O Johnny Depp έδωσε αφοπλιστική απάντηση για τη σχέση του με την Jenna Ortega

O Johnny Depp έδωσε αφοπλιστική απάντηση για τη σχέση του με την Jenna Ortega
2023 Invision

O Johnny Depp απάντησε στις φήμες για την προσωπική του ζωή με τον πιο ειλικρινές τρόπο.

Νέα σελίδα στη ζωή του φέρεται να έχει γυρίσει ο Johnny Depp, αφήνοντας οριστικά πίσω του τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard.

Ο 60χρονος σταρ στράφηκε στην τέχνη κατά τη διάρκεια της συναισθηματικά φορτισμένης περιόδου και προσφάτως αποκάλυψε μια αυτοπροσωπογραφία του την οποία έκανε το 2021 βασισμένος σε φωτογραφία του 2015 για τον Christian Dior Parfums.

Το έργο με τίτλο «Five (Πέντε)», διατίθετο αποκλειστικά από την Castle Fine Art. Την ίδια ώρα ο διάσημος ηθοποιός βλέπει την καριέρα του ως εικαστικός να εκτοξεύεται και να είναι πολύ προσοδοφόρα.

https://www.instagram.com/p/Cu7RfWqI59t/

Depp και Ortega είναι το νέο ζευγάρι στο Hollywood;

Παρά τις φήμες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα ο γνωστός ηθοποιός δεν έχει σχέση με την 20χρονη Ortega όπως επιβεβαίωσε πηγή στο Page Six. Εκπρόσωπος του Depp διέψευσε τις φήμες περί ραντεβού των δυο τους, όπως και τον ισχυρισμό ότι μπορεί ο σταρ να έχει ρόλο στο Beetlejuice 2 μαζί με την Ortega.

«Ο κ. Depp δεν έχει καμία προσωπική ή επαγγελματική σχέση με την κυρία Ortega. Δεν την έχει συναντήσει και δεν της έχει μιλήσει ποτέ. Δεν εμπλέκεται σε κανένα project μαζί της, ούτε σκοπεύει να το κάνει. Είναι τρομοκρατημένος από αυτές τις αβάσιμες και κακόβουλες φήμες που έχουν σκοπό να βλάψουν τη φήμη και την καριέρα του».

Ο Johnny Depp με νέα γυναίκα στο πλευρό του μετά το τέλος της δικαστικής διαμάχης με την Amber Heard

H «πληρωμένη» απάντηση της Jenna Ortega

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Daily Mail και η Ortega σχολίασε τις φήμες μέσα από μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στα social media, η οποία ωστόσο εξαφανίστηκε λίγο αργότερα.

«Δεν μπορώ καν να γελάσω», φέρεται να έγραψε η σταρ του «Wednesday» στο Instagram-story της που έχει πλέον διαγραφεί.

https://www.instagram.com/p/CrwUYlPJift/

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου τον Johnny Depp ούτε έχω συνεργαστεί μαζί του. Σας παρακαλώ σταματήστε να διαδίδετε ψέματα και αφήστε μας ήσυχους».

Πηγή κεντρικής: apimages.com