The Palace: Ετοιμάζεται για αντίπαλο το Crown; Νέα σειρά για το παλάτι: Όλα όσα ξέρουμε

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
The Palace: Ετοιμάζεται για αντίπαλο το Crown; Νέα σειρά για το παλάτι: Όλα όσα ξέρουμε

Photo by Evan Agostini/Invision/AP, ©2017 Evan Agostini

Το ΗΒΟ ετοιμάζεται για νέα σειρά ονόματι The Palace με πρωταγωνίστρια την Kate Winslet και μας δίνει μια πρώτη ματιά.

Το HBO ετοιμάζει μια... "μυστική" βασιλική σειρά με πολυβραβευμένη πρωταγωνίστρια και μόλις μας έδωσε μια πρώτη γεύση από την (λογικά) επόμενη τηλεοπτική του επιτυχία.

https://www.instagram.com/p/CoKnqq-L-vh

The Bear: Στη 2η σεζόν θα ξεκινήσει ουσιαστικά η σειρά - Tease-άρουν οι παραγωγοί

The Palace: Μυστική η πλοκή του "Παλατιού"

Πιο συγκεκριμένα, το κανάλι έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα από την επερχόμενη σειρά του, που βλέπει πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με Όσκαρ Kate Winslet.

Το HBO για κάποιον άγνωστο προς το παρόν λόγο, δεν έχει αποκαλύψει πολλά γι' αυτήν τη μυστηριώδη σειρά του. Ωστόσο, εμείς συλλέξαμε όλα όσα γνωρίζουμε για το επερχόμενο δράμα που μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αν όντως πρόκειται για ένα βασιλικό ή πολιτικό δράμα, τότε μεγάλα ονόματα του Netflix όπως το "The Crown" (ή πιο παλιά το "House of Cards") ίσως να αποκτήσουν έναν νέο, σοβαρό TV αντίπαλο.

https://www.instagram.com/p/CnR515qhjTo

Only Murders in the Building: Οσκαρική η νέα προσθήκη στην τρίτη σεζόν

The Palace: Όλα όσα ξέρουμε για τη νέα σειρά του HBO

Το "The Palace", όπως είναι η προσωρινός του τίτλος, θα είναι μια limited σειρά. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει λίγα επεισόδια και θα πει μια ολοκληρωμένη ιστορία. Δεν θα έχει δηλαδή συνέχεια ή ανανέωση, καθώς όλη η ιστορία του θα εκτυλιχτεί σε μία μόνο σεζόν.

Τη σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει ένας σκηνοθέτης που δεν είναι ξένος στα βασιλικά. Δεν σε teasάρουμε άλλο και σου λέμε πως στο τιμόνι θα είναι ο Βρετανός σκηνοθέτης Stephen Frears, που είχε προταθεί για Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας για το "The Queen", τη βιογραφική ταινία της βασίλισσας Ελισσάβετ το 2006.

Η σειρά έρχεται από τους παραγωγούς του "Succession" και είναι ήδη στο στάδιο των γυρισμάτων στην Αυστρία και θα συνεχίσουν στην Μεγάλη Βρετανία.

Σχετικά με την πλοκή, το μόνο που γνωρίζουμε είναι το σχετικά αόριστο logline το οποίο λέει: "Ένα αυταρχικό καθεστώς είναι έτοιμο να διαλυθεί. Ακολουθεί την ιστορία μέσα σε ένα έτος, μέσα στα τείχη του παλατιού του."

Δεν έχουμε ούτε περιγραφές χαρακτήρων. Ωστόσο από τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε, βλέπουμε την 47χρονη ηθοποιό να εμφανίζεται με ένα μπλε κοστούμι και τα μαλλιά της πιασμένα πίσω, σταυρωμένα χέρια και ένα σχετικά αυστηρό βλέμμα, να κάθεται σε μια -απ'ό,τι φαίνεται- επίσημη κυβερνητική αίθουσα με σημαίες πίσω της και μαρμάρινους κίονες.

Εκτός από την Kate Winslet (η οποία μάλιστα θα είναι και στην εκτέλεση παραγωγής), στο cast θα βρούμε τους Matthias Schoenaerts, Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Martha Plimpton και Hugh Grant.

kate-winslet-panace-hbo.jpg

HBO

Η ομάδα των σεναριογράφων αποτελείται από τον Seth Reiss του Late Night with Seth Meyers και πρώην επικεφαλής του The Onion, την Juli Weiner του Last Week Tonight with John Oliver, την Jen Spyra του The Late Show with Stephen Colbert, τον Gary Shteyngart από το The New Yorker και σεναριογράφος του The Russian Debutante's Handbook και την Sarah DeLappe της ταινίας "Bodies Bodies Bodies Bodies" του Pete Davidson.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Kate Winlset, τελευταία φορά που πρωταγωνίστησε σε σειρά ήταν στο "Mare of Easttown", μια δραματική αστυνομική σειρά (πάλι) του HBO (και πάλι limited), η οποία μάλιστα της χάρισε Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου Ρόλου.