White Lotus: Η σαρωτική σειρά του HBO θα φέρει πίσω έναν χαρακτήρα από τον πρώτο κύκλο

White Lotus: Η σαρωτική σειρά του HBO θα φέρει πίσω έναν χαρακτήρα από τον πρώτο κύκλο

Ο 3ος κύκλος του The White Lotus έχει επίσημα το πρώτο του cast και τον χαρακτήρα τον έχουμε ήδη δει.

Όχι, η Tanya δεν μπορεί να επιστρέψει. Αλλά ένας χαρακτήρας που συνδέθηκε μαζί της, θα επιστρέψει για τον τρίτο κύκλο της μίνι σειράς του HBO, "The White Lotus".

Ο Lupin του Netflix επιστρέφει για 3η σεζόν το φθινόπωρο και ετοιμάζεται για ένα ακόμη heist

The White Lotus: Η ντόλτσε βίτα που λατρεύουμε να βλέπουμε να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο

Το "The White Lotus" μπορεί να έχει μόνο δύο σεζόν μέχρι στιγμής, αλλά μετράει ήδη δέκα βραβεία Emmy, δύο Χρυσές Σφαίρες και πολλά εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Γραμμένο από τον Michael White, η δραματική κομεντί που σατιρίζει πανεύστοχα την τάξη των ελίτ και τις δυσλειτουργίες της που δεν δέχεται να δει κατάματα, οδηγώντας σε ακρότητες, θα επιστρέψει για μια τρίτη σεζόν και έχουμε ήδη την ανακοίνωση για το πρώτο της cast.

Πα' όλο που η σειρά χαρακτηρίζεται ως ανθολογία, που σημαίνει πως η κάθε σεζόν, ενώ ακολουθεί μια κοινή γραμμή και θεματική, διαδραματίζεται ωστόσο σε διαφορετικό σκηνικό με διαφορετικούς χαρακτήρες και ιστορίες, ο τρίτος κύκλος που ετοιμάζεται, θα έχει έναν χαρακτήρα που έχουμε ξαναδεί και μάλιστα στον πρώτο κύκλο.

Πιο συγκεκριμένα, πηγές του Variety λένε πως στον νέο κύκλο θα δούμε την Natasha Rothwell, η οποία επιβεβαίωσε και τα νέα.

https://www.instagram.com/p/CrPiFpdNJxi

Η Rothwell στο "The White Lotus" υποδύθηκε την Belinda Lindsey, την ευγενική διευθύντρια του σπα στο πολυτελές ξενοδοχείο της Χαβάης. Αν θυμάσαι, στην πρώτη σεζόν η Belinda ανέπτυξε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με την Tanya McQuoid της Jennifer Coolidge, που μάλιστα έδειχνε πάρα πολύ εύστοχα τα power plays που εμπλέκονται οι πλούσιοι, χωρίς να θέλουν να αντιληφθούν την επίδραση που μπορεί να έχουν σε κάποιον άλλον άνθρωπο.

Στην πρώτη σεζόν, η πελούσια Tanya έχοντας μάθει να συνδέεται μόνο μέσα από συναλλαγές, δίνει υποσχέσεις στην Natasha που βρίσκεται στη βιοπάλη ότι θα τη βοηθήσει να ανοίξει το δικό της σπα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να της ζητάει να είναι πάντα εκεί δίπλα της για να μην είναι μόνη της, την οποία και εγκαταλείπει μόλις βρει αλλού ενδιαφέρον.

Ο Harry Potter γίνεται τηλεοπτική σειρά και μάλλον και για πολλές σεζόν

Τι power-play θα μας ετοιμάσει η νέα σεζόν του "The White Lotus"

Για τον τρίτο κύκλο του "The White Lotus" είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ξέρουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλοκή, αν και ο δημιουργός της σειράς είχε πει μετά το φινάλε του 2ου κύκλου, ότι οραματίζεται "μια σατιρική και αστεία ματιά στο θάνατο και την ανατολική θρησκεία και πνευματικότητα", κάτι που τώρα που μάθαμε για το cast, θα μπορούσε να συνδέεται με το wellness υπόβαθρο της Belinda.

Το οποίο επίσης συνδέεται με το γεγονός πως η 3η σεζόν θα λάβει χώρα σε ένα από τα τέσσερα ακίνητα του πολυτελούς ξενοδοχειακού κολοσσού στην Ταϊλάνδη (μετά από την Χαβάη του πρώτου κύκλου και την Ιταλία του δεύτερου).

https://www.instagram.com/p/CmmTinlDodw

The White Lotus: Μετά την Σικελία και την Χαβάη, η πολυβραβευμένη σάτιρα πάει Ταϊλάνδη

Να σημειώσουμε πως τα θέρετρα Four Seasons (του ξενοδοχείου που γυρίζονται και μετονομάζεται σε White Lotus) στην Ταϊλάνδη βρίσκονται στην Μπανγκόκ, το Τσιάνγκ Μάι, το Κο Σαμούι και το Χρυσό Τρίγωνο, προσφέροντας μια ποικιλία σκηνικών που ο δημιουργός Mike White θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για να εξερευνήσει το τελευταίο σατιρικό σχόλιο του για τους παραλογισμούς του high-life και να τονίσει με τον μοναδικό κωμικοτραγικό τρόπο του την όχι και τόσο φανταχτερή πλευρά των νεόπλουτων.