Η αντίδραση του Ewan McGregor στον Darth Vader είναι «εμείς» κάθε φορά που εμφανίζεται στην οθόνη

Νατάσσα Σχοινά
Η αντίδραση του Ewan McGregor στον Darth Vader είναι «εμείς» κάθε φορά που εμφανίζεται στην οθόνη

Το Obi-Wan Kenobi έφτασε στο Disney+ και ο πρωταγωνιστής δεν μπορεί να κρύψει τον τρόμο του

Η πολυαναμενόμενη σειρά «Obi-Wan Kenobi» έκανε πρεμιέρα στο Disney+ με διπλό επεισόδιο και ο Jedi Master επιστρέφει στο αγαπημένο σύμπαν των φανς των Star Wars. Ο μέντορας του Luke Skywalker πιάνει την ιστορία 10 χρόνια μετά τα δραματικά γεγονότα του «Star Wars: Revenge of the Sith» όπου έπρεπε να αντικρίσει τη διαφθορά του καλύτερού του φίλου και μαθητή, Anakin Skywalker, -ή καλύτερα να πούμε του Darth Vader-.

Ο 51χρονος Σκωτσέζος ηθοποιός Ewan McGregor (Obi-Wan) επιστρέφει στον εικονικό του ρόλου μαζί με τον Hayden Christensen (Vader) και η αντίδρασή του βλέποντας τον άρχοντα των Sith δε μοιάζει καθόλου διαφορετική από κάθε φορά που τον έχουμε δει εμείς, το πιστό κοινό του σύμπαντος, σε κάθε είδους οθόνη.

Ο Ewan McGregor τρομοκρατήθηκε όταν ο Darth Vader ήρθε κατά πάνω του

Ο McGregor μίλησε στον Jimmy Fallon σχετικά με τα γυρίσματα της σειράς που έχει φροντίσει να κρατήσει καλά κρυμμένες πολλές λεπτομέρειες σχετικά με πιθανά cameo στην πορεία, και αποκάλυψε τι συνέβη όταν είδε τον Vader.

«Ήταν τρομακτικό να τον δω ξανά. Δεν έχω παίξει με τον Darth Vader και κάνω υποκριτική πολύ καιρό. Νομίζω ότι έχω κάνει πολλά πράγματα. Αλλά η πρώτη σκηνή με τον Darth Vader με τρόμαξε πολύ. Κάναμε πρόβες και δε φορούσε το κράνος. Με έφτιαχναν και, ξαφνικά, ακούω ‘action’. Γυρίζω και ο Vader έρχεται κατά πάνω μου», είπε και μη σου πούμε ψέματα τον νιώθουμε.

Όχι, δηλαδή, θυμήσου όλες εκείνες τις φορές που εμφανιζόταν στη μεγάλη οθόνη με το κράνος και τον κλασικό ήχο από την υποστήριξη της αναπνοής. Είναι ένας ήχος που δε θες να ακούσεις βράδυ στο σπίτι, για παράδειγμα. Όχι ότι αν ήταν μέρα ο Vader θα προβληματιζόταν, αλλά το σκότος κάνει πάντα τα πράγματα λίγο χειρότερα.

Αν δυσπιστείς, άκου ξανά εδώ:

Στο cast της σειράς παίζουν: Ewan McGregor, Hayden Christensen, Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell, Benny Safdie.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Deborah Chow, γνωστή για τη δουλειά της στο «The Mandalorian», το «Better Call Saul», το «American Gods» και το «Mr. Robot», οπότε πολύ σωστά υπάρχει θετική προδιάθεση για το αποτέλεσμα.

Το Disney+ ξεκινάει τη λειτουργία του στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου.

Δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στη νέα σκοτεινή πλευρά του Doctor Strange