The Mandalorian: Πριν προλάβει να κυκλοφορήσει η 3η σεζόν, ήρθαν τα νέα που όλοι θέλαμε να ακούσουμε

Νατάσσα Σχοινά
The Mandalorian: Πριν προλάβει να κυκλοφορήσει η 3η σεζόν, ήρθαν τα νέα που όλοι θέλαμε να ακούσουμε

Το ταξίδι του Din Djarin και του Grogu προβλέπεται μεγάλο και επικό.

Πριν καν προλάβει να κυκλοφορήσει η 3η σεζόν της σειράς «The Mandalorian» στο Disney+, έρχονται τα νέα ότι και η 4η πήρε το πράσινο φως. Η επιτυχία που είχε ο Din Djarin (Pedro Pascal) ήταν για πολλούς απροσδόκητη, για να μη σχολιάσουμε για τον φανταστικό Grogu, που το 2019 έγινε ένα από τα πιο αγαπημένα meme των θεατών. Μέχρι και στη θέση του αστεριού στο χριστουγεννιάτικο τον είδαμε.

Η 3η σεζόν του The Mandalorian

Οι δύο ταξιδιώτες πρωταγωνιστές, λοιπόν, που έχουν επιβεβαιωθεί πως θα είναι και στις επόμενες σεζόν αναμένεται να προσφέρουν πολλές ακόμη περιπέτειες στο κοινό και ο Mandalore -ένας πλανήτης που βρίσκεται στα Outer Rim Territories- θα έρθει επιτέλους στην οθόνη. Η μάχη του Djarin να ανακτήσει την ταυτότητά του αφότου εξορίστηκε γιατί αφαίρεσε το κράνος του και η προσπάθεια των Mandalorian να επανακτήσουν τα πάτρια εδάφη τους θα αποτελέσουν βασικό άξονα της πλοκής.

Star Wars Disney Plus GIF by Disney+

Με τα spin-off, «The Book of Boba Fett» -που έχει ήδη κυκλοφορήσει- και το «Ahsoka» που θα κυκλοφορήσει το 2023, το σύμπαν του Star Wars μεγαλώνει τηλεοπτικά και το φανταστικό είναι ότι όλα όσα είχαμε φανταστεί στο μυαλό μας, ένα – ένα παίρνουν «σάρκα και οστά» στη μικρή οθόνη.

Ο Moon Knight είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες της Marvel

Ο δημιουργός Jon Favreau μίλησε στο CinemaBlend στο Star Wars Celebration και εξέφρασε τη χαρά του που με την αξιοποίηση της πλατφόρμας streaming Disney+, μπορεί να παίρνει τον χρόνο του για κάθε ιστορία και δε χρειάζεται να πιέζει τα γεγονότα να βγουν μέσα σε μιάμιση – δύο ώρες που διαρκεί μία ταινία.

«Με την τηλεόραση, είμαστε πολύ τυχεροί που δε χρειάζεται να βιάσουμε πράγματα σε μιάμιση, δύο ώρες. Έχουμε την ευκαιρία να πούμε ιστορίες σιγά-σιγά. Οπότε, τώρα που ο Dave (Filoni) κάνει το Ahsoka, δίνει πολλές πληροφορίες για το σενάριο που γράφω για την τέταρτη σεζόν (του Mandalorian). Γίνεται -πώς να το πω- πιο ακριβές», είπε.

H 3η σεζόν του «The Mandalorian» θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.