Grey's Anatomy: Η Ellen Pompeo στηρίζει την Katherine Heigl 10 χρόνια μετά την αμφιλεγόμενη κόντρα

Νατάσσα Σχοινά
Grey's Anatomy: Η Ellen Pompeo στηρίζει την Katherine Heigl 10 χρόνια μετά την αμφιλεγόμενη κόντρα

Η Katherine Heigl έλαβε τη φήμη της δύσκολης ηθοποιού, ενώ, όπως φαίνεται, είχε δίκιο στις δηλώσεις της.

Πάνε πάνω από 10 χρόνια από τότε που η Katherine Heigl υποδυόταν την Izzy Stevens στο Grey’s Anatomy. Η σειρά που έχει στο σύνολό της σχεδόν 400 επεισόδια σε 18 σεζόν, δεν απασχόλησε το κοινό μόνο για την ιστορία και τις εξελίξεις στις ζωές των πρωταγωνιστών, αλλά και για το παρασκήνιο στην καθημερινότητα των ηθοποιών.

Εκείνη την εποχή και όσο ακόμη η Heigl ήταν τακτικό μέλος της σειράς, είχε κατηγορήσει την παραγωγή για τα υπερβολικά ωράρια στα οποία υπέβαλλε τους ηθοποιούς.

Η δήλωση της Katherine Heigl το 2009

«Η πρώτη μας μέρα ήταν Τετάρτη. Ήταν -θα συνεχίσω να το λέω γιατί ελπίζω ότι θα τους κάνει να ντρέπονται- μία 17ωρη μέρα, κάτι που πιστεύω ότι ήταν σκληρό και κακό», είχε πει η Heigl σε συνέντευξή της στο The Late Show With David Letterman το 2009.

Αυτή, ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που η Katherine Heigl τα είχε βάλει με την παραγωγή του Grey’s Anatomy. Έναν χρόνο πριν, το 2008, απέσυρε τον εαυτό της από τις υποψηφιότητες για Καλύτερη Ηθοποιό σε Β’ Γυναικείο Ρόλο στα Emmy’s, επειδή δεν έκρινε πως το υλικό που της είχε δοθεί ήταν αρκετό για να αξίζει την υποψηφιότητα.

Κάποιοι έκτοτε της έβγαλαν την ταμπέλα της δύσκολης ηθοποιού, ενώ άλλοι δε φάνηκαν να δίνουν τροφή, ίσως γνωρίζοντας σιωπηλά ότι η ηθοποιός είχε δίκιο στις δηλώσεις της.

Η στήριξη της Ellen Pompeo μία δεκαετία μετά

Η Ellen Pompeo / Meredith Grey μίλησε σε ένα από τα επεισόδια του podcast της, «Tell Me With Ellen Pompeo», στη συνάδελφό της, Kate Walsh, και στήριξε 100% την Katherine Heigl.

«Θυμάμαι πως η Heigl είπε κάτι σε ένα talk show σχετικά με τις τρελές ώρες που έπρεπε να δουλεύουμε. Ήταν 100% σωστή. Αν το είχε πει αυτό σήμερα, θα ήταν ηρωίδα. Αλλά το έκανε πριν την ώρα της. Έκανε μία δήλωση για τα τρελά μας ωράρια και φυσικά, ας κατακρίνουμε μία γυναίκα και ας την αποκαλέσουμε αχάριστη. Η αλήθεια είναι ότι είναι 100% ειλικρινής και εντελώς σωστή σε αυτό που είπε και είχε τα κότσια να το πει και έλεγε την αλήθεια, δεν έλεγε ψέματα», είπε.

Grey’s Anatomy: Ο άγνωστος τσακωμός της Ellen Pompeo και του Denzel Washington στα γυρίσματα