πια χρόνια μετά την ταινία, έχουμε την απάντηση του Hardy στους ισχυρισμούς της 46χρονης ηθοποιού μέσα από το βιβλίο «Blood, Sweat & Chrome: The Wild And True Story Of Mad Max: Fury Roa» της Kyle Buchanan: «Ήμουν πολύ μέσα στο κεφάλι μου με πολλούς τρόπους. Η πίεση και στους δυο μας ήταν υπερβολική πολλές φορές. Αυτό που χρειαζόταν από εμένα ήταν έναν καλύτερο, ίσως πιο έμπειρο συνεργάτη. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να προσποιηθείς. Θέλω να πιστεύω πως τώρα που είμαι μεγαλύτερος και πιο άσχημος, θα μπορούσα να ανταποκριθώ στην περίσταση».



Η αργοπορία του Hardy και η απειλή που ένιωσε η Theron

Η Theron τότε ήταν νέα μαμά και μοίραζε τον χρόνο της ανάμεσα στη μητρότητα και την καριέρα της. Ήταν πάντα στην ώρα της, πολύ τυπική και επαγγελματίας. Ο Hardy – το ακριβώς αντίθετο. Είχε το κακό συνήθειο να αργοπορεί και να αφήνει τη συνάδελφό του να τον περιμένει για ώρες έχοντας έτοιμο το μακιγιάζ και τα ρούχα.

Ένας χειριστής κάμερας, ο Mark Goellnicht, μίλησε επί του θέματος εξιστορώντας ένα περιστατικό που εκτυλίχθηκε μεταξύ των δύο ηθοποιών: «Πηγαίνει 9 η ώρα. Ο Tom ακόμη πουθενά. ‘Charlize, θέλεις να βγεις έξω από το πολεμικό όχημα και να περπατήσεις ή θέλεις…’ ‘Όχι, θα μείνω εδώ.’ Ήθελε να περάσει το μήνυμα. Δεν πήγε στην τουαλέτα, δεν έκανε τίποτα. Απλώς καθόταν μέσα στο όχημα», είπε για να περιγράψει τι έκανε η Theron μέχρι να αποφασίσει να εμφανιστεί ο Hardy. Όταν, τελικά, το έκανε, η σταρ απλώς ξέσπασε: «Πετάγεται έξω από το όχημα και αρχίζει να τον βρίζει ακατάπαυστα. ‘Να του αφαιρείται 100.000 δολάρια για κάθε λεπτό που έχει κρατήσει αυτό το συνεργείο. Πόσο θρασύς είσαι;’ Είχε δίκιο. Ούρλιαζε. Είχε τόση φασαρία. Ίσως είχε ακούει ένα μέρος αυτών, αλλά άρχισε να πηγαίνει κατά πάνω της και να λέει ‘Τι μου είπες;’».

Tom Hardy Doof Warrior GIF

Τότε ήταν που η Theron ένιωσε απειλή από τον συνάδελφό της και ζήτησε από την παραγωγή να έχει πάντα έναν παραγωγό μαζί της για προστασία. Συνέχεια.

mad max fury theron hardy5

Η Kelly Marcel, μία σεναριογράφος και φίλη του Hardy μίλησε για τη μάχη μεταξύ των πρωταγωνιστών χαρακτηρίζοντάς τη «πολύ έντονη, μία έντονη περίοδος σε ένα έντονο, έντονο μέρος». Ο Hardy έκανε πολλές φυσικές κινήσεις παντού και πειραματιζόταν με πολλά, διαφορετικά πράγματα, σε αντίθεση με τη Theron που ήταν «εγκεφαλική και πιστή στον τρόπο που προσεγγίζει έναν χαρακτήρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Great Expectations: Το βιβλίο του Dickens γίνεται σειρά με την Olivia Colman πρωταγωνίστρια

Λίγο πριν την 6η σεζόν των Peaky Blinders, βλέπουμε τον Cillian Murphy ως Oppenheimer

Friends: Η περίεργη θεωρία των φανς - Οι πρωταγωνιστές ήταν σε άσυλο!