Η Jenna Ortega αποκαλύπτει μια μεγάλη αλλαγή που θα έρθει στην 2η σεζόν του Wednesday

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Η Jenna Ortega αποκαλύπτει μια μεγάλη αλλαγή που θα έρθει στην 2η σεζόν του Wednesday
AP

Η πρωταγωνίστρια του Wednesday, Jenna Ortega, εξηγεί τι θα πρέπει να περιμένουμε από τη δεύτερη σεζόν της σειράς του Netflix.

Η Jenna Ortega μίλησε για τη δεύτερη σεζόν του "Wednesday" και για το πώς θα "στραφεί περισσότερο στον τρόμο" σε σχέση με την πρώτη σεζόν της σειράς που έσπασε τα ρεκόρ στην πλατφόρμα του Netflix.

Αν σου λείπει το Manifest, δες αυτές τις 8 σειρές για να καλύψεις το κενό σου

Jenna Ortega σε ρόλο και παραγωγού

Η μεγάλη αλλαγή όμως δεν θα είναι αυτή. Η 20χρονη πρωταγωνίστρια είπε συγκεκριμένα πως ο δεύτερος κύκλος θα αφήσει τα ρομάντζα στην άκρη και θα εστιάσει περισσότερο στο horror στοιχείο, όπως ακριβώς θα περίμενε και κανείς.

Μιλώντας στο Variety μαζί με την Elle Fanning, η Jenna Ortega μίλησε για το ότι θα εξελιχθεί και σε παραγωγός στη σειρά, μια κίνηση που η ίδια θεωρεί φυσικό επόμενο μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο και το πόσο, όπως έχει δηλώσει η ίδια, έχει εμπλακεί στη σειρά συνολικά.

https://www.instagram.com/p/CqqyJToPcIU

Τι είπε η Jenna Ortega για τη συνέχεια του Wednesday

"Είχαμε ήδη πετάξει τόσες πολλές ιδέες, και εγώ είμαι άνθρωπος που είναι πολύ πρακτικός. Θέλω να ξέρω τι συμβαίνει", είπε.

"Με έναν χαρακτήρα όπως η Wednesday, που είναι τόσο αγαπητή και τόσο θρυλική, δεν ήθελα πραγματικά να την κάνω λάθος. Έτσι προσπαθώ να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερες συζητήσεις. Στα γυρίσματα, με τους σεναριογράφους και τον Tim [Burton], μαζευόμασταν όλοι μαζί και αποφασίζαμε: 'Εντάξει, τι λειτουργεί και τι όχι;'. Ήταν φυσικά ήδη πολύ συνεργατικό".

"Κατά την προετοιμασία της δεύτερης σεζόν, θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε τις συζητήσεις νωρίτερα. Είμαι τόσο περίεργη: θέλω να δω τα ρούχα, τους νέους χαρακτήρες, τα σενάρια".

Η Jenna Ortega δεν είπε όμως για το τι ανυπομονεί να μάθει και να δει, αλλά έδωσε και κάποια λαχταριστά hints για τον επόμενο κύκλο:

"Αποφασίσαμε ότι θέλουμε να γείρουμε λίγο περισσότερο στην πτυχή του τρόμου της σειράς", είπε η Ortega στη Fanning. "Επειδή είναι τόσο ανάλαφρη και μια σειρά σαν αυτή με βρικόλακες και λυκάνθρωπους και υπερδυνάμεις, δεν θέλεις να παίρνεις τον εαυτό σου πολύ σοβαρά".

"Ξεφορτωνόμαστε κάθε ρομαντικό ερωτικό ενδιαφέρον, το οποίο είναι πραγματικά υπέροχο. Θα γίνουμε πιο τολμηροί, πιο σκοτεινοί. Δεν έχω ξανακάνει ποτέ ένα σοβαρό έργο εποχής", πρόσθεσε.

Σπάζοντας τους κανόνες: Η «αντιεπαγγελματική» κίνηση της Jenna Ortega στο Wednesday