10 ταινίες που περιμένουμε πώς και πώς να έρθουν στο Netflix ως τις 31 Δεκεμβρίου 2023

Τζένη Ντεμιράι
10 ταινίες που περιμένουμε πώς και πώς να έρθουν στο Netflix ως τις 31 Δεκεμβρίου 2023

Πολλά υποσχόμενες οι ταινίες που θα κάνουν την εμφάνισή τους στη δημοφιλή πλατφόρμα του Netflix ως το τέλος του έτους.

Το φθινόπωρο έφτασε και μαζί με αυτό θα έρθουν σιγά σιγά και πιο κρύες μέρες ή και νύχτες, κατά τη διάρκεια των οποίων δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το να ξαπλώσουμε στον καναπέ μαζί με αγαπημένα μας πρόσωπα και να δούμε ταινίες στο Netflix που θα μας προβληματίσουν ή θα μας κάνουν να γελάσουμε με την καρδιά μας.

Για να προετοιμάσουμε για αυτές τις ξέγνοιαστες μέρες χαλάρωσης, συγκεντρώσαμε τις 10 καλύτερες ταινίες που έρχονται στο Netflix έως το τέλος του 2023!

#1 Fair Play

Από 6 Οκτωβρίου

Σε σενάριο και σκηνοθεσία της πρωτοεμφανιζόμενης Chloe Domont, η ταινία Fair Play διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη και διηγείται την ιστορία ενός «απαγορευμένου ζευγαριού», της Emily (Phoebe Dynevor) και του Luke (Alden Ehrenreich) οι οποίοι εργάζονται στην ίδια εταιρεία αλλά δεν μπορούν να μοιραστούν με κανέναν τη σχέση τους, καθώς παραβιάζουν την πολιτική της εταιρείας.

Λίγο μετά τον αρραβώνα τους, η Emily παίρνει μια απροσδόκητη προαγωγή, η οποία αλλάζει τις ισορροπίες στη σχέση τους.

Tα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν οι ρόλοι των φύλων επηρεάζουν τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις των χαρακτήρων μετά την τοποθέτηση της Emily σε υψηλότερη θέση από τον Luke.

Με το πρώτο trailer, είχαμε ρίξει μία γρήγορη ματιά στην πλοκή της ταινίας και είχαμε διαπιστώσει ότι κεντρική ιδέα είναι μία σχέση που ξεκινάει ως ένα καυτό ειδύλλιο στο γραφείο και καταλήγει γρήγορα σε μια μοχθηρή αντιπαλότητα.

#2 Old Dads

Από 20 Οκτωβρίου

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του Netflix, η υπόθεση έχει να κάνει με έναν γκρινιάρη μεσήλικας μπαμπς και οι δύο κολλητοί του δυσκολεύονται να συντονιστούν με έναν κόσμο που αλλάζει, γεμάτο μιλένιαλ CEO και ισχυρές διευθύντριες σχολείων.

#3 Pain Hustlers

Από 27 Οκτωβρίου

Πρωταγωνίστρια της ταινίας είναι μια γυναίκα που αγωνίζεται να μεγαλώσει την κόρη της, η οποία εμπλέκεται σε ένα επικίνδυνο σχέδιο εκβιασμού, αφού πιάνει δουλειά σε μια αποτυχημένη φαρμακευτική startup.

#4 NYAD

Από 3 Νοεμβρίου

Η βιογραφική ταινία NYAD θέτει στο επίκεντρο τη ζωή της Νταϊάνα Ναϊάντ, μιας μαραθώνιας κολυμβήτριας, που σε ηλικία 64 ετών ήταν η πρώτη που κατέκτησε «την υψηλότερη κορυφή της κολύμβησης» κολυμπώντας για 53 ώρες μια απόσταση 177 χιλιομέτρων από την Κούβα στη Φλόριντα στον επικίνδυνο ωκεανό χωρίς κλουβί προστασίας από καρχαρίες.

#5 Rustin

Από 17 Νοεμβρίου

H ζωή του Μπάγιαρντ Ράστιν, ενός από τους σημαντικότερους υπερασπιστές των πολιτικών δικαιωμάτων και πρωτεργάτη της ιστορικής πορείας του 1963 στην Ουάσινγκτον γίνεται ταινία. Ο Μπάγιαρντ Ράστιν εργάστηκε δεκαετίες στο πλευρό του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ (Martin Luther King Jr.) το όραμα του οποίου για την «Πορεία στην Ουάσινγκτον» οδήγησε σε μια από τις πιο ανεξίτηλες στιγμές της αμερικανικής ιστορίας. Και τώρα, γίνεται ταινία στο Netflix.

#6 Family Switch

Από 30 Νοεμβρίου

Η Τζες και ο Μπιλ Γουόκερ κάνουν ό,τι μπορούν για να διατηρήσουν ενωμένη την οικογένειά τους, καθώς τα παιδιά τους μεγαλώνουν, ανεξαρτητοποιούνται και απομακρύνονται. Μετά από μια τυχαία συνάντηση με ένα άτομο που ασχολείται με την αστρολογία, όλα τα μέλη της οικογένειας ξυπνούν έχοντας ανταλλάξει σώματα το πρωί της πιο σημαντικής ημέρας της ζωής του καθενός. Θα ενώσουν οι Γουόκερ τις δυνάμεις τους για να κερδίσουν μια προαγωγή, να διαπρέψουν σε μια συνέντευξη για το κολέγιο, να κλείσουν μια δισκογραφική συμφωνία και να τα πάνε καλά σε ένα δοκιμαστικό για ποδοσφαιρική ομάδα; Η Τζένιφερ Γκάρνερ, ο Εντ Χελμς, η Έμα Μάιερς και ο Μπρέιντι Νουν πρωταγωνιστούν σε αυτήν την οικογενειακή κωμωδία σε σκηνοθεσία του McG, που είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο «Bedtime For Mommy» της Έιμι Κράουζ Ρόζενταλ.

#7 The Archies

Από 7 Δεκεμβρίου

Η σκηνοθέτρια/παραγωγός Ζόια Ακτάρ και η παραγωγός Ρίμα Κάγκτι αναβιώνουν το αγαπημένο κόμικ "Άρτσι" σε αυτό το μιούζικαλ με φόντο την Ινδία της δεκαετίας του 1960.

#8 Leave the World Behind

Από 8 Δεκεμβρίου

Οι διακοπές μιας οικογένειας αναστατώνονται, όταν δύο άγνωστοι καταφθάνουν τη νύχτα αναζητώντας καταφύγιο από μια κυβερνοεπίθεση που λεπτό με λεπτό γίνεται όλο και πιο τρομακτική, αναγκάζοντας τους πάντες να αποδεχτούν τη θέση τους σε έναν κόσμο που καταρρέει. Η πρώτη οικογένεια είναι αυτή της Julia Roberts και του Ethan Hawke, όταν δύο άγνωστοί που τους υποδύονται οι Mahershala Ali και Myha’la Herrold καταφθάνουν σπίτι τους εντελώς ξαφνικά.

#9 Maestro

Από 20 Δεκεμβρίου

Το Maestro είναι μια πανύψηλη και ατρόμητη ιστορία αγάπης που εξιστορεί τη δια βίου σχέση μεταξύ του Leonard Bernstein και της Felicia Montealegre Cohn Bernstein. Ένα ερωτικό γράμμα στη ζωή και την τέχνη. Το Maestro στον πυρήνα του είναι μια συναισθηματικά επική απεικόνιση της οικογένειας και της αγάπης.

#10 Rebel Moon — Part One: A Child of Fire

Από 22 Δεκεμβρίου

Όταν ο στρατός ενός τυραννικού ηγέτη απειλεί έναν ειρηνικό οικισμό σε ένα μακρινό φεγγάρι, η μόνη ελπίδα για σωτηρία γίνεται μια μυστηριώδης χωριατοπούλα.

Όχι μόνο το Bridgerton: 7 σειρές του Netflix που αγαπήσαμε και μπορούμε να βλέπουμε ξανά και ξανά