Stranger Things: O David Harbour εξηγεί πώς άλλαξε δραστικά η εμφάνιση του Hopper στην 4η σεζόν

Νατάσσα Σχοινά
Stranger Things: O David Harbour εξηγεί πώς άλλαξε δραστικά η εμφάνιση του Hopper στην 4η σεζόν

Οι φανς που αναρωτιούνταν πώς ο Hopper άλλαξε στην 4η σεζόν του Stranger Things παίρνουν την απάντησή τους.

Αν είδες την 4η σεζόν της σειράς Stranger Things, σίγουρα θα παρατήρησες την αλλαγή του Hopper. Ο David Harbour που τον υποδύεται εμφανίστηκε εμφανώς αδυνατισμένος και αισθητά γυμνασμένος σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν.

Η ανάρτηση του David Harbour

Οι φανς της σειράς, λοιπόν, άρχισαν να κάνουν σχετικά σχόλια και να αναρωτιούνται πώς κατάφερε ο 47χρονος ηθοποιός να αποκτήσει αυτό το σώμα. Το κοινό ασχολήθηκε τόσο με το εν λόγω θέμα που ο Harbour έκανε μία ανάρτηση και εξήγησε ακριβώς, αποκαλύπτοντας πόσα κιλά έχασε συνολικά τα τελευταία χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CgSDwKfpb2t

«Πολλοί από εσάς έχετε ρωτήσει σχετικά με τη σωματική μεταμόρφωση του Hopper από την 3η στην 4η σεζόν. Ο προπονητής μου @davidhigginslondon δούλεψε μαζί μου για 8 μήνες για να γίνει η μεταμόρφωση και, μετά, άλλον έναν χρόνο για να το διατηρήσω μέσα στην πανδημία. Ήταν μία δύσκολη και συναρπαστική διαδρομή με αλλαγή στη διατροφή και προγραμματισμό ασκήσεων», είπε στην αρχή της ανάρτησης.

Έπειτα, ο ηθοποιος ενημέρωσε το κοινό πως η δεύτερη φωτογραφία είναι από την πρώτη εβδομάδα που άρχισε να προπονείται με τον γυμναστή του, ενώ η τρίτη από την περίοδο που έκαναν γυρίσματα για τη σειρά.

«Έχασα 34 κιλά. Ήμουν 120 κιλά στην τρίτη σεζόν και 86 στα γυρίσματα. Πρόσφατα, φούσκωσα πάλι για να παίξω τον Άγιο Νικόλα (τον δικό μας Άγιο Βασίλη) και ανυπομονώ να σας δω την εορταστική περίοδο, οπότε παλεύω να επιστρέψω πίσω σε ένα καλό βάρος για οπουδήποτε καταλήξει ο Hopper στην 5η σεζόν. Όλο αυτό το πάνω – κάτω δεν είναι καλό για το σώμα και θα πρέπει να το σταματήσω σύντομα, αλλά είναι ένα διασκεδαστικό κομμάτι της δουλειάς το να ζεις μία διαφορετική εκδοχή του σώματός σου για λίγο», σημείωσε.