Μέχρι και το Βατικανό ανατινάζεται μέσα στα 8+1 trailer που μας ξεσήκωσαν αυτήν την εβδομάδα

Μέχρι και το Βατικανό ανατινάζεται μέσα στα 8+1 trailer που μας ξεσήκωσαν αυτήν την εβδομάδα

Τρόμος και επικές ανατινάξεις κυριαρχούν στα 8+1 πιο hot trailer της εβδομάδας. Δες τα όλα μαζεμένα εδώ.

Πολυαναμενόμενα και πανάκριβα blockbuster, επιστροφές horror ταινιών που μας έλειψαν, sci-fi σειρές για σωστά fangirls, αναπάντεχες κωμωδίες που δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε, τα trailer της εβδομάδας τα έχουν όλα.

Τι μας λέει το top 10 του Netflix με τις πρωτιές των Murder Mystery 2 και Night Agent

Αν κι εσύ λατρεύεις τα trailer και δεν μπορείς να περιμένεις για να δεις τι θα φέρει η μεγάλη οθόνη, μην ψάχνεις άλλο! Σου έχουμε τα 8 πιο καυτά trailer που έκαναν την εμφάνισή τους αυτή την εβδομάδα.

Πάτα play, μάρκαρε ημερολόγια και απόλαυσε τα trailer από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες!

Αυτές είναι οι 20 ταινίες που περιμένουμε πώς και πώς το 2023

Τα 8+1 πιο hot trailer της εβδομάδας

Fast X

Έναν μήνα πριν την κυκλοφορία του, το "Fast X" έχει νέο, φρέσκο trailer υψηλών οκτανίων, τρελά stunts και εκρήξεις με βόμβες που μοιάζουν με death star από τον καινούργιο, πολύ κακό κακό της σειράς, Jason Momoa. Vin Diesel όμως και η ομάδα του δεν μπορεί παρά να τον αντιμετωπίσει. Στη σκηνοθεσία, τα ηνία του Justin Lin παίρνει ο σκηνοθέτης των "Transporter", Louis Leterrier που αναμένεται να αναλάβει την επόμενη ταινία του franchise. Ναι, θα έχει 11 Fast and Furious και ναι, πριν καν βγει, η Universal τον θέλει για την επόμενη.

Godzilla vs. Kong 2

Το τερατώδες sequel της ταινίας του 2021, "Godzilla vs. Kong", έχει νέο teaser trailer για την αποκάλυψη του τίτλου. Το όνομα αυτού, "Godzilla x Kong: The New Empire" και στο teaser βλέπουμε ένα νέο πλάσμα να κάθεται στον θρόνο και να αγναντεύει τα κόκκαλα των προκατόχων του. Η νέα προσθήκη στο MonsterVerse της Legendary έχει σκηνοθέτη τον Adam Wingard (The Guest, You're Next) και τον Dan Stevens πρωταγωνιστή.

Insidious: The Red Door

Ο τρόμος κρύβεται πίσω από μια πόρτα και εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην το πιστέψουμε μετά από αυτό το trailer (και να θυμηθοπύμε την πρώτη ταινία Insidious το 2010). Το επερχόμενο horror sequel της Blumhouse, αποκαλύπτει τα πιο σκοτεινά μυστικά της οικογένειας Lambert και ξαναφέρνει το υπερφυσικό και επικίνδυνο βασίλειο του άλλου κόσμου πίσω στον δικό μας κόσμο. Το μόνο που μας χωρίζει είναι μια κόκκινη πόρτα. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Patrick Wilson, που εδώ κάνει και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο.

Star Trek: Strange New Worlds

Η δεύτερη σεζόν του Star Trek: Strange New Worlds δείχνει την επιστροφή του Captain Pike, του Number One, του Spock και -ποιος να το περίμενε- υπόσχεται πολλούς νέους παράξενους κόσμους. Αξιοσημείωτη είναι σίγουρα και η επιστροφή του James T. Kirk του Paul Wesley που είδαμε για λίγο στην πρώτη σεζόν. Το spin-off του "Star Trek: Discory" στις 15 Ιουνίου στο Paramount+.

Reality

Η βιογραφική δραματική τηλεταινία του HBO είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Η ταινία γράφτηκε βασισμένη στα πραγματικά πρακτικά ανάκρισης της Αμερικανίδας πληροφοριοδότριας, Reality Winner. Στον ρόλο της Winner η Sydney Sweeney (Euphoria, The White Lotus), με σκηνοθεσία της Tina Satter (ντεμπούτο). H ταινία αναμένεται στο HBO στις 29 Μαΐου.

City on Fire

Η επερχόμενη θρίλερ σειρά του AppleTV+ έρχεται από τους δημιουργούς των "Gossip Girl" και "OC" και πρόκειται για ένα αγωνιώδες whodunnit για τη δολοφονία μιας νεαρής κοπέλας. Τα πρώτα τρία επεισόδια της σειράς αναμένενονται στις 12 Μαΐου. Η σειρά είναι προσαρμογή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Garth Risk Hallberg και περιγράφεται επίσημα ως "music-driven" αφήγηση. Μας το πούλησαν και περιμένουμε δηλαδή.

White Men Can’t Jump

Λίγο πριν την κυκλοφορία του στο Hulu στις 19 Μαΐου, το νέο "Whit Men Can't Jump" ξαναλέει την ιστορία της ομώνυμης κωμωδίας του '90 που εξυμνεί την κουλτούρα του streetball στο Λος Άντζελες. Το remake σκηνοθετείται από τον Calmatic, ο οποίος έγινε γνωστός όταν σκηνοθέτησε το επιτυχημένο τραγούδι του 2019 "Old Town Road" για τον Lil Nas X, ενώ πρόσφατα σκηνοθέτησε και το remake του House Party που απορρίφθηκε. Πρωταγωνιστής ο ράπερ Jack Harlow μαζί με τους Sinqua Walls, Lance Reddick, Teyana Taylor, Laura Harrier και Vince Staples.

Fubar

Ο Arnie έρχεται στη μικρή μας οθόνη στις 25 Μαΐου. Η επερχόμενη κωμωδία δράσης του Netflix έχει τον Arnold Schwarzenegger σε ρόλο κατασκόπου της CIA που αναλαμβάνει την τελευταία του αποστολή πριν αποσυρθεί πλήρως. Κατά τη διάρκεια της εν λόγω αποστολής, ανακαλύπτει ότι και η κόρη του εργάζεται κρυφά για τη CIA.

Lessons in Chemistry

Η βραβευμένη με Όσκαρ Brie Larson πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη σειρά του AppleTV+ στον ρόλο μιας επιστήμονα που γίνεται παρουσιάστρια εκπομπής μαγειρικής αφού απολύεται από το εργαστήριό της. Το ντεμπούτο της σειράς αναμένεται το ερχόμενο φθινόπωρο.

Φώτα, κάμερα... stream! 10 ταινίες που περιμένουμε στο Netflix το 2023