Θα επιστρέψει η Izzie στο Grey's Anatomy;

Νατάσσα Σχοινά
Θα επιστρέψει η Izzie στο Grey's Anatomy;

Η Katherine Heigl δικαιώθηκε πρόσφατα από την Ellen Pompeo και τώρα ίσως άνοιξαν οι δρόμοι έστω για ένα cameo.

Η Izzie ήταν ένας από τους πιο βασικούς χαρακτήρες στο Grey’s Anatomy στις πρώτες σεζόν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η dr. Stevens για πολλούς συμμετείχε στα πιο αγαπημένα stories χαρακτήρων, όπως αυτό με τη σχέση της με τον Alex ή με τον Denny.


Η Katherine Heigl που υποδύθηκε την Izzie έφυγε ξαφνικά από τη σειρά, αφήνοντας τους φανς με μία γλυκόπικρη αίσθηση, καθώς κανείς δεν πίστεψε ότι είχε ολοκληρωθεί ο κύκλος της στη σειρά της Shonda Rhimes. Ούτε και η ίδια η ηθοποιός που έφυγε στην 6η σεζόν και πολλοί συζητούσαν τις συνθήκες υπό τις οποίες αυτό συνέβη.

Οι περισσότεροι το συνέδεσαν με τα προβλήματα που είχαν προηγηθεί στα Emmy Awards το 2008, στα οποία αρνήθηκε να συμμετάσχει γιατί δε θεώρησε ότι η παραγωγή του Grey’s τής είχε δώσει αρκετό υλικό για να το αξίζει. Έπειτα, τους κατηγόρησε πως τα σενάρια που της δίνανε δεν ήταν καλά, ενώ δε δίστασε να τους προσάψει «σκληρά» ωράρια εργασίας αποκτώντας στη συνέχεια τη φήμη της δύσκολης ηθοποιού.

Από ένα σημείο και μετά, λοιπόν, και παρά το γεγονός ότι η Heigl ήθελε τουλάχιστον να δώσει στην Izzie το τέλος που της άξιζε αλλά ποτέ δε συνέβη, οι φανς ξέγραψαν την πιθανότητα η ηθοποιός να επιστρέψει στη σειρά. Ώσπου, 10 χρόνια μετά, η Ellen Pompeo ξαφνικά εμφανίστηκε να υποστηρίζει τη Heigl και αυτό ίσως να αλλάζει εντελώς τα πράγματα.

Katherine Heigl GIF by GoPlay


Η στήριξη της Ellen Pompeo μία δεκαετία μετά

Η Ellen Pompeo / Meredith Grey μίλησε σε ένα από τα επεισόδια του podcast της, «Tell Me With Ellen Pompeo», στη συνάδελφό της, Kate Walsh, και στήριξε 100% την Katherine Heigl.

«Θυμάμαι πως η Heigl είπε κάτι σε ένα talk show σχετικά με τις τρελές ώρες που έπρεπε να δουλεύουμε. Ήταν 100% σωστή. Αν το είχε πει αυτό σήμερα, θα ήταν ηρωίδα. Αλλά το έκανε πριν την ώρα της. Έκανε μία δήλωση για τα τρελά μας ωράρια και φυσικά, ας κατακρίνουμε μία γυναίκα και ας την αποκαλέσουμε αχάριστη. Η αλήθεια είναι ότι είναι 100% ειλικρινής και εντελώς σωστή σε αυτό που είπε και είχε τα κότσια να το πει και έλεγε την αλήθεια, δεν έλεγε ψέματα», είπε.

Grey's Anatomy: Η Ellen Pompeo στηρίζει την Katherine Heigl 10 χρόνια μετά την αμφιλεγόμενη κόντρα

izzie_greys_anatomy_epistrofi9.jpg


Μέχρι πρότινος, αρκετοί είχαν στο μυαλό τους την όπως φαίνεται πια εσφαλμένη εντύπωση της «δύσκολης» ηθοποιού για την Heigl. Μετά και τη δημόσια υποστήριξη της Pompeo, ωστόσο, η Heigl ξαφνικά έχει επίσημα δικαιωθεί. Οπότε δε θα μοιάζει απίθανο στην 19η σεζόν που φημολογείται ότι θα είναι η τελευταία του Grey’s να κάνει την εμφάνισή της και η Izzie. Άλλωστε, τόσοι χαρακτήρες έχουν κάνει comebacks ανά διαστήματα και η Izzie αποτελεί εξαιρετική επιλογή σεναριακά. Άσε που πλέον οι ιθύνοντες πίσω από τη σειρά δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την άρνηση της εμφάνισής της.