Τώρα έχεις την ευκαιρία να περάσεις μια νύχτα στον ανεμόμυλο του Moulin Rouge στο Παρίσι

Τώρα έχεις την ευκαιρία να περάσεις μια νύχτα στον ανεμόμυλο του Moulin Rouge στο Παρίσι

Από το κρεβάτι μέχρι το κομοδίνο, θα νιώσεις σαν να κάνεις ένα βήμα πίσω στον χρόνο και στην καλλιτεχνική και ρομαντική ατμόσφαιρα της διάσημης εποχής της Belle Époque.

Αν το όνειρό σου ήταν πάντα μια νύχτα στο θρυλικό Moulin Rouge στο Παρίσι, τώρα ήρθε η στιγμή να το εκπληρώσεις. Και όχι μόνο στο Moulin Rouge, αλλά σε ένα μυστικό δωμάτιο μέσα στον εμβληματικό ανεμόμυλο στη γειτονιά της Μονμάρτρης του Παρισιού.

Το πρόσφατα μεταμορφωμένο δωμάτιο θα είναι ανοιχτό στους επισκέπτες της Airbnb μέσω τριών μεμονωμένων διανυκτερεύσεων για δύο άτομα η καθεμία στις 13, 20 και 27 Ιουνίου — με μόλις 1 € ανά διανυκτέρευση. Ο ανεμόμυλος δεν ήταν ποτέ ανοιχτός στο κοινό, αλλά θα είναι τώρα, με την ευγενική παραχώρηση της Airbnb και της πρωταγωνίστριας του Moulin Rouge, Claudine Van Den Bergh.

Δες πώς θα ήταν το Παρίσι σε ένα άκρως οικολογικό περιβάλλον

https://www.instagram.com/p/CdD1eYkrJiO

Από το κρεβάτι μέχρι το κομοδίνο, θα νιώσεις σαν να κάνεις ένα βήμα πίσω στον χρόνο και στην καλλιτεχνική και ρομαντική ατμόσφαιρα της διάσημης εποχής της Belle Époque -στην όμορφη αυτή εποχή που διήρκεσε από τα τέλη του 1800 έως τις αρχές του 1900-. Το πολυτελές μπουντουάρ θα είναι επίσης γεμάτο από εξαίσια αρ νουβό και μια γκαρνταρόμπα με αξεσουάρ από την Belle-Époque, όπως vintage κοστούμια, αρώματα και διάχυτες επιστολές από θαυμαστές. Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης μια βεράντα στον τελευταίο όροφο, όπου θα μπορούν να χαλαρώσουν πριν ή μετά την επίδειξη του καμπαρέ, Féerie, με μια περίτεχνη πέργκολα και έπιπλα κήπου που θυμίζουν εκείνη την εποχή. Εδώ που τα λέμε, οι επισκέπτες θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση στα παρασκήνια και (κυριολεκτικά) τις καλύτερες θέσεις στο σπίτι για να δουν τη Féerie.

Τα πρόσθετα προνόμια της διαμονής στο Moulin Rouge Airbnb περιλαμβάνουν: ιδιωτική ξενάγηση στην εγκατάσταση, στην οποία μπορείς να μάθεις για την πολύχρωμη ιστορία, τους κατασκευαστές κοστουμιών και την περιοχή των παρασκηνίων.

«Η παρακολούθηση ενός σόου στο Moulin Rouge προσφέρει μια απόδραση από την καθημερινότητα και μια απίστευτη βύθιση στη λάμψη και το μεγαλείο του French Music Hall», δήλωσε ο Van Den Bergh σε ένα δελτίο τύπου. «Το εσωτερικό του αγαπημένου μας ανεμόμυλου εμπνευσμένο από την Belle Époque θα μεταφέρει τους επισκέπτες στην εποχή από την οποία αναδύθηκε αυτό το διαχρονικό καμπαρέ».

Σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας του, ο ανεμόμυλος - ο οποίος κατασκευάστηκε για πρώτη φορά το 1889 ως φόρο τιμής στην αγροτική προέλευση της τοποθεσίας και ξαναχτίστηκε τρεις δεκαετίες αργότερα μετά από μια πυρκαγιά - δεν άνοιξε ποτέ για το κοινό. Για την αυθεντική ανακαίνιση του ανεμόμυλου, η Airbnb συνεργάστηκε με τον Γάλλο ιστορικό Jean-Claude Yon του 19ου αιώνα. «Η εποχή της Belle Époque ήταν μια εποχή που άνθισε ο γαλλικός πολιτισμός και οι τέχνες — και κανένα ορόσημο δεν είναι πιο εμβληματικό για εκείνη την περίοδο από το Moulin Rouge», είπε σε ένα δελτίο τύπου. «Αυτό το μυστικό δωμάτιο μέσα στον διάσημο ανεμόμυλο του καμπαρέ έχει σχεδιαστεί για να σας μεταφέρει σε ένα αυθεντικό ταξίδι πίσω στο χρόνο για να γνωρίσετε τη γαλλική πρωτεύουσα των τεχνών και των απολαύσεων σε μια στιγμή της ιστορίας.»

Οι επισκέπτες μπορούν να ζητήσουν κράτηση στο Moulin Rouge για τις τρεις μεμονωμένες διανυκτερεύσεις — για τις 13, 20 και 27 Ιουνίου — από την Τρίτη 17 Μαΐου στις 7:00 μ.μ. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι, Oui, oui…