4 σειρές που αξίζουν για να μην κάθεσαι να ψάχνεις το σαββατοκύριακο

Νατάσσα Σχοινά
4 σειρές που αξίζουν για να μην κάθεσαι να ψάχνεις το σαββατοκύριακο

Η απάντηση στην ερώτηση "Τι να δω το σαββατοκύριακο" και στο ατελείωτο browsing.

Σαββατοκύριακο έρχεται και προφανώς το μυαλό μας είναι στην ξεκούραση και στις σειρές που θέλουμε να ξεκινήσουμε. Η αναζήτηση στις διάφορες πλατφόρμες, ωστόσο, μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα, κάτι που κανείς δε θέλει, γιατί καταλήγεις να κουράζεσαι, ενίοτε και να βαριέσαι να δεις το οτιδήποτε.

Επειδή κανένας λόγος δεν υπάρχει για όλο αυτό, είπαμε να συγκεντρώσουμε 4 σειρές που είναι αυτήν τη στιγμή διαθέσιμες online για να έχεις ακριβώς αυτό που θες ανάλογα με τη διάθεσή σου.

The Bear

Στο Disney+ θα βρεις αυτήν την ιδιαίτερη σειρά που παρουσιάζει την ιστορία ενός νεαρού σεφ που επιστρέφει στο Chicago για να δουλέψει στο οικογενειακό Ιταλικό σαντουιτσάδικο. Πώς, όμως, να το κάνει αυτό όταν έχει συνηθίσει στην υψηλή κουζίνα και οι συνάδελφοι - συγγενείς του δε θέλουν να ακούνε ότι κάνουν λάθη; Η σειρά The Bear είναι η πιο καθημερινή παρουσίαση συνηθισμένων προβλημάτων στη δουλειά και στην οικογένεια. Σε αυτά να προσθέσουμε και τις καταπληκτικές εικόνες από ζουμερά πιάτα και δε χρειάζεται κάτι άλλο για να πειστείς.

The Midnight Club

Στο Netflix, μία ομάδα βαριά άρρωστων παιδιών που νοσηλεύεται στο Brightcliffe Hospice βγαίνει κρυφά από τα υπνοδωμάτια κάθε βράδυ, μπαίνει στη βιβλιοθήκη και αρχίζει να διηγείται τρομακτικές ιστορίες. Ξαφνικά, όμως, από τη διήγηση πηγαίνουν στην πράξη και αρχίζουν να βλέπουν μυστηριώδη πράγματα γύρω τους.

Outer Range

Το Outer Range βρίσκεται στο Prime Video και μεταφέρει στη μικρή οθόνη τις περιπέτειες ενός ιδιοκτήτη ράντζου που παλεύει για τη γη και την οικογένειά του, όταν ξαφνικά ανακαλύπτει ένα ανεξήγητο μαύρο κενό στο βοσκοτόπι. Η κόρη του έχει εξαφανιστεί, την ώρα που μία αντίπαλη οικογένεια προσπαθεί να του πάρει τη γη.

Once Upon A Time

Αν είσαι σε μία πιο παραμυθιακή διάθεση, η σειρά Once Upon A Time στο Disney+ θα σε κάνει ένα ταξίδι στις ιστορίες των πιο διάσημων χαρακτήρων των παραμυθιών, αλλά σε μία εκδοχή που ποτέ δεν είχες φανταστεί. Πολλές από αυτές τις ιστορίες έχουν και μία πιο σκοτεινή διάθεση, απομυθοποιώντας όσα γνώριζες και δείχνοντάς σου ότι υπάρχουν μυστικά ακόμα κι εκεί που δεν το περιμένεις.