Το τρέιλερ της She-Hulk είναι εδώ και μαζί όλοι οι λόγοι να δούμε τη νέα σειρά του Disney+

Νατάσσα Σχοινά
Το τρέιλερ της She-Hulk είναι εδώ και μαζί όλοι οι λόγοι να δούμε τη νέα σειρά του Disney+

Η Jennifer Walters έρχεται και το τρέιλερ είναι απολαυστικό.

Καιρό τώρα περιμέναμε την άφιξη της She-Hulk στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Ο Bruce Banner δε θα είναι πια μόνος του στις δυνάμεις του και θα μοιράζεται την πρασινωπή του όψη με την Jennifer Walters, αρχής γενομένης με τη σειρά «She-Hulk Attorney At Law» του Disney+.

Η Walters είναι ξαδέρφη του Banner που κληρονόμησε τις δυνάμεις του μέσα από μία μετάγγιση αίματος από τον Bruce σε εκείνη. Σε αντίθεση με τον ίδιο ειδικά τα πρώτα χρόνια, η Walters μπορεί να διατηρεί την προσωπικότητά της, την ευφυΐα και τον συναισθηματικό της έλεγχο. Η She-Hulk είναι δικηγόρος, με έντονο ταπεραμέντο και ειδικεύεται σε υποθέσεις υπερανθρώπων.

https://www.instagram.com/p/CdrNY-hqAqb

Το τρέιλερ της She-Hulk

Το τρέιλερ της She-Hulk κυκλοφόρησε και βάζει το κοινό με σύντομο τρόπο στη λογική της ηρωίδας και του τι ακριβώς συμβαίνει στη ζωή της. Η σειρά φαίνεται πως συνεχίζει στον πιο διασκεδαστικό δρόμο που έχει ακολουθήσει η Marvel τα τελευταία χρόνια, αξιοποιώντας το παραδοσιακό χιούμορ που πια έχει συνδεθεί με το υπερηρωικό σύμπαν.

Η Tatiana Maslany είναι η ηθοποιός που τελικά κατάφερε να κερδίσει τον ρόλο της Jennifer Walters, ενώ ο Mark Ruffalo που υποδύεται τον (Smart) Hulk θα κάνει τις δικές του εμφανίσεις. Επιπλέον, ο Tim Roth θα εμφανιστεί στον ρόλο του Emil Blonsky/the Abomination, και ο Benedict Wong επιστρέφει στον ρόλο του Wong.

«Οι άνθρωποι που παλεύεις να προστατέψεις κάποιες φορές σε φοβούνται και σε σιχαίνονται. Και είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, γιατί, κάποιες φορές, για να προστατεύσεις αυτό που αγαπάς, πρέπει να φύγεις μακριά του», She-Hulk στα comics.

Η σειρά «She-Hulk: Attorney at Law» θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα κάνει το ντεμπούτο της στο Disney+ στις 17 Αυγούστου, αποτελώντας την τρίτη σειρά που κυκλοφορεί η Marvel αυτόν τον χρόνο μετά τον «Moon Knight» που βγήκε τον Μάρτιο και τη «Ms. Marvel» που κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουνίου.

Οι 11 επικές ταινίες της Marvel που θα κυκλοφορήσουν μετά το Doctor Strange 2