Wednesday: Ιδού η νέα οικογένεια Addams του Tim Burton και το τρέιλερ της σειράς

Νατάσσα Σχοινά
Wednesday: Ιδού η νέα οικογένεια Addams του Tim Burton και το τρέιλερ της σειράς

Η φωτογραφία της οικογένειας κυκλοφόρησε και είναι όσο «σκοτεινή» πρέπει.

Η πρώτη φωτογραφία της σύγχρονης οικογένειας Addams κυκλοφόρησε και το κοινό είχε την ευκαιρία να δει την Jenna Ortega που έχει αναλάβει να υποδυθεί την πρωταγωνίστρια Wednesday, πάνω στην οποία έχει χτιστεί η σειρά, στο πλευρό των δικών της.

Η φωτογραφία της νέας οικογένειας Addams

https://www.instagram.com/p/ChUq4xfuvPu

Στη φωτογραφία, πέρα από την Ortega, εικονίζεται η Catherine Zeta-Jones θα υποδυθεί τη Morticia Addams, ο Luis Guzmán στον ρόλο του Gomez Addams και ο Isaac Ordonez στον ρόλο του Pugsley Addams. Αν και δε βρίσκεται στη φωτογραφία, ο George Burcea θα υποδυθεί τον Lurch.

Η φωτογραφία εκπέμπει τα πιο σκοτεινά και ανατριχιαστικά vibes που περιμένεις να έχει η οικογένεια Addams, οπότε αυτό μπαίνει στα θετικά, και μάλλον δε θα χρειαστεί να περάσει πολύς καιρός μέχρι να δούμε τα επεισόδια, αφού η σειρά έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

https://www.instagram.com/p/ChFZA3SAN3o

Το τρέιλερ της σειράς

Σήμερα (17/8), κυκλοφόρησε και το τρέιλερ της σειράς.

Το Wednesday δε θα είναι ούτε remake ούτε reboot

Ένας εκ των δημιουργών της σειράς για το Netflix, ο Alfred Gough, εξήγησε πώς διαφέρει η σειρά Wednesday του Burton από τις προηγούμενες παραγωγές που έχουν γίνει.

«Ήθελε η σιλουέτα να μοιάζει περισσότερο με τα καρτούν του Charles Addams που θέλουν τον Gomez πιο κοντό από τη Morticia, σε αντίθεση με την πιο ήπια εκδοχή του Raul Julia στις ταινίες», είπε.

«Είναι επίσης απίστευτα τρυφερός και ρομαντικός και πιστεύω ότι έχει όλα εκείνα τα κλασικά υλικά του Gomez που έχει έρθει πριν, αλλά φέρνει επίσης κάτι πολύ διαφορετικό και καινούργιο. Αυτό ήταν κάτι πολύ σημαντικό για τη σειρά. Το να μη μοιάζει με remake ή reboot», συμπλήρωσε και έδωσε, παράλληλα, μία μικρή ανακούφιση στο κοινό που δεν ήθελε να δει άλλη μία ίδια παραγωγή.