H Elizabeth Debicki μεταμορφώθηκε! Η ατάκα για την ευθύνη του να υποδυθεί την Diana

Πατούλια Κατερίνα
H Elizabeth Debicki μεταμορφώθηκε! Η ατάκα για την ευθύνη του να υποδυθεί την Diana

Δύο ημέρες μας χωρίζουν από το πρώτο μέρος της τελευταίας σεζόν του Crown στο Netflix.

To πρώτο μέρος του φινάλε για το Crown έκανε επίσημη πρεμιέρα αρχικά στο κόκκινο χαλί και ανάμεσα στους πρωταγωνιστές που ξεχώρισαν ήταν φυσικά και η τηλεοπτική Diana.

Tεράστια ευθύνη για την Elizabeth το να υποδυθεί την Diana

H Elizabeth Debicki μίλησε στο ET, για την μεγάλη, την τεράστια ευθύνη του να υποδύεται την Diana και να ενσαρκώνει την αδικοχαμένη πριγκίπισσα στις τελευταίες της στιγμές.

https://www.instagram.com/p/CzmkJ0vxkCA/

Μιλώντας στο κόκκινο χαλί, η 33χρονη Αυστραλιανή ηθοποιός εξήγησε πως οι δημιουργοί του Crown γνώριζαν εξ’ αρχής πως η ιστορία της Diana και το τραγικό της τέλος θα μπορούσε να αποδοθεί λάθος στη μικρή οθόνη:

«Ήταν μια ασήκωτη ευθύνη, είναι δύσκολο να το περιγράψεις, είναι κάτι που το σκεφτήκαμε, το πήραμε μαζί μας, ξυπνήσαμε στη μέση της νύχτας σκεπτόμενοι αυτό».

Πώς θα δούμε τον θάνατο της Diana

Η έκτη και τελευταία σεζόν του Crown θα καλύψει τη δεκαετία 1990-2000 και φυσικά το θανατηφόρο τροχαίο της πριγκίπισσας τον Αύγουστο 1997 στο τούνελ του Παρισιού.

«Κάναμε το καλύτερο δυνατό για να πούμε την ιστορία σωστά. Το μήνυμά μου στους fans είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσήλωση στη σειρά και ελπίζω να πάρουν την ικανοποίηση που θέλουν βλέποντας την τελευταία σεζόν. Αυτό που μου ζητήθηκε να κάνω ως ηθοποιός ήταν πολύ δύσκολο αλλά ταυτόχρονα και πολύ ωραίο. Ήταν οδυνηρό και συνάμα είχε μια χάρη».

Η Debicki χρειάστηκε τουλάχιστον 30 ώρες σε δοκιμές ρούχων, μαλλιών και μακιγιάζ για να μπορέσει η ομάδα του Crown να την μεταμορφώσει από την πέμπτη ακόμα σεζόν στη Lady Di.

H Elizabeth Debicki ντύθηκε αλά Diana

Είναι γνωστό ότι οι ηθοποιοί εμπνέονται από τους ρόλους τους και κάτι τέτοιο πρέπει να σκέφτηκε και η Elizabeth Debicki, που υποδύεται για δεύτερη φορά την πριγκίπισσα Diana, η οποία επαναδημιούργησε στο κόκκινο χαλί το μαύρο, θρυλικό revenge dress της πριγκίπισσας.

Η ίδια ήταν απαστράπτουσα με ένα μικρό μαύρο φόρεμα του οίκου Bottega Veneta, σε στενή γραμμή, με εντυπωσιακό, sexy, off shoulder σχέδιο και κομψό ντεκολτέ.

Oι περισσότεροι πάντως αναγνώρισαν την ξεκάθαρη επιρροή από το revenge dress της πριγκίπισας Diana, όταν η ίδια κατέβηκε από το αυτοκίνητο το καλοκαίρι του 1994 για να παραβρεθεί στην Serpentine Gallery, ενώ την ίδια στιγμή ο πρώην της πλέον πρίγκιπας Κάρολος έδινε μια εκ βαθέων συνέντευξη όπου παραδέχτηκε ότι είχε παράνομη σχέση με την Camilla Parker Bowles.

Η 6η σεζόν του Crown έκανε πρεμιέρα και η Elizabeth Debicki φόρεσε το δικό της revenge dress