Άγνωστοι οι λόγοι θανάτου για τον κακό του Lupin, Adama Niane - Γλυκό το αντίο του πρωταγωνιστή

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Άγνωστοι οι λόγοι θανάτου για τον κακό του Lupin, Adama Niane - Γλυκό το αντίο του πρωταγωνιστή
Netflix

Δυσάρεστα τα νέα για το Lupin, μιας και έφυγε από τη ζωή ένας από τους βασικούς κακούς της σειράς, Adama Niane. Ο πρωταγωνιστής Omar Sy μοιράστηκε την είδηση με ένα γλυκό μήνυμα.

Ο Γάλλος ηθοποιός, Adama Niane, που γνωρίσαμε μέσα από το "Lupin", άφησε εχθές την τελευταία του πνοή.

Απεβίωσε η αυθεντική Wednesday, Lisa Loring και ο χορός της έγινε πάλι trend

Έφυγε από τη ζωή ο κακός του Lupin - Γλυκό το αντίο του πρωταγωνιστή

Ο Adama Niane απεβίωσε σε ηλικία 56 ετών, χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί ακόμα η ακριβής αιτία του θανάτου του. Ο Γάλλος ηθοποιός έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσα από τον ρόλο του κακού στη γαλλική σειρά "Lupin", η οποία έγινε παγκόσμια επιτυχία όταν κυκλοφόρησε στο Netflix το 2021.

Στη σειρά, ο Adame Niane υποδυόταν τον Léonard, ένας από τους ανταγωνιστές, που τον είδαμε στο πρώτο και το δεύτερο μέρος όταν κυκλοφόρησαν τον Ιανουάριο και τον Ιούνιο του 2021, αντίστοιχα. Αν θυμάστε, ο Léonard ήταν o επί πληρωμή δολοφόνος που είχε προσλάβει Hubert Pellegrini (ο βασικός ανταγωνιστής του Lupin) και ήταν ο υπεύθυνος για τους θανάτους των Babakar Diop και Fabienne Bériot, όπως και για την απαγωγή του Raoul Diop, γιου του βασικού ήρωα.

Ο Omar Sy που υποδύεται τον πρωταγωνιστή Assane στη σειρά, μοιράστηκε την είδηση με μια γλυκιά ανάρτηση και είπε αντίο στον συνάδελφό του στο Twitter, γράφοντας:

"Στέλνω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στους συγγενείς του Adama Niane, ενός σπουδαίου ηθοποιού με τον οποίο είχα την ευκαιρία και τη χαρά να παίξω. Ένας άνθρωπος με σπάνια καλοσύνη... Ας αναπαυθεί η ψυχή του εν ειρήνη."

Ο Niane γεννήθηκε στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1966 και εκτός από το "Lupin" του Netflix, πρόσφατα έπαιξε και στα "L'île aux 30 cercueils" και "Alex Hugo". Εμφανίστηκε επίσης στις σειρές "Maroni" (2018-2021), "Sam" (2019-2021), "Inhuman Resources" (2020), "Prise au piège" (2019), "Troubled Waters" (2019) και "La Mante" (2017), ενώ στο κινηματογραφικό του βιοηραφικό έχει και τις ταινίες "Felicità" (2020), "The Bare Necessity" (2019), "Gang of the Caribbean" (2016), "SK1" (2014) και "Baise-moi" (2000), μεταξύ άλλων.

Succession: Επιτέλους ξέρουμε πότε θα έρθει η 4η σεζόν, προ των πυλών ο πόλεμος των Roy

Lupin - Θα επηρεαστεί η σειρά;

Πέρα από τον Omar Sy, ο streaming κολοσσός δεν έχει προβεί ακόμα σε κάποια ανακοίνωση σχετικά με τον θάνατο του ηθοποιού ή με το κατά πόσο θα επηρεαστεί η σειρά.

Αν δεν έχεις δει το "Lupin", να ξέρεις πως βασικός ήρωας είναι ο κλέφτης και con-artist Assane Diop και ο χαρακτήρας του είναι επηρεασμένος από τον master thief Αρσέν Λουπέν, διάσημος χαρακτήρας που δημιούργησε ο Maurice Leblanc στις αρχές του 1900. Οι κύκλοι της σειράς ονομάζονται μέρη, με το πρώτο και το δεύτερος μέρος να έχουν κυκλοφορήσει πριν 2 χρόνια. Το "Lupin" έχει πάρει πράσινο φως και για τρίτο μέρος.

https://www.instagram.com/p/CjTB9t7rEtd

Ωστόσο, αν είσαι ήδη fan του καλόκαρδου κλέφτη θα πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι να τον ξαναδείς, αφού είναι άγνωστη ακόμη η ακριβής ημερομηνία της επιστροφής. Η μοναδική ενημέρωση που έχουμε είναι από τον Σεπτέμβριο, όταν κυκλοφόρησε το teaser trailer του τρίτου μέρους, που μας δείχνει τον Assane να επιστρέφει στο Παρίσι και να κάνει μια τρελή πρόταση στην οικογένειά του: να φύγουν όλοι μαζί από την Γαλλία και να φτιάξουν τη ζωή τους αλλού.

Με βάση ένα tweet του Netflix με φωτογραφία του Omar Sy, ξέρουμε επίσης πως τον Νοέμβριο η σειρά βρισκόταν στο στάδιο των γυρισμάτων. Αυτό από τη μία μας επιβεβαιώνει πως θα έχουμε το τρίτο μέρος κάποια στιγμή μέσα στο 2023,ενώ από την άλλη μας κάνει να πιθανολογούμε πως ίσως να μην έχει επηρεαστεί από τον ξαφνικό θάνατο του Adama Niane.

Το δεύτερο καλύτερο ντεμπούτο της δεκαετίας έκανε το The Last of Us για το HBO