Ρένια έχεις άδικο! 4 τηλεοπτικοί ρόλοι της Λουϊζίδου που λατρεύουμε να βλέπουμε

Ρένια έχεις άδικο! 4 τηλεοπτικοί ρόλοι της Λουϊζίδου που λατρεύουμε να βλέπουμε
NDP photo agency

Η Ρένια Λουϊζίδου δήλωσε σε συνέντευξη της στο Happy Day ότι δε θέλει να βλέπει τον εαυτό της σαν κοινό στην τηλεόραση, αλλά όλοι μας έχουμε λατρέψει τέσσερις ρόλους της που μένουν αξέχαστοι!

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου η Ρένια Λουϊζίδου, η οποία μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τους νέους της ρόλους σε θέατρο και τηλεόραση αλλά και για το γεγονός ότι δεν την αρέσει να βλέπει τον εαυτό της ως θεατής.

Συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορώ να συνηθίσω την εικόνα μου, μετά από τόσα χρόνια το έχω πάρει απόφαση ότι δεν θα συμβεί ποτέ. Όλα μου φαίνονται ότι θα μπορούσα να τα είχα κάνει καλύτερα. Βλέπω πάντα αυτά που έχω κάνει μία φορά, αλλά μου είναι αδύνατον να δω τον εαυτό μου σαν θεατής κανονικός και να διασκεδάσω, όπως θα έβλεπα κάτι άλλο».

Ρένια Λουιζίδου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει -και που δε θα κάνει- Instagram

Η Ρένια Λουϊζίδου σε ρόλο μοναχής

Για τον ρόλο της στη νέα σειρά του Alpha, «Φόνοι στο Καμπαναριό», δήλωσε ότι είναι μία αστυνομική κωμωδία, μία μίνι σειρά με 12 επεισόδια, με κεντρικό θέμα ένα μυστήριο που πρέπει να λυθεί. Το μεγαλύτερο μέρος εκτυλίσσεται σε ένα μοναστήρι, ενώ πρωταγωνίστριες είναι πέντε μοναχές.

Μέσα στο μοναστήρι γίνεται ένας φόνος ενός νεαρού άνδρα, που δεν θα έπρεπε να είναι βρίσκεται εκεί. Το γεγονός αυτό επηρεάζει πολύ αρνητικά την φήμη της μονής και ταράζει πάρα πολύ τις μοναχές. Το μυστήριο αναλαμβάνει να το λύσει ένα ντουέτο αστυνομικών της συμφοράς. Οι πρωταγωνιστές της ξεκαρδιστικής κωμωδίας μπλέκουν σε μία σειρά από περιπέτειες προσπαθώντας να εξιχνιάσουν το έγκλημα, στις οποίες κανονικά δεν περιμένεις να δεις μοναχές.

Οι σειρές που μας έκαναν να αγαπήσουμε την Ρένια Λουϊζίδου

Ο ρόλος της μοναχής αποτελεί σίγουρα μία πολύ διαφορετική προσωπικότητα, συγκριτικά με προηγούμενους ρόλους που έχει ενσαρκώσει η Ρένια Λουϊζίδου με τεράστια επιτυχία. Μπορεί η ίδια να δήλωσε ότι δεν βλέπει τον εαυτό της για να διασκεδάσει αλλά εμείς έχουμε διασκεδάσει με αγαπημένες εκδοχές της Ρένιας, όπως η Χαρά που προσπαθούσε να φέρει λίγο «αέρα» πρωτεύουσας στο Κολοκοτρωνίτσι, η μαμά Χαρούλα από το Αιγάλεω στο Σόι σου αλλά και η Αλίκη στη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», όπως επίσης και το «Αστροπελέκι» των «Απαράδεκτων».

Το 2021, σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» είχε μιλήσει για το πόσο σημαντικός ήταν ο ρόλος της στο «Καφέ της Χαράς», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Η Χαρά είναι ο ρόλος που με χαρακτηρίζει περισσότερο από όλους. Ίσως από όλους τους υπόλοιπους ρόλους που έχω κάνει, μου μοιάζει περισσότερο στους τρόπους και τη συμπεριφορά. Ο ρόλος τη Χαράς δε με δυσκόλεψε. Αν και οι ζωές μας δεν έμοιαζαν σε τίποτα, ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά έφεραν τη Χαρά πολύ κοντά σε εμένα».

Για το πως βγήκε το παρατσούκλι «Αστροπελέκι», η αγαπημένη ηθοποιός είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Brekfast@Star, «Ο Γιάννης (Μπέζος) είπε τη λέξη “αστροπελέκι” σε ένα γύρισμα. Τα παιδιά είχαν την εμπειρία να αυτοσχεδιάσουν κι αυτοσχεδίαζαν πολύ. Είχε μια ατμόσφαιρα η σειρά που δεν θα μπορούσε να επαναληφθεί. Το συζητούσαμε με τον Γιάννη και πρόσφατα ότι αν αυτά που κάναμε στους Απαράδεκτους τα κάναμε σήμερα θα είχαμε απολυθεί».

Η σχέση με τον γιο της

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ρένια Λουϊζίδου μίλησε και για τον γιο της, Βίκτωρα. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι σπουδάζει στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς επίσης και ότι μόλις ολοκληρώσει τις σπουδές του θα ήθελε να ασχοληθεί με την ερευνητική ή αθλητική δημοσιογραφία.

Για τη σχέση της με τον 23χρονο Βίκτωρα σημείωσε ότι έχουν πολύ καλή σχέση, ως μητέρα και γιος, όμως, και όχι ως φίλοι. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά «έχω την τάση να κάνω πράγματα της Ελληνίδας μάνας αλλά έχω και την επίγνωση να μαζεύομαι».