Stranger Things: Τελικά η Eleven δημιούργησε το Upside Down;

Νατάσσα Σχοινά
Stranger Things: Τελικά η Eleven δημιούργησε το Upside Down;

Η Millie Bobby Brown δίνει επιτέλους την απάντηση στη θεωρία που πολλοί είχαν στο μυαλό τους για την El.

Το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν του Stranger Things έχει κυκλοφορήσει κι επιτέλους η σειρά έδωσε πολλές απαντήσεις στα ερωτήματα που είχαν οι φανς ανά τα χρόνια. Η Eleven (Millie Bobby Brown) ήρθε πιο πολύ από ποτέ στο προσκήνιο, αφού οι αδερφοί Duffer έδειξαν τι είχε συμβεί όταν ήταν μικρή, εξηγώντας παράλληλα και μία από τις πιο αιματηρές αναμνήσεις στο μυαλό της.

***Η συνέχεια περιέχει σπόιλερ για το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν. Αν δεν έχεις δει ακόμη τα επεισόδια, συνεχίζεις με δική σου ευθύνη***

Όλες οι απαντήσεις για το παρελθόν της Eleven

Η Eleven ξαναμπήκε στη διαδικασία να βιώσει από την αρχή όσα πέρασε ο μικρός της εαυτός στα χέρια του Dr. Brenner (Matthew Modine), σε μία απόπειρα να ενεργοποιήσει εκ νέου τις δυνάμεις της που την είχαν εγκαταλείψει. Καθώς, λοιπόν, έκανε αυτό το δύσκολο ταξίδι στον χρόνο, είδαμε κι ότι το μακελειό που πίστευε ότι έκανε, τελικά το έκανε το παιδί – πειραματόζωο 001 ακα Vecna. Wow.

«Είχα τόσες ερωτήσεις για χρόνια σχετικά με το από πού προήλθε η Eleven, ποια είναι. Ποιες ήταν οι προθέσεις του Dr. Brenner; Ποιες είναι οι προθέσεις του τώρα; Είναι ζωντανός; Αλλά, ξέρετε, οι Duffer Brothers είναι οι μόνοι άνθρωποι στον κόσμο που ξέρουν το Stranger Things καλύτερα από εμένα. Τους είχα εμπιστοσύνη ότι θα απαντήσουν στις ερωτήσεις όλων. Οπότε, αυτή είναι η σεζόν στην οποία παίρνεις τις απαντήσεις σε όλες αυτές τις ερωτήσεις», είπε η Brown στη συνέντευξή της στο Variety.

Η Eleven δημιούργησε το Upside Down;

Υπήρχε, όμως, μία θεωρία που αρκετοί είχαν σκεφτεί κατά καιρούς, σύμφωνα με την οποία η Eleven και οι δυνάμεις της κρύβονται πίσω από τη δημιουργία του Upside Down. Ένα επεισόδιο της 4ης σεζόν έδωσε ιδιαίτερη ικανοποίηση στους υποστηρικτές της, αφού το Upside Down είναι ο τόπος στον οποίο στέλνει η El τον μετέπειτα Vecna μέσα από ένα ρήγμα στον τοίχο των εγκαταστάσεων του Brenner.

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τη Millie Bobby Brown ευθέως σχετικά με το αν οι Duffers τής έχουν πει αν η Eleven είναι εκείνη που δημιουργεί το Upside Down, τότε η ηθοποιός απάντησε: «Μου είπαν. Το κάνει. Ανοίγει το ρήγμα».

Angry Season 1 GIF by Stranger Things