You Netflix: Άρχισαν τα γυρίσματα της 4ης σεζόν - Η πρώτη φωτογραφία

Νατάσσα Σχοινά
You Netflix: Άρχισαν τα γυρίσματα της 4ης σεζόν - Η πρώτη φωτογραφία

Ετοιμάζεται σιγά-σιγά η επόμενη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix.

Το «You» είναι μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix και ο λόγος που αυτό συμβαίνει είναι ο πιο διάσημος διαδικτυακός stalker Joe Goldberg. O Penn Badgley είναι πραγματικά φτιαγμένος για τον ρόλο και, από το 2018 που προβλήθηκε η πρώτη σεζόν, έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές στη μικρή οθόνη.

Μέσα σε αυτές τις τρεις σεζόν που έχουν προβληθεί, έχουμε δει πολλά από άποψη ιστορίας. Ξεκινήσαμε από τον Joe που σκοτώνει τις συντρόφους του, καταλήξαμε στη Love (Victoria Pedretti) -τη θηλυκή εκδοχή του Joe-, τον πόλεμο των δύο, τις ανατροπές και, τελικά, το νέο ερωτικό ενδιαφέρον του βιβλιοπώλη.



Σε κούρασε κι εσένα η τρίτη σεζόν του You;

Η 4η σεζόν του You άρχισε γυρίσματα

Πέντε μήνες μετά την κυκλοφορία της τρίτης σεζόν, έφτασε επιτέλους η πρώτη επιβεβαίωση ότι τα γυρίσματα ξεκίνησαν. Στους επίσημους λογαριασμούς της σειράς στο Instagram και στο Netflix, αναρτήθηκε στις 22 Μαρτίου η φωτογραφία με την «αιματοβαμμένη» κλακέτα.

https://www.instagram.com/p/CbanZFoO0CV

Τι ξέρουμε για την 4η σεζόν

Ο Joe Goldberg φαίνεται πως θα ακολουθήσει τη Marienne (Tati Gabrielle) στο Παρίσι. Αν και οι δύο πρώτες σεζόν «πάτησαν» κυρίως πάνω στα βιβλία της Caroline Kepnes, η 4η σεζόν θα ακολουθήσει το παράδειγμα της 3ης και θα γράψει τη δική της πορεία. Και αυτά είναι επί της ουσίας τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής από άποψη πλοκής.

Το νέο entry που έχει επιβεβαιωθεί στο cast της σειράς είναι ο Lukas Gage -ο Tyler του «Euphoria» και ο Dilon του «The White Lotus»-, ενώ πληροφορίες θέλουν την Pedretti να επιστρέφει είτε για να αναβιώσει τον ρόλο της είτε με τη μορφή παραισθήσεων είτε ως flashback.



Πότε θα προβληθεί η 4η σεζόν του You;

Προς το παρόν, δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της 4ης σεζόν, ωστόσο, δεν αποκλείεται αυτή να τοποθετηθεί προς το τέλος του 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άγριες Μέλισσες: Μια φωτογραφία εξηγεί τι σχέση έχει ο Νικηφόρος με τον Joe του YOU

The Adam Project - 8 πράγματα που δεν ήξερες για την trending ταινία του Netflix