Στα ύψη το hype για τον Henry Cavill και ο φόβος για τον Witcher στο νέο trailer του Netflix

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Στα ύψη το hype για τον Henry Cavill και ο φόβος για τον Witcher στο νέο trailer του Netflix

Ο Henry Cavill γίνεται για τελευταία φορά Geralt και μας κάνει να ανυπομονούμε με το νέο trailer του Witcher για την τρίτη σεζόν.

Είναι η τελευταία φορά που ο Henry Cavill θα βάλει τη στολή του Geralt πριν τη φορέσει ο Liam Hemsworth. Αλλά για την τελευταία αυτή φορά, το Netflix μας hyp-άρει, και μας λέει πότε θα επιστρέψει ο Witcher μέσα από ένα trailer που μας κάνει να περιμένουμε πώς και πώς για τον τρίτο κύκλο.

the-witcher-season-3-poster-01.jpg

© 2022 Netflix, Inc.

Ο Lupin του Netflix επιστρέφει για 3η σεζόν το φθινόπωρο και ετοιμάζεται για ένα ακόμη heist

The Witcher: Φοβισμένος αλλά αποφασισμένος φαίνεται ο Geralt του Henry Cavill

Το επιτυχημένο δράμα φαντασίας "The Witcher" (ελλ. τίτλος "Ο Γητευτής") του Netflix πρόκειται να επιστρέψει αυτό το καλοκαίρι με την τρίτη σεζόν του, που θα είναι και η τελευταία φορά που ο Henry Cavill θα γίνει ο Geralt of Rivia. Η streaming υπηρεσία κυκλοφόρησε ένα teaser trailer για τον πολυαναμενόμενο κύκλο, λέγοντάς μας ότι "Όλα αλλάζουν" στη νέα σεζόν.

"Τώρα, για πρώτη φορά, καταλαβαίνω τον πραγματικό φόβο", μας λέει ο Geralt σε ένα trailer γεμάτο κυνηγητό, μάχες και τους βασικούς μα ήρωες να ψάχνουν ο ένας τον άλλον.

Η 3η σεζόν θα επικεντρωθεί στην Aretuza, μια μαγική ακαδημία όπου η Gerlat ελπίζει ότι η Ciri θα καταφέρει να ελέγξει τη δύναμή της, αλλά όπως συμβαίνει στην Ήπειρο, υπάρχουν πολλά πολιτικά ζητήματα, πολλή διαφθορά και πολλές σκοτεινές δυνάμεις στο παιχνίδι.

Βασισμένη στην ομώνυμη σειρά βιβλίων του Andrzej Sapkowski και το διάσημο βιντεοπαιχνίδι της CD Project Red, η τρίτη σεζόν βλέπει μονάρχες, μάγους και θηρία να ανταγωνίζονται για να αιχμαλωτίσουν την προστατευόμενη του Geralt, την Ciri, την οποία υποδύεται η Freya Allan.

Ο Geralt την παίρνει μαζί του για να κρυφτεί, αποφασισμένος να προστατέψει τη νεοενωμένη οικογένειά του από εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν. Εν τω μεταξύ, η Yennefer (Anya Chalotra), που έχει αναλάβει την εκπαίδευση της Ciri, τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza, ελπίζοντας να ανακαλύψει περισσότερα για τις ανεκμετάλλευτες δυνάμεις του κοριτσιού. Ωστόσο, σύντομα ανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας. Πρέπει να αντεπιτεθούν και να θέσουν τα πάντα σε κίνδυνο ή να διακινδυνεύσουν να χάσουν ο ένας τον άλλον για πάντα.

Μαζί με το βασικό τρίο, ο Joey Batey θα επιστρέψει ως ο βάρδος Jaskier, η Anna Shaffer ως Triss Merigold, η MyAnna Buring ως η μάγισσα Tissaia de Vries και ο Eamon Farren ως ο αναμορφωμένος πολεμιστής Cahir της Nilfgaardian.

Οι βάμπιροι δεν θα φύγουν ποτέ: Twilight σειρά μάλλον στα σκαριά

Στον τρίτο κύκλο του "The Witcher" όλα αλλάζουν

Όπως έγινε και με το "Stranger Things" και το "You", έτσι και τώρα, το Netflix αποφάσισε να κόψει τον τρίτο κύκλο στα δύο, φέρνοντας τα πρώτα πέντε επεισόδια στις 29 Ιουνίου και τα υπόλοιπα τρία επεισόδια στις 27 Ιουλίου.

Εκτός αυτού, τα πράγματα σίγουρα θα αλλάξουν πολύ περισσότερο από τον τέταρτο κύκλο, μιας και ο Henry Cavill, που υποδύθηκε τον Geralt μέχρι τώρα και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία (και τρομερή ομοιότητα με το videogame), ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη σειρά τον Οκτώβριο του 2021, ενώ οι παραγωγοί αρχικά σχεδίαζαν να παραμείνει για επτά σεζόν.

Η αποκάλυψη έγινε λίγες ημέρες μετά την είδηση ότι ο Cavill επιστρέφει στην DC ως Superman. Ωστόσο, δύο μήνες αργότερα, ο Cavill παραδέχτηκε ότι τελικά δεν θα επέστρεφε ως Superman, λόγω του ότι οι νέοι επικεφαλής των DC Studios, James Gunn και Peter Safran, θα αφηγηθούν την ιστορία ενός νέου ανθρώπου από ατσάλι στο επερχόμενο "Superman: Legacy" στην προσπάθεια δημιουργίας του νέου κινηματογραφικού σύμπαντος της DC.

Η DC επιτέλους ενώνει το σύμπαν της: Νέες ταινίες Superman, Batman και πολλά ακόμα για το νέο DCU

Ο ηθοποιός όμως δεν έμεινε τελείως ξεκρέμαστος, αφού τον άρπαξε η Amazon για να πρωταγωνιστήσει και να είναι εκτελεστικός παραγωγός της τηλεοπτικής μεταφοράς του Warhammer 40.000, του δημοφιλούς πολεμικού παιχνιδιού επιστημονικής φαντασίας.

Να θυμίσουμε ότι η δεύτερη σεζόν του "The Witcher" έκανε το ντεμπούτο της στα τέλη του 2021 και έκτοτε το Netflix προσπάθησε να επεκτείνει το σύμπαν του Witcher μέσω spin-off όπως το αποτυχημένο "Blood Origin" του 2022, στο οποίο πρωταγωνιστούσε η Michelle Yeoh και το οποίο διαδραματιζόταν 1.000 χρόνια πριν από την εποχή του Geralt.