Parocks: To πιο luxury hotel & spa των Κυκλάδων βρίσκεται στην Πάρο

Parocks: To πιο luxury hotel & spa των Κυκλάδων βρίσκεται στην Πάρο

Το πεντάστερο ξενοδοχείο των επιχειρηματιών Ηλία Σμπώκου και Χρήστου Πρίτσα έκανε τα εγκαίνιά του στις 12 Μαΐου «λουσμένο» στο μοναδικό φως του νησιού.

Ένα resort πέντε αστέρων και διεθνών προδιαγραφών άνοιξε τις πόρτες του στην παραλία του Αμπελά, κοντά στη Νάουσα της Πάρου, δίνοντας στο νησί αέρα εξωτερικού αλλά και πολλές νέες θέσεις εργασίας στο πολυτελές Hotel Spa του.

Τους επιχειρηματίες τους δένει μια βαθιά φιλία που αμέσως γίνεται αντιληπτή από την σπάνια μεταξύ τους «χημεία» που μετουσιώθηκε σε έναν δυνατό, επαγγελματικό δεσμό και σε μία επένδυση ζωής, πρότυπο αρχιτεκτονικής και σημείο-αναφοράς στο ελληνικό hospitality. Ο ένας γόνος της γνωστής οικογένειας Σμπώκου και των πολυτελών θέρετρων που «χτίζουν» από τα Ανώγεια Κρήτης και ο άλλος πολυπράγμων με τουριστικές και μεσιτικές επιχειρήσεις στην Πάρο (Paros Phos Development, Rocks Estates) και στη Μύκονο (Mykonos Rocks Development).

https://www.instagram.com/p/CcVe8ClKyEF

Και οι δύο βρήκαν ως ευκαιρία για να αξιοποιήσουν την τεχνογνωσία, την υψηλή τους αισθητική και το επιχειρηματικό πνεύμα που τους διέπει, την αξιοποίηση ενός αναξιοποίητου ακινήτου που είχε η διεθνούς φήμης ηθοποιός, Ειρήνη Παππά, στην Πάρο.

https://www.instagram.com/p/CdvLb5HooEn

Σύμφωνα με δηλώσεις των επιχειρηματιών στη «Φωνή της Πάρου», «πρόκειται για μια επένδυση που ονειρεύονταν τόσο η ηθοποιός όσο και οι ίδιοι.» Ο Ηλίας Σμπώκος και ο Χρήστος Πρίτσας ξεπέρασαν κατά πολύ τον αρχικό προϋπολογισμό, εξηγώντας όμως το γιατί έγινε αυτό: « πράγματι "ξεφύγαμε" στα οικονομικά αλλά όχι από αστοχία. Έγινε από την αγάπη μας για το νησί και από την επιθυμία μας να δημιουργήσουμε ό,τι καλύτερο μπορεί να υπάρχει. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό», τόνισαν.

https://www.instagram.com/p/Cc0MiivK8rA

The Finest

To Parocks είναι ένα Luxury Hotel Spa με συνολικά 40 δωμάτια, σουίτες με ιδιωτικές πισίνες και εξωτερικά jacuzzi με τεράστιους εξωτερικούς χώρους και απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα. Το πολυτελές ξενοδοχείο διαθέτει, επίσης, spa, εσωτερική πισίνα, χαμάμ, σάουνα, χώρους θεραπειών και γυμναστήριο. Στο εσωτερικό των δωματίων η minimal διακόσμηση ισορροπεί τα στοιχεία της φύσης, το νερό με τη γη, και κρύβει πίσω από τις λιτές γραμμές όλη την αυθεντική πολυτέλεια και «εγκλωβίζει» το μοναδικό φως των Κυκλάδων.

Το Parocks κάνει την Πάρο dreamy destination για αυτό το καλοκαίρι και βάζει τη διαμονή σε ένα από τα υπερπολυτελή δωμάτιά του πρώτο πράγμα στην wish list του φετινού καλοκαιριού για κάθε travel lover που σέβεται τον εαυτό του. Γιατί απλά… it rocks!