Εκτός Wednesday ο Percy Hynes White, μετά τις online κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση

Τζένη Ντεμιράι
Εκτός Wednesday ο Percy Hynes White, μετά τις online κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση

«Τέλος» έδωσαν στον τηλεοπτικό Xavier Thorpe οι φήμες για σεξουαλική επίθεση σε πάρτι

Ο Percy Hynes White δεν θα είναι στη δεύτερη σεζόν της spinoff σειράς του Addams Family, Wednesday, παρά το γεγονός ότι πολλοί fans της πετυχημένης σειράς του Netflix περίμεναν με ανυπομονησία να εξελιχθεί ένα ειδύλλιο ανάμεσα σε εκείνον και την Jenna Ortega, δηλαδή τον Xavier Thorpe και την Wednesday Addams.

Ένα πρόσωπο του οικογενειακού του περιβάλλοντος επιβεβαίωσε την αποχώρηση του νεαρού ηθοποιού από τη σειρά, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο λόγος της απομάκρυνσής του από το υπερφυσικό φαινόμενο που έγραψε ιστορία την περασμένη χρονιά στο Netflix και βρέθηκε υποψήφιο σε 12 κατηγορίες Emmy Awards, είναι το γεγονός ότι ο 22χρονος ηθοποιός από τον Καναδά κατηγορήθηκε ότι μεθούσε σκόπιμα τις γυναίκες σε ένα πάρτι που διοργάνωσε, με απώτερο σκοπό να κάνει σεξ μαζί τους.

Ωστόσο, τόσο ο ίδιος όσο και οι γονείς του έχουν αρνηθεί τους ισχυρισμούς, επισημαίνοντας ότι ο Percy δεν έχει καμία σχέση με αυτό το ζήτημα.

Γιατί κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση ο Xavier Thorpe του Wednesday

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας ανώνυμος λογαριασμός στο Twitter ισχυριζόταν, με ανάρτησή του στις 18 Ιανουαρίου, ότι είχε δεχτεί σεξουαλική επίθεση από τον White, σε ένα πάρτι, κατηγορώντας τον ακόμα ότι (ο White) είχε διοργανώσει το πάρτι με σκοπό να μεθύσει τις γυναίκες και να κάνουν σεξ μαζί του.

Άνθρωπος του περιβάλλοντός του δήλωσε στο DailyMail.com για τον νεαρό ηθοποιό ότι «Ο Percy είναι υπέροχος, αυτή είναι η αλήθεια. Ποτέ δεν πήρε μέρος σε κανέναν από τους ψευδείς ισχυρισμούς εναντίον του, οι οποίοι ήταν στο Twitter και ποτέ δεν υπήρξε συνέχεια ή τεκμηρίωση».

«O Percy δείχνει σεβασμό, είναι ευγενικός, ταλαντούχος ηθοποιός, ένας πραγματικός επαγγελματίας. Είναι εξαιρετικά ευγενικός με όλους, συμπεριλαμβανομένου του συνεργείου και των θαυμαστών του, οι περισσότεροι από τους οποίους του είναι πιστοί, όπως πρέπει. Είναι ντροπή για το Netflix που τον έδιωξε από την σειρά. Ήταν μία ψευδής φήμη. Απλώς δεν είναι σωστό», συμπλήρωσε.

Ο Percy Hynes White πέρα από τη σειρά Wednesday έχει συμμετάσχει, επίσης, στο The Twilight Zone και στο The Gifted.

Τι δηλώνει ο Percy Hynes White για τις κατηγορίες

Τον Ιούνιο, πριν την απομάκρυνσή του από την δημοφιλής σειρά, ο Percy Hynes White με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μίλησε για τις κατηγορίες που συνδέουν το όνομά του με «παραπληροφόρηση», όπως αναφέρει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, έγραψε στο Instagram: «Νωρίτερα φέτος, κάποιος που δεν έχω συναντήσει ποτέ ξεκίνησε μία καμπάνια παραπληροφόρησης εναντίον μου στα social media. Εξαιτίας αυτού, έχουν δημοσιοποιηθεί προσωπικές πληροφορίες για την οικογένειά μου και οι φίλοι μου έχουν δεχτεί απειλές θανάτου. Έχουν χρησιμοποιηθεί φωτογραφίες μου, όταν ήμουν ανήλικος και παραδείγματα που με δείχνουν να παίζω χαρακτήρες που παρουσιάζονται ως μισητοί. Η φίλη μου Jenna παρουσιάστηκε ψευδώς ως θύμα και οι προσπάθειές της να ξεκαθαρίσει τα πράγματα αγνοήθηκαν. Μου έδωσε την άδεια της για να την συμπεριλάβω σε αυτό το μήνυμα. Οι φήμες είναι ψευδείς. Δεν μπορώ να αποδεχτώ την παρουσίαση του εαυτού μου ως κάποιος μισαλλόδοξος, εγκληματικά απρόσεκτος με την ασφάλεια των ανθρώπων. Πρόκειται για αβάσιμους, επιβλαβείς ισχυρισμούς που μπορούν να δημιουργήσουν δυσπιστία για τα θύματα. Είναι θλιβερό να ξέρεις ότι αυτή η παραπληροφόρηση έχει ταράξει τους ανθρώπους. Είμαι ευγνώμων σε όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου και βοήθησαν να κοινοποιηθούν αυτά τα γεγονότα. Η παρενόχληση της οικογένειάς μου, των φίλων μου και των συναδέλφων μου πρέπει, παρακαλώ, να σταματήσει».

percy-minima.jpg