Η σειρά I Am Groot δίνει επιτέλους στον αγαπημένο μας χαρακτήρα τη δική του ιστορία

Νατάσσα Σχοινά
Η σειρά I Am Groot δίνει επιτέλους στον αγαπημένο μας χαρακτήρα τη δική του ιστορία

Το πόστερ που κυκλοφόρησε προμηνύει και την εμφάνιση κάποιων ιδιαίτερα διασκεδαστικών χαρακτήρων.

«I am Groot, I am Groot, I am Groot». Μπορεί εσύ κι εγώ να μην μπορούμε να κάνουμε την ακριβή μετάφραση στις άπειρες ερμηνείες που έχει η έκφραση «I am Groot» στο σύμπαν της Marvel -δεν έχουμε και τον Thor (Chris Hemsworth) ή έναν Rocket (Bradley Cooper) να εκτελέσουν χρέη διαμεσολαβητή-, όμως ο Baby Groot αποκτά τη δική του σειρά και αναμένεται να μας μάθει πολλά περισσότερα για τη ζωή του.

Η αφίσα του Baby Groot

Τα Marvel Studios και η Disney δημοσίευσαν το πρώτο πόστερ της σειράς με τον Baby Groot να φοράει τα ακουστικά του και να χαλαρώνει ξαπλωμένος με δύο περίεργα μικροσκοπικά πλάσματα να τον κοιτάνε κάτω από ένα χαρτονένιο δέντρο. Πολύ πιθανό αυτά να κινηθούν και στη λογική των minions από τον Απαισιότατο.

https://www.instagram.com/p/CebmZaZBNqb

Πέρα από το πόστερ, ωστόσο, προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες για τη σειρά, παρά μόνο ότι «ακολουθεί τη δόξα του Baby Groot καθώς μεγαλώνει και μπλέκει σε μπελάδες ανάμεσα στα αστέρια». Δεν ξέρουμε καν αν κάποιο μέλος της ομάδας του, π.χ. ο Peter Quill, κάνει την εμφάνισή του. Ο Vin Diesel, πάντως, θα συνεχίσει να κάνει τη φωνή του Baby Groot.

Τι είναι ο Groot;

Ο Groot είναι ένα εξωγήινο πλάσμα που δημιουργήθηκε από τους Stan Lee, Larry Lieber και Jack Kirby και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα κόμικς Tales to Astonish #13 το 1960. Το μόνο που λέει είναι «I am Groot», αλλά, ανάλογα με τον τρόπο που το λέει κάθε φορά, σημαίνει και κάτι διαφορετικό. Στην αρχική του εκδοχή παρουσιάστηκε ως εισβολέας που ήθελε να αιχμαλωτίσει ανθρώπους για πειράματα, όμως, το 2006 επανασυστήθηκε στο κοινό ως μία ηρωική μορφή στην πλευρά των καλών. Στις ταινίες, τον γνωρίσαμε -τόσο τον Groot όσο και τον Baby Groot- ως σύμμαχο των Φυλάκων του Γαλαξία.

Η σειρά θα ανήκει στις σύντομες σειρές της Disney και θα φτάσει στο Disney+ στις 10 Αυγούστου λίγο πριν το She-Hulk: Attorney at Law που έρχεται στις 17 Αυγούστου.