Η Izzie και η Meredith αποκάλυψαν την αλήθεια πίσω από τις 2 πιο διάσημες σκηνές του Grey's Anatomy

Πατούλια Κατερίνα
Η Izzie και η Meredith αποκάλυψαν την αλήθεια πίσω από τις 2 πιο διάσημες σκηνές του Grey's Anatomy
2006 American Broadcasting Companies, Inc.

Λίγο πριν την 20η σεζόν του Grey's Anatomy κι ενώ έχουν αποχωρήσει και οι δύο από τη σειρά, η Ellen Pompeo και η Katherine Heigl συναντιούνται ξανά και ρίχνουν φως σε δύο σκηνές που μας έκαναν να δακρύσουμε.

Η Katherine στα 44 της χρόνια μετά από την απίθανη εμπερία του Netflix με τις Πυγολαμπίδες που ολοκληρώθηκαν και η Pompeo στα 53 της έχοντας αποφασίσει να αφήσει επιτέλους το Grey's Anatomy και να προχωρήσει σε μια νέα τηλεοπτική σειρά.

Στα 55 λεπτά της ιδιαίτερης συνέντευξης actor on actor του Variety, οι δύο ηθοποιοί που υπήρξαν πρωταγωνίστριες στο Greys, από το ξεκίνημά του το 2005, μιλούν για όλα, μας προκαλούν μια γλυκιά νοσταλγία 20 ετών και αποκαλύπτουν τις αλήθειες πίσω από τις σκηνές που δεν γνωρίζαμε.

Η Heigl αποχώρησε μέσα από ένα μεγάλο σκάνδαλο από το Grey’s μετά από πέντε χρόνια το 2010 κατακεραυνώνοντας την παραγωγό Shonda Rhimes, μιλώντας για απάνθρωπα 17ωρα γυρισμάτων, κέρδισε τον τίτλο της δύσκολης στις συνεργασίες και έπρεπε να περάσουν πολλά χρόνια για να αποτινάξει την ταμπέλα της δύστροπης από πάνω της. Ο ρόλος της Izzie Stevens δεν αντικαταστήθηκε ποτέ στη δημοφιλή σειρά και η ανάμνηση της Katherine ήταν πάντα εκεί για τους fans του Greys.

Οι δύο γυναίκες στη συνομιλία αυτή, κατάφεραν να κάνουν και δύο σπουδαίες αποκαλύψεις για δύο επίμαχες σκηνές στις πρώτες σεζόν του Anatomy.

H Ellen για το viral «Choose me, Pick Me, Love Me»

Season-2-Episode-5-Meredith-Tells-Derek-Pick-Me-Choose-Me-Love-Me.gif

Όταν η τηλεοπτική Meredith Grey έπρεπε να πείσει τον γιατρό Mc Dreamy, τον μετέπειτα σύζυγό της Dereck Shepherd να επιλέξει εκείνη αντί για την πρώην σύζυγό του, η ατάκα «Choose me, Pick Me, Love Me» και η σκηνή αυτή έγινε viral. Και τότε και τώρα που η ατάκα έγινε και πάλι δημοφιλής στο Tik Tok με την κόρη της Pompeo να μιλά γι' αυτήν χωρίς να καταλαβαίνει πως ήταν η μαμά της αυτή που αναγκάστηκε να την ερμηνεύσει στο Greys.

Mιλώντας για τα δάκρυα που βλέπουμε στη σκηνή αυτή, η Ellen παραδέχτηκε πως ένιωθε ότι δεν μπορεί να παρακαλέσει δημόσια έναν άντρα να την επιλέξει:

«Δεν ξέρω αν θυμάσαι τον αγώνα που έκανα για την ατάκα αυτή, ήμουν πολύ κατά στα λόγια αυτά, έλεγα πως δεν μπορώ να παρακαλέσω έναν άντρα στην τηλεόραση. Και να που η σκηνή αυτή είναι μια από τις πιο διάσημες. Σε αυτή τη σκηνή κλαίω επειδή έπρεπε να παρακαλέσω έναν άντρα να με επιλέξει».

H Izzie και ο Danny νεκρός:

Η ιστορία της Izzie με τον ασθενή Danny (Jeffrey Dean Morgan) ο οποίος της άφησε και την περιουσία του και ο θάνατός του ήταν μια από τις πιο iconic στιγμές που θυμούνται οι fans του Grey’s Anatomy.

izzie.webp

Η Heigl εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο έζησε τη στιγμή αυτή δίπλα στον νεκρό αρραβωνιαστικό της και αποκάλυψε πως για να βιώσει το βαθύ πένθος, θυμήθηκε τις στιγμές που ήταν επτά ετών με τον νεκρό αδερφό της στο νοσοκομείο.

«Όλη η ιστορία με τον Dean Morgan ήταν δύσκολη για μένα και ήμασταν στο σημείο που πεθαίνει και είμαι στο κρεβάτι μαζί του και θέλω να ζήσω τη στιγμή. Ήθελα να έχω το συναίσθημα που έλεγε το σενάριο και πήγα στη μνήμη μου πίσω στα 7 μου, όταν ο αδερφός μου είχε πεθάνει και ήμασταν στο νοσοκομείο για μια εβδομάδα.

Δεν μου αρέσει να θυμάμαι την εβδομάδα εκείνη αλλά το επέλεξα για τη σκηνή αυτή, δεν θα το έκανα ξανά, δεν θα έβαζα τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία».