Outlander is «kilting» us softly: Έρχεται Ιούνιο, κόβεται στα 2 και έχει και first-look φωτογραφίες

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Outlander is «kilting» us softly: Έρχεται Ιούνιο, κόβεται στα 2 και έχει και first-look φωτογραφίες

Save the date! Ξέρουμε πότε θα έρθει το Outlander, ξέρουμε πώς θα χωριστεί και ρίχνουμε και μια πρώτη ματιά στη νέα σεζόν.

Outlanders ενωθείτε! Όχι μόνο ξέρουμε πότε θα επιστρέψει το "Outlander" και ότι θα κοπεί στα δύο, αλλά έχουμε και τις πρώτες φωτογραφίες από την επερχόμενη 7η σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CqD7mCqATOV

The Last of Us: Το πόστερ της 2ης σεζόν θα σε κάνει να μην μπορείς να περιμένεις

Outlander: Kilting us softly with… 2 μέρη

Μπορεί να έχουμε να δούμε Outlander από τον προηγούμενο Ιούνιο (που ολοκληρώθηκε ο 6ος κύκλος), αλλά το Starz μας έδωσε πολλές πληροφορίες για την επερχόμενη προτελευταία σεζόν του ρομαντικο-φανταστικο-ιστορικο-δραματικού tv show.

Το κανάλι μας είπε λοιπόν ότι ο 7ος κύκλος θα κάνει την πρεμιέρα του στις 16 Ιουνίου και θα χωριστεί σε δύο μέρη. Ολόκληρη η σεζόν θα αποτελείται συνολικά από 16 επεισόδια, με τα πρώτα 8 να έχουν προγραμματιστεί για προβολή φέτος και τα υπόλοιπα 8 να αναμένονται το 2024.

Βέβαια, αυτό είναι σαν να παίρνουμε εν τέλει δύο σεζόν και όχι μία, απλά μικρότερες σε έκταση. Από την άλλη όμως σημαίνει ότι θα κάνουμε καιρό να αποχαιρετήσουμε τους Fraser, γιατί μπορεί με την 8η σεζόν το "Outlander" να ρίξει αυλαία, αλλά αφού η 7η σεζόν θα πάρει δύο χρόνια για να ολοκληρώσει την ιστορία της και για τον τελευταίο κύκλο ακόμα δεν μπορούμε κάτι παραπάνω, τότε σίγουρα έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε για το αντίο.

Όπως χρόνο έχουμε και να προετοιμαστούμε και για την 7η σεζόν το καλοκαίρι και το Starz δεν μας αφήνει έτσι. Μας δίνει μια πρώτη ματιά με τις πρώτες φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τον επερχόμενο κύκλο.

Jamie και Claire ησυχία δεν βρίσκουν σε κάθε χρονολογία

Ο 6ος κύκλος μας άφησε με αρκετά cliffhangers και έχει σε αρκετά να δώσει απαντήσεις και συνέχειες. Η Claire έχει φυλακιστεί για τον θάνατο της κόρης του Tom Christie και κινδυνεύει να καταδικαστεί σε θάνατο. Ο Jamie από την άλλη μόλις σώθηκε από την Committee of Safety του Richard Brown και θα προσπαθήσει να σώσει την αγαπημένη του, ενώ λογικά θα μάθουμε και τι σημαίνει η επανεμφάνιση του time-traveller, Wendigo Donner.

Όσο για το cast, η Kristin Atherton (Doctors, Waterloo Road) θα αναλάβει τον ρόλο της αδελφής του Jamie, Jenny Murray, από την Laura Donnelly που την υποδύθηκε στις σεζόν 1-3. Αναμένεται επίσης να επιστρέψουν οι Graham McTavish (που υποδύεται τον Dougal MacKenzie), Nell Hudson (Laoghaire Fraser), Steven Cree (ο ηλικιωμένος Ian Murray), Lotte Verbeek (Geillis Duncan), Andrew Whipp (Brian Fraser) και Layla Burns (Joan MacKimmmie). Επιπλέον, ο Charles Vandervaart (Lost in Space) θα μπει ως William Ransom, ο μεγάλος γιος του Jamie.

outlander-season-7-poster.jpg

Επίσημη αφίσα 7ου κύκλου του "Outlander".

Outlander: Get ready to kilt για 8η και τελευταία φορά

Πολύ πριν επιστρέψει για 7η φορά, το "Outlander" είχε ήδη εξασφαλισμένη η συνέχειά του, αφού το Starz το ανανέωσε για 8η σεζόν από τον Ιανουάριο, ανακοινώνοντας μάλιστα πως με αυτήν θα ολοκληρωθεί οριστικά.

Βέβαια, το "οριστικά" στο τηλεοπτικό Χόλιγουντ είναι πλέον κάτι πολύ σχετικό και το "Outlander" δεν αποτελεί εξαίρεση. Γι' αυτό εκτός από την τελευταία ανανέωση, έχει γίνει παραγγελία για spin-off και μάλιστα prequel της σειράς, η οποία θα επικεντρώνεται στους γονείς του πρωταγωνιστή μας, Jamie Fraser, και στη δική τους ιστορία αγάπης. Η σειρά θα έχει τίτλο "Blood of My Blood" και θα αποτελείται από 10 επεισόδια.

To Outlander θα ρίξει η αυλαία στην 8η σεζόν αλλά ευτυχώς θα έχουμε prequel