Helen Mirren και Tom Cruise τιμούν την βασίλισσα Ελισάβετ ως παρουσιαστές του Πλατινένιου Ιωβηλαίου

Κατερίνα Μπούσιου
Helen Mirren και Tom Cruise τιμούν την βασίλισσα Ελισάβετ ως παρουσιαστές του Πλατινένιου Ιωβηλαίου
2018 Invision

Η Mirren είχε υποδυθεί την βασίλισσα Ελισάβετ και στην ταινία The Queen, αριστουργηματικά. 

Θα θυμίζουν Hollywood οι εορτασμοί για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς δύο κορυφαίοι ηθοποιοί, ο Tom Cruise και η Helen Mirren, θα είναι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι παρουσιαστές ενός μεγάλου event προς τιμήν της. Για ποιο λόγο επιλέχθηκαν;

https://www.instagram.com/p/CcllJjSs30h

Μία βρετανίδα και ένας αμερικανός θαυμαστής

Η επιλογή της βραβευμένης με Oscar Helen Mirren, μοιάζει συμβατή και δικαιολογημένη. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την ερμηνεία της στην ταινία The Queen, το 2006, όταν υποδύθηκε την ίδια την Ελισάβετ και υπήρξε υποδειγματική κερδίζοντας και το βραβείο της Ακαδημίας Κινηματογράφου. Με θέμα την αντιμετώπιση του θανάτου της πριγκίπισσας Diana. Τα βρετανικά μέσα μάλιστα εκείνη την εποχή, είχαν γράψει πως η βασίλισσα είχε μείνει ικανοποιημένη από τον τρόπο προσέγγισης της ταινίας, βασισμένης σε αληθινά περιστατικά. Σε ένα event μάλιστα στο παλάτι χαιρέτησε θερμά την ηθοποιό.

Η επιλογή ωστόσο του Tom Cruise, προκαλεί μεγάλη έκπληξη. Ο ίδιος έχει δηλώσει ωστόσο μεγάλος θαυμαστής της, προσπαθώντας μάλιστα κατά το παρελθόν να την συναντήσει ιδιωτικά. Ανεπιτυχώς, δυστυχώς. Τώρα του δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία. Ο ηθοποιός αυτές τις ημέρες είναι και για έναν άλλο λόγο χαρούμενος, καθώς επιστρέφει κινηματογραφικά με το sequel του Top Gun.

https://www.instagram.com/p/Ccfk3qClsqc

Το μεγάλο event στους κήπους του Windsor

Οι δύο ηθοποιοί, θα είναι οι παρουσιαστές, όπως αναφέρουν οι βρετανικές εφημερίδες, στο event για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, το οποίο διοργανώνει το κανάλι ΙΤV, στις 15 Μαϊου στους κήπους του Windsor. Αρκετοί βρετανικής καταγωγής καλλιτέχνες, θα βρεθούν στην εκπομπή, μεταξύ των οποίων και η Joan Collins.

Είναι η αρχή των εκδηλώσεων σε ιδιωτικό αλλά και κρατικό επίπεδο, οι οποίες θα κορυφωθούν το πρώτο πενταήμερο του Ιουνίου. Η special εκπομπή του ITV, θα αναμεταδοθεί φυσικά από αρκετά κανάλια του εξωτερικού.