Περιοδικό του 2004 προέβλεψε πώς θα είναι τα Φιλαράκια 20 χρόνια μετά και η μαντεψιά πήγε λάθος!

Πατούλια Κατερίνα
Περιοδικό του 2004 προέβλεψε πώς θα είναι τα Φιλαράκια 20 χρόνια μετά και η μαντεψιά πήγε λάθος!
AP2002

Το έτος ήταν το 2004! Ένα περιοδικό κάνει πρόβλεψη του πώς θα δείχνουν τα θρυλικά Φιλαράκια το 2024! Και πέφτει εντελώς έξω.

To Star Magazine του 2004 έκανε πολύ κακές προβλέψεις όσον αφορά την πορεία που θα είχαν τα έξι τηλεοπτικά Φιλαράκια.

friends1.jpg

Τι ακριβώς συνέβη;

Η Page Six βρήκε ένα παλιό δημοσίευμα του περιοδικού Star από το 2004, όπου βλέπουμε το πώς θα είναι οι έξι ηθοποιοί σε είκοσι χρόνια, δηλαδή το 2024! Στο ατυχές δημοσίευμα, οι προβλέψεις για τους έξι σταρ από τα Φιλαράκια και το πώς τους έχει αλλάξει το πέρασμα του χρόνου, έπεσαν έξω εντελώς.

Η 54χρονη Aniston θα είχε γκρίζα αλλά πάντα ωραία μαλλιά και περισσότερα κιλά ενώ ο 56χρονος σήμερα Matt LeBlanc θα παρέμενε γυναικοκατακτητής ως σήμερα. Εξίσου ατυχής ήταν η πρόβλεψη και για τον David Schwimmer (Ross Geller), τη Lisa Kudrow (Phoebe Buffay) και τον Matthew Perry (Chandler Bing).

Το περιοδικό του 2004, αναφέρει πως χρησιμοποίησε τη μαγεία του υπολογιστή για να φτάσεις στις προβλέψεις της εικοσαετίας αλλά δεν υπολόγισε τα καλά γονίδια των ηθοποιών.

https://www.instagram.com/p/Cxsd8WUOKR0/

Τα Φιλαράκια των ρεκόρ:

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς προβλήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου του 1994 αρχίζοντας την 20λεπτη συνήθεια που εξελίχθηκε σε εβδομαδιαίο ραντεβού και ένα διαχρονικό τηλεοπτικό πρόγραμμα για κάθε ηλικία και γενιά και το 2021 είχαμε το επικό reunion των πρωταγωνιστών με πολλές αποκαλύψεις.

Εκεί για παράδειγμα μάθαμε πως ο Ross και η Rachel, άκα David και Jennifer, υπήρξαν πραγματικά ερωτευμένοι:

«Σε κάποια περίοδο της σειράς ήμασταν τρελά ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. Δεν καταφέραμε, όμως, ποτέ να είμαστε μαζί γιατί πάντα ο ένας από τους δυο μας είχε σχέση με άλλον και δεν περάσαμε ποτέ αυτή την κόκκινη γραμμή», δήλωσε ο David Schwimmer στον James Corden και αναρωτήθηκε:

«Τα πρώτα δυο χρόνια ήμασταν συνέχεια μαζί. Καθόμασταν αγκαλιά στον καναπέ, κοιμόμασταν αγκαλιά… και σκέφτομαι πώς δεν κατάλαβε κανείς πόσο ερωτευμένοι ήμασταν ο ένας με τον άλλον;»...

https://www.instagram.com/p/B3o8vWDhlOh/

Πάντως, στην τόσο ωραία εικόνα των πρωταγωνιστών σήμερα, το κοινό είχε να κάνει το σχόλιό του, τονίζοντας πως η Aniston μάλλον έχει πουλήσει την ψυχή της στον διάβολο για να δείχνει έτσι μετά από 20 χρόνια ενώ άλλοι τόνισαν πως ο υπολογιστής του 2004 δεν θα μπορούσε να λάβει υπόψη τα μπότοξ και τα fillers της εποχής!

Τελικά άλλαξαν οι πρωταγωνιστές;

https://www.instagram.com/reel/CxtGWNRxcl-/

Η Aniston είναι καλύτερη από ποτέ, ειδικά σωματικά.

https://www.instagram.com/reel/CxOC35hxN40/

Η Courteney Cox παραδέχτηκε πως σταμάτησε εδώ και χρόνια τα fillers και το μπότοξ.

Ο David Schwimmer ξέρει να μεγαλώνει όμορφα.

https://www.instagram.com/p/CiN2LAROZkJ/

Ο Matthew Perry αφού κόντεψε να φύγει από τη ζωή εξαιτίας των καταχρήσεων, σήμερα έχει βρει τον τρόπο να ζει σωστά και μακριά από αλκοόλ και ναρκωτικά.

https://www.instagram.com/p/CmMuBRnu27t/

Ο Matt Le Blanc παραμένει γόης παρά τα γκρίζα μαλλιά του.

https://www.instagram.com/p/Ccg2hdMJWe_/

Και η Lisa Kudrow, στα 60 της χρόνια, παραμένει η cool κολλητή που όλοι θα θέλαμε να έχουμε.

https://www.instagram.com/reel/Cq6neapr75r/

Θα γεράσω κι ακόμη Φιλαράκια θα βλέπω - Σαν σήμερα το πρώτο επεισόδιο 27 χρόνια πριν