Alice in Borderland: Το Netflix έδωσε ένα ακόμα στοιχείο για την season 3 και η περιέργεια φουντώνει

Τζένη Ντεμιράι
Alice in Borderland: Το Netflix έδωσε ένα ακόμα στοιχείο για την season 3 και η περιέργεια φουντώνει

Η αγαπημένη μας ιαπωνική σειρά, Alice in Borderland, ετοιμάζεται για 3ο κύκλο στο Netflix και ήδη μας έχει δημιουργήσει περιέργεια και αγωνία για τις νέες περιπέτειες του Arisu και της Usagi.

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία που θα επανέλθει στις οθόνες μας η ιαπωνική σειρά που μας καθήλωσε, ωστόσο το Netflix φροντίζει να μας θυμίζει να αναμένουμε για την τρίτη σεζόν Alice in Borderland, μέσω βίντεο και φωτογραφιών που αναρτά στο Instagram.

Το «κλειδί» που παρατείνει το θρίλερ του Arisu και της Usagi είναι ο Joker, το φύλλο που οι πρωταγωνιστές είχαν βγάλει από την εξίσωση της τράπουλας, την οποία έπρεπε να συλλέξουν για να βγουν από το παιχνίδι που είχε καταστρεπτικές συνέπειες για τη ζωή τους.

Η δεύτερη σεζόν τελείωσε, έχοντας μας εξηγήσει πως ακριβώς ο Arisu βρέθηκε να παίζει παιχνίδια ζωής και θανάτου στο κέντρο του Τόκιο. Ωστόσο, λίγο πριν το φινάλε και ενώ όλοι πιστεύαμε πως όλα είχαν λυθεί, εμφανίστηκε στις οθόνες μας το φύλλο του Joker, το οποίο προμήνυε ότι τα πράγματα δεν θα τελείωναν έτσι απλά.

Οι «κώδικες» του Netflix για το Alice in Borderland

Και τελικά, τα πράγματα δεν τελείωσαν έτσι απλά, αφού το Netflixsg μας ενημέρωσε ότι σύντομα έρχεται άλλη μία σεζόν της σειράς που κέρδισε Ασιατικά Δημιουργικά Βραβεία Καλύτερης Σκηνοθεσίας, Καλύτερης Φωτογραφίας και Καλύτερων Οπτικών ή Ειδικών Εφέ.

Στις 27 Σεπτεμβρίου, στον επίσημο λογαριασμό του Netflix στο Instagram αναρτήθηκε μία εικόνα με δέκα τραπουλόχαρτα τα οποία σχημάτιζαν ένα μήνυμα προς τους fans του Alice in Borderland. Χρήστης του Χ/Twitter, αποκωδικοποίησε το μήνυμα και ισχυρίστηκε ότι γράφει «Alice 3».

https://www.instagram.com/p/CxrKLhvPZ96/

Λίγες ώρες αργότερα, το Netflix Σιγκαπούρης έλυσε το μυστήριο, αναρτώντας ένα βίντεο με το φύλλο Joker και ξεκαθαρίζοντας μας ότι θα παίξει καταλυτικό ρόλο στον τρίτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς.

https://www.instagram.com/reel/CxtvBb3vnzA/

Τι, όμως, ξέρουμε για τον τρίτο κύκλο του Alice in Borderland;

Το βέβαιο είναι ότι οι Kento Yamazaki και Tao Tsuchiya θα συνεχίσουν να υποδύονται τους Arisu και Usagi, ωστόσο δεν είναι βέβαιο αν και οι δύο θα καταφέρουν να επιβιώσουν ως το τέλος της σειράς, αφού ήδη έχουν περάσει πολλές αντιξοότητες και έχουν βρεθεί πολλές φορές «στο χείλος του θανάτου».

Με βάση το πώς τελείωσε η δεύτερη σεζόν, η τρίτη σεζόν θα μπορούσε να επικεντρωθεί στον Joker ως νέο κακό. Ίσως ο Joker να είναι στην πραγματικότητα ο εγκέφαλος πίσω από τα παιχνίδια και ο Arisu αλλά και οι υπόλοιποι επιζώντες παίκτες να είναι ακόμα εγκλωβισμένοι στα Borderlands.

https://www.instagram.com/p/CoKK93sI9Bi/

Πηγή κεντρικής εικόνας: Instagram