Ο Βeckham σε ντοκιμαντέρ & όσες ταινίες και σειρές έρχονται σε Netflix & Apple TV+ τον Οκτώβριο 2023

Τζένη Ντεμιράι
Ο Βeckham σε ντοκιμαντέρ & όσες ταινίες και σειρές έρχονται σε Netflix & Apple TV+ τον Οκτώβριο 2023
Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved.

Ένα ντοκιμαντέρ για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και την πορεία του έρχεται τον Οκτώβριο στο Netflix. Ποιες είναι οι ταινίες και οι σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στις πιο δημοφιλής πλατφόρμες; 

Η είσοδος του Οκτωβρίου συνοδεύεται από αρκετές νέες «εισόδους» ταινιών και σειρών στις αγαπημένες πλατφόρμες streaming Netflix και Apple TV+.

Σειρές που έρχονται στο Netflix τον Οκτώβριο

Λουπέν

Από τις 5/10

Ενώ τα ΜΜΕ και η αστυνομία εστιάζουν στην Κλερ και τον Ραούλ, ο κυνηγημένος Ασάν καταστρώνει ένα σχέδιο για την προστασία τους, αλλά παλιοί εχθροί τον εμποδίζουν.

Όλα, τώρα

Από τις 5/10

Ύστερα από μήνες στην ανάρρωση, η 16χρονη Μία γράφει μια λίστα με τις απόλυτες εφηβικές εμπειρίες που θέλει να ζήσει προκειμένου να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο.

DI4RIES Σεζόν 2

Από τις 10/10

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά κι η παρέα βρίσκεται σε μια νέα τρισδιάστατη αίθουσα. Ενώ τα συναισθήματα και οι σχέσεις δοκιμάζονται, θα καταφέρουν να μείνουν ενωμένοι;

Η Πτώση του Οίκου των Άσερ

Από τις 12/10

Ο Σάλι αναλαμβάνει τα ηνία, αναγκάζοντας τον Ντουσέιν να αποσυρθεί, αλλά η νέα πραγματικότητα συνοδεύεται από νέες προκλήσεις, απειλές και συνέπειες.

Bodies

Από τις 19/10

Τέσσερις ντετέκτιβ. Τέσσερις χρονολογίες. Ένα θύμα. Για να σώσουν το μέλλον, θα πρέπει πρώτα να διαλευκάνουν τον φόνο που άλλαξε τον ρου της ιστορίας.

Ντούνα!

Από τις 20/10

Ένας φοιτητής βιώνει τη ζωή, τα μαθήματα και μια μοναδική κατάσταση – συγκατοικεί με μια όμορφη πρώην σταρ της κορεατικής ποπ.

Πλάσμα

Από τις 20/10

Όταν μια τραγωδία πλήττει έναν επιστήμονα στην Κωνσταντινούπολη της οθωμανικής περιόδου, ο μαθητής του ολοκληρώνει το έργο του με νέες μεθόδους — και ολέθριες συνέπειες.

Ελίτ Σεζόν 7

Από τις 20/10

Ο Ομάρ επιστρέφει. Ο Ιβάν είναι πληγωμένος. Η Ισαδόρα αντιμετωπίζει την επικίνδυνη οικογένειά της. Μπορούν οι μαθητές του Λας Ενθίνας να έχουν εμπιστοσύνη μεταξύ τους;

Τόρε

Από τις 27/10

Ένας ανώριμος 27χρονος χωρίς σκοπό έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με τον άγνωστο κόσμο του σεξ, των ναρκωτικών και της αυτογνωσίας μετά τον θάνατο του κολλητού του.

Squid Game - The Challenge: Ανησυχητικές οι συνθήκες παιχνιδιού για όσους συμμετέχουν στο reality

Ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Οκτώβριο

Fair Play

Από τις 6/10

Η σχέση ενός ζευγαριού ωθείται στα άκρα μετά από μια προαγωγή σε μια χρηματιστηριακή, η οποία ίσως φέρει στην επιφάνεια πολύ περισσότερα από τον πρόσφατο αρραβώνα του.

Fair Play: Η πιο σέξι ταινία της χρονιάς έχει λίγο από Oppenheimer και λίγο από Bridgerton

Η Μπαλαρίνα

Από τις 6/10

Θρηνώντας για μια φίλη της που δεν μπόρεσε να προστατέψει, η πρώην σωματοφύλακας Οκ-τζα πάει να εκπληρώσει την τελευταία επιθυμία της φίλης της: μια γλυκιά εκδίκηση.

Η Χαμένη Πόλη

Από τις 7/10

Μία συγγραφέας καταλήγει σε μία περιπέτεια στη ζούγκλα μαζί με ένα μοντέλο, αφού την απάγει ένας εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος που αναζητά έναν χαμένο θησαυρό.

Οι Γέροι

Από τις 20/10

Ένας γκρινιάρης μεσήλικας μπαμπάς και οι δύο κολλητοί του δυσκολεύονται να συντονιστούν με έναν κόσμο που αλλάζει, γεμάτο μιλένιαλ CEO και ισχυρές διευθύντριες σχολείων.

Τελείως Αρχάριοι

Από τις 25/10

Δύο κολλητοί που απολαμβάνουν το τελευταίο καλοκαίρι στην παραλία, καθώς ετοιμάζονται για τη σχολή κινηματογράφου, συναντούν έναν αθλητή που πυροδοτεί άγνωστες επιθυμίες.

Pain Hustlers

Από τις 27/10

Μια γυναίκα που αγωνίζεται να μεγαλώσει την κόρη της εμπλέκεται σε ένα επικίνδυνο σχέδιο εκβιασμού, αφού πιάνει δουλειά σε μια αποτυχημένη φαρμακευτική startup.

Τα ντοκιμαντέρ που έρχονται τον Οκτώβριο στο Netflix

Βeckham

Από τις 3/10

Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ με ακυκλοφόρητο υλικό ακολουθεί τη ραγδαία άνοδο του Ντέιβιντ Μπέκαμ, από το ταπεινό του ξεκίνημα έως την παγκόσμια ποδοσφαιρική του δόξα.

Η Ζωή στον Πλανήτη μας

Από τις 25/10

Το εκπληκτικό ταξίδι της ζωής για να κατακτήσει, να προσαρμοστεί και να επιβιώσει στη Γη μέσα σε δισεκατομμύρια χρόνια ζωντανεύει σε αυτό το πρωτοποριακό ντοκιμαντέρ.

3 Σειρές που έρχονται στο Apple TV+ τον Οκτώβριο

Μαθήματα Χημείας

Από τις 13/10

Τη δεκαετία του ’50, το όνειρο της Ελίζαμπεθ Ζοτ να γίνει επιστήμονας έρχεται αντιμέτωπο με μια κοινωνία που λέει ότι οι γυναίκες ανήκουν στην οικιακή σφαίρα. Δέχεται μια δουλειά σε μια τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής κι αποφασίζει να διδάξει ένα έθνος παραμελημένων νοικοκυρών πολλά περισσότερα από συνταγές.

Η Σήραγγα των περιστεριών

Από τις 20/10

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Έρολ Μόρις σηκώνει την αυλαία της ζωής και της καριέρας του Ντέιβιντ Κόρνγκουελ, πρώην κατασκόπου γνωστού στον λογοτεχνικό κόσμο ως Τζον Λε Καρέ.

Το μυστικό του Ενφίλντ

Από τις 27/10

Ζήσε την ανατριχιαστική αληθινή ιστορία της πιο διάσημης υπόθεσης πόλτεργκαϊστ μέσα από αυθεντικές ηχογραφήσεις από το σπίτι όπου εκτυλίσσονται τα γεγονότα.